Вакцинација у Србији - изазови, мере и догађања (1)

Анкета о вакцинацији?

• Примљен Синофарм.

glasova: 24 18,9%
  • Примљен Фајзер.

glasova: 27 21,3%
  • Примљен Спутњик.

glasova: 11 8,7%
  • Примљена Астра Зенека.

glasova: 11 8,7%
  • Нећу се вакцинисати.

glasova: 54 42,5%

• Ukupno glasova
    127
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Capture.JPG

Realna tabela koja bi sve rešila.

Nisam dodao broj preživelih na respiratoru.

Знаш ли ти колико је људи у међувремену умрло ид рака и инфаркта, као и од излива крви на мозак?
Па не умире се само од упале плућа и ако јесте одувек међу водећим узроцима смрти.
То све остало чини нешто преко 8000 месечно, што је очекивано.
Само поредим велике приливе вирусираних овим чудом и број умрлих - у сваком смислу се подаци слажу.
Подаци су или од завода за статистику или од дневних вести о вирусу.
Мој рад је само да то ставим на график.

stat 1.jpg

Престрашно. Болести које односе много више живота су скрајнуте.
То је ствар лоше организације здравственог система.
Све од чега се не може пострадати за само 10-20 дана мора да се стрпи. Не потпуно и не довека, али шта је ту је.
Да се мере поштују, ово све би било можда четвртина од до сада виђеног.

По неком обавештењу, не могу сад да нађем линк, је око 20% здравствених капацитета Србије упошљено на овој ствари, и око 25% људства.

Све од чега се не може пострадати за само 10-20 дана мора да се стрпи. Не потпуно и не довека, али шта је ту је.
Да се мере поштују, ово све би било можда четвртина од до сада виђеног.

По неком обавештењу, не могу сад да нађем линк, је око 20% здравствених капацитета Србије упошљено на овој ствари, и око 25% људства.
Moraš da imaš predstavu o Šteti koje su vaše Glupe mere napravile.

Ako kažemo da je ona 200 triliona evra, onda počinješ da shvataš zašto me ne zanima Tiodorović

Platin a od raka umrlo 9miliona ljudi a od ostalih zaraznih bolesti 12miliona.
Ја бих рачунао другачије, не само страдале, него и квалитет живота. То се и те како броји.

Многе тешке болести су последица стреса, тако кажу. А одакле толиким људима стрес? Само паре јуре, или барем да комшији цркне крава. Колико људи се понаша као да им је телефон важнији од главе? И још безброј глупости од којих издвајам вриштање таблоида, по свакој теми сваког дана. Да ли неко може да остане разуман читајући такве објаве са насловима од по скоро 10 сантиметара? Није очекивано.
Такве удрмане живце ће покосити први озбиљнији проблем који наиђе, без обзира како ће званична статистика да га уброји.

Ја бих рачунао другачије, не само страдале, него и квалитет живота. То се и те како броји.

Многе тешке болести су последица стреса, тако кажу. А одакле толиким људима стрес? Само паре јуре, или барем да комшији цркне крава. Колико људи се понаша као да им је телефон важнији од главе? И још безброј глупости од којих издвајам вриштање таблоида, по свакој теми сваког дана. Да ли неко може да остане разуман читајући такве објаве са насловима од по скоро 10 сантиметара? Није очекивано.
Такве удрмане живце ће покосити први озбиљнији проблем који наиђе, без обзира како ће званична статистика да га уброји.
To su podaci iz worldmater.

Ako kažemo da je ona 200 triliona evra, onda počinješ da shvataš zašto me ne zanima Tiodorović
a da li si razmišljala da koronu možeš da fasuješ dok obavljaš regularan felacio na kaćkoj petlji pośto se prenosi kapljično?

mali, daj grafikon...

Svetski društveni proizvod je otprilike 80 triliona evra godišnje.

A Peca Kon (SNS) je učinio da ne smemo ni da proverimo poštu bez pčelarskog odela.

Zato kažem da je šteta trilionska

А одакле толиким људима стрес? Само паре јуре

Ma ne nego kovidioti unose stres

A Peca Kon (SNS) je učinio da ne smemo ni da proverimo poštu bez pčelarskog odela.

The world's 2,365 billionaires enjoyed a $4 trillion boost to their wealth during the first year of the pandemic, increasing their fortunes by 54%, according to a new analysis by the Program on Inequality at the left-leaning Institute for Policy Studies.
https://www.cbsnews.com/news/billionaire-wealth-covid-pandemic-12-trillion-jeff-bezos-wealth-tax/

I kako šteta?

Мере су учиниле да у Кини буде само 4636 смрти директно од овога.

Бахата до скоро Трампова Америка има 595 619 пострадалих.
Индија има 245 256 пострадалих (али сада скачу по 3000 на дан, код њих је зло и наопако).
Шведска "имунитет крда... ау, ипак не функционише" има 14 173 страдала.
Ми имамо 6558 страдалих.

СЗО је похвалила резултате Кине, мада су рекли да сматрају мере претераним.

Могли смо и ми да имамо потпуне мере и потом потпуно ношење маски - до септембра бисмо имали 10 случајева на дан. Без путовања у иностранство, наравно.
Али, многи "генијалци" су направили скок по 8000 на дан у децембру. Некима не можеш објаснити. Увек ће им неко други бити крив. А они сами су свезнајући анђели... :roll:

Индија има 245 256 пострадалих (али сада скачу по 3000 на дан, код њих је зло и наопако).
Ми имамо 6558 страдалих.

Могли смо и ми да имамо потпуне мере и потом потпуно ношење маски - до септембра бисмо имали 10 случајева на дан. Без путовања у иностранство, наравно.
Али, многи "генијалци" су направили скок по 8000 на дан у децембру. Некима не можеш објаснити. Увек ће им неко други бити крив. А они сами су свезнајући анђели... :roll:
Koji genijalci?

Па није чудо ако пратиш вођин видео.

Што се тиче обавештавања, ја само читам. Слова су објективна. Нема утиска о томе да ли ми се свиђа или не како неко говори. Могу да читам све што ме занима.

А количина штете... Могу да се забринем за ово што смо ми изгубили. За остатак света ме баш и није много брига. Ионако је овај капитализам који постоји тако бесомучно оријентисан само на профит, да би га свакако требало променити. Приватна својина је у реду, али хистерија око тога ко колико има на рачуну је бесмисао.

Ми имамо 6558 страдалих.

Kineska propaganda i nametanje njihovog modela ponasanja.
U Kini je pozeljno zatvarati Ujgure u konc.logore,takvom svetu tezite....

Ми имамо 6558 страдалих.

Управо си сјајно описао себе...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back