Vakcinacija protiv kovida - Srbija i svet

Da li ćete primiti vakcinu?

• Ukupno glasova
    153
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imaš neki izvor, dokaz, ne računam propagandne izjave direktora bolnica, tzv Kriznog štaba i političara kako je većina hospatilizovanih nevakcinisano, ali niko ne daje brojčane podatke i procente potkrepljene brojevima.
Da, doktori koji rade u kovid bonicama nisu dobar izvor, mnogo je bolje naći objašnjenje na jutjubu. :lol:

Један љекар управо из ковид болнице рекао је што је рекао у једној ТВ емисији, али нешто од онога што је рекао више не постоји у том снимку. Исјечено. То ваљда раде стручно обучени медисјки хирурзи који очигледно о томе знају више од њега.

Један љекар управо из ковид болнице рекао је што је рекао у једној ТВ емисији, али нешто од онога што је рекао више не постоји у том снимку. Исјечено. То ваљда раде стручно обучени медисјки хирурзи који очигледно о томе знају више од њега.
A ti višlje veruješ jednom ljekaru nego stotinama ostalih lekara? Baš samo njemu veruješ? :lol: I to baš nekom koji je na TV u emisiji punoj laži nešto rekao.

На овој теми, сложићеш се, има много лажи. Буди дослиједан па не вјеруј себи ни ријеч јер се оглашаваш у теми пуној лажи. ;)

Усшут, остала је још драстичнија изјава која није исјечена, али ето, некоме је сметао упрво тај љекар, други који кажу исто (чак и драстичније) могу остати на снимку.
(Иначе, ко год има познате који раде у ковид болницама, зна како стоје ствари, сјекли или не сјекли емисјие, тртљали или ћутали пред камерама.)

(Иначе, ко год има познате који раде у ковид болницама, зна како стоје ствари, сјекли или не сјелки емисјие, тртљали или ћутали пред камерама.)
Ti da poznaješ makar higijeničarku u nekoj kovid bolnici ne bi tako lupetao.
Ajd molim te, prekini više da se blamiraš takvim idiotizmima.

Sad sam Guglao, ovaj je ginekolog. Znači bravo.
А онај други, са маском, не знам ко је, али водитељка је навела да је задужен за вакцинацију, и он је потврдио за плацебо, јел и он споран ? А и она трећа, мр. фармације, није се укључила да каже да је то нетачно ?

Ti da poznaješ makar higijeničarku u nekoj kovid bolnici ne bi tako lupetao.
Ajd molim te, prekini više da se blamiraš takvim idiotizmima.
Какви изливи човјекољубља... Засузио сам... Прво се богаташи упрегоше да спасу човјечанство не обазирући се на властити зараду, онда многи заврнуше рукав да заштите и мене сиротог, сад се ето брину и да се не бламирам, а има их и који бришу кад нешто озбиљније лупим, све бранећи ме од себе самог да не бих јавно испадао глуп. И поменутом љекару исјекоше неколико ријечи из емисије да га спасу од бламаже, а можда и од губитка лиценце... Дирљива брига, заиста. Треба то запамтити, па вратити према заслугама. Не би било лијепо да толика брига остане неузвраћена.

На овој теми, сложићеш се, има много лажи. Буди дослиједан па не вјеруј себи ни ријеч јер се оглашаваш у теми пуној лажи. ;)

Усшут, остала је још драстичнија изјава која није исјечена, али ето, некоме је сметао упрво тај љекар, други који кажу исто (чак и драстичније) могу остати на снимку.
(Иначе, ко год има познате који раде у ковид болницама, зна како стоје ствари, сјекли или не сјекли емисјие, тртљали или ћутали пред камерама.)
Laži neke pišu bez ijednog ozbiljnog argumenta, neki postavljamo argumente svakodnevno. Ako ne vidiš razliku, imaš priličan problem.

А онај други, са маском, не знам ко је, али водитељка је навела да је задужен за вакцинацију, и он је потврдио за плацебо, јел и он споран ? А и она трећа, мр. фармације, није се укључила да каже да је то нетачно ?
Ne, nisam to gledao i ne zanima me. Ti veruj da neko umesto vakcina ljudima daje vodicu.

"Имаш право да си заражен само у своја четири зида"​

Шефица Катедре за уставно право Правног факултета у Ријеци, Сања Барић, одговорила је на изјаву Хасанбеговића да он има право на вирус.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=11&dd=08&nav_category=167&nav_id=2053498

Познати исламо-усташа најекстремнији антиваксер у Хрватској.

Upravo i pišem o rođacima, kumovima ili prijateljima koji rade po kovid bolnicama. Zato ne verujem emisijama.

Ne, nisam to gledao i ne zanima me. Ti veruj da neko umesto vakcina ljudima daje vodicu.
.
Па тако се врше клиничка испитивања.

Плацебо група је контролна група са којом се пореде учесници који су примили активну супстанцу иначе истраживање нема смисла.

Очекује се да испитивање буде завршено 2023. године.

.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back