Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.977
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam ja siguran da je Covid prirodan , tj moguce su igre da se i vestacki generise i da se potpomaze mutacija..
Tj ono sto prebolis je samo akutni napad bolesti, a ono kasnije sto se desava ti je postakutno stanje....
Ja stvarno ne mogu da kazem da li postoji ili ne, ali sudeci po nekim laickim iskustvima, postakutno stanje postoji tj , postoji bolesnost i posle prelezanog virusa u smislu virusne infekcije acuta....Da li je oblika kao herpes....ili kao psorijaza, gde ti nemas vise tragove psorijaze na kozi kad je izlecis...ali imas napad na bubrege (ovo navodim zbog delta soja covid virusa, koji je na Tajlandu proucavan, jer je najbrojniji koji je tamo dosao , ovi prvi nisu mnogo oborili, pa se doslo do postakutnih problema sa bubrezima)
Dobro to da, virus je svakako kreiran kao biolosko oruzje, dakle vestacki stvoren ljudskom intervencijom...
Gotovo sam siguran da su to uradile engleske i americke crne laboratorije, a podmetnuli su ga i u svet ubacili preko Kineske laboratorije koju su naivno navukli "na saradnju"...
...
Малопре сам читао вести - најгоре је у пар покрајина које су тек половично вакцинисане... Нема изненађења.Nisi se nasto izargumentizovao..., ali idemo dalje - slučaj Nemačke, gde je vakcinisano skoro 70%, kad ono...opet PRC:
Neslavni rekord: Njemačka zabilježila više od 50.000 novozaraženih koronom za dan, 235 preminulih za 24 sata
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/...50-000-novozarazenih-koronom-za-dan/211111024
Na kraju ce im biti krive i nekavcinisane bebe...
Ali ne...znace i oni tad da je glupo vise ikog nevakcinisanog kriviti..., jer ih gotovo nece ni biti ili vrlo malo, tj vec sad je kod njih vrlo malo preostalo...
I znas sta ce tada uraditi NWO sektaši? - Pa sigurno nece kriviti svoj zli boca projekat..., koji je uzrok svemu..., vec ce samo prestati da registruju koronu...a vratice u vest stari dobri obicni grip... i jos ce reci da su pobedili... Mozda ali u kraktorajnoj LAŽI, koja ce kad tad, a vec jeste...biti razotrkivena...a njih ce stici karma...sve koji su ucestvovali u ovom udruzenom zlocinackom poduhvatu...
...
Аха... ваксинисаћеш се 2025. Да те подсетим?Процес провере ВАКЦИНЕ траје пет до 10 година, не пет до 10 месеци.
Зато озбиљан здравомислећи човек СУМЊА у ову пропаганду.
ЈА НИКОМЕ НИСАМ РЕКАО НИ БОЦНИ СЕ, НИ НЕМОЈ, НИТИ ЋУ.
Свако нека мисли за себе...ако може...
Ко ти је овај?
Epidemiolog iz kriznog štaba.Ко ти је овај?
Преносиш изјаву зато што ти се свиђа или зато што је тачна?
Решење постоји, али неки ће да терају инат док физички буду могли.И моја мама, као онколошки пацијент, оперисана, на хемо и зрачењу... Пред сваки одлазак на терапију морала је тако измрцвареног тела и уморног духа да иде да ради тест, да јој на све још гурају штапић у нос и малтретирају је. Врло емпатично и добронамерно, јел.
А да не спомињем оне који до терапије и помоћи нису ни стигл, што јер је ковид пречи јел, што јер су због дизања панике са свих страна били истраумирани па се нису ни усудили да оду код лекара убеђени да ће мооожда се заразивши ковидом пасти као снопље а озбиљне болести могу да чекају.
Efekat 0.Решење постоји, али неки ће да терају инат док физички буду могли.
Да се све затвори 2 месеца, да се у то време вакцинишу сви који до сада нису - имали бисмо 50 до 100 случајева на дан, и 2 пострадала на дан.
То је све могло да се заврши до краја јуна-јула.
И без путовања у иностранство - али ваљда је боље жив мада са досадом него пострадао?
Vidiš da li te neko nagovorio ili si sam odlučio da se vaxinišeš?Ja čekam još rezultat anticoronskih jedinca.
А на које бројеве мислиш?pa sta?
ljudi su umirali u jos vecem broju pre korone, pa se nikad nisi javio bilo kakvim postom da brines o mrtvima.
kao sto jednom rece borhes.... ogledalo karme je pamcenje ali gospodar smrti je svest.
Sam.Vidiš da li te neko nagovorio ili si sam odlučio da se vaxinišeš?
Efekat truba, omega soj jbg narode BAŠ nemate sreće ajde sledeći put da vas zatvorimo na 6 meseci pa na godinu dana. Neće moći mislim možete da probate al da imate dobre katakombe ili da se iselite na marsРешење постоји, али неки ће да терају инат док физички буду могли.
Да се све затвори 2 месеца, да се у то време вакцинишу сви који до сада нису - имали бисмо 50 до 100 случајева на дан, и 2 пострадала на дан.
То је све могло да се заврши до краја јуна-јула.
И без путовања у иностранство - али ваљда је боље жив мада са досадом него пострадао?
У земљи у којој је промаја један од највећих непријатеља... Да ли треба да будем изненађен?Остаћемо без зуба. О осталом да ни не пишем.
Међу уплашеним људима колико само знам оних који су одлагали одлазак код зубара бојећи се да ће се тамо заразити.
Нека ми неко каже да је то нормално.
Naučnici smatraju da kovid nije virus koji će biti iskorenjen, a sa pojavom delta varijante, morala bi da se vakciniše skoro cela populacija. Pored toga, u nekim slučajevima i vakcinisani mogu da se zaraze, a i da zaraze druge, pa iz tog razloga kolektivni imunitet postaje iluzija.У земљи у којој је промаја један од највећих непријатеља... Да ли треба да будем изненађен?
Вакцинисан зубар, вакцинисан ја. Видесмо се пет пута (због само једног случаја). Он са маском, ја наравно не, није могуће. Нема проблема.