Rayela
Legenda
- Poruka
- 71.814
Nisam ti ja kriva sto ovde gubis vreme.Ajde...a zasto onda TI iskazujes interesovanje?
I odakle ti zakljucak da NISAM Srbin?
Ma ne trudi se...dovoljno sam vremena izgubio ovde...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam ti ja kriva sto ovde gubis vreme.Ajde...a zasto onda TI iskazujes interesovanje?
I odakle ti zakljucak da NISAM Srbin?
Ma ne trudi se...dovoljno sam vremena izgubio ovde...
sta tebe briga kad ni ti nisi u srbiji?Pa sta te onda briga kako je u Srbiji, neka Srbin resava svoje probleme sa Ustavima.
Nisi ti kriva nikome nista.Nisam ti ja kriva sto ovde gubis vreme.
A gde se ja bunim potiv mera u Srbiji?sta tebe briga kad ni ti nisi u srbiji?
ako jedno pravo nekom osporavas i delis lekcije, stani pred ogledalo pa vidi stepen licemerja.
ma sta se bre ti ista pitas sta se desava u srbiji?A gde se ja bunim potiv mera u Srbiji?
Ја реко да нисам нешто погрешио, али ево читам, и даље се тема зове ”Вакцинација против ковида - Србија и СВЕТ” ?A ko je taj Jevrejin Joshua? I kakve on veze ima sa srpskim forumom?
ZNači omakne ti se pozitivan test i sprovedu te u bataju na dalju obradu?valjda zbog brojki... gledam svaki dan mlade ljude koji se kerebece i kuckaju po telefonima ispred kovid centara u redu cekaju da vide dal su zarazeni...covek sa temperaturom to neme sanse tako da se ponasa...i onda mu nadju testom koji je jel fantasticno pouzdan i imamo pricu kolege drgana kako ide dalje procedura.
O gospodine Komnin, vi rekoste da ste onomad slusali govore bas svih ministara zdravlja i svih direktora bolnica iz celog sveta.
Mozda vam italijanski ne ide bas od ruke pa ste pogresno razumeli procente. Kako se ovo uklapa u ono 80-90% teskih slucajeva u celom svetu su potpuno vakcinisani?
Da pomognem: Non vaccinati - nevakcinisani, Parzialmente vaccinati - vakcinisani delimicno, odnosno jedna doza, Vaccinati con ciclo completo - potpuno vakcinisani, Popolazione - populacija, Casi - slucajevi, Ricoveri - hospitalizovani, TI - hospitalizovani na intenzivnoj, Decessi - umrli
Izvor:
https://lab24.ilsole24ore.com/numeri-vaccini-italia-mondo/
Pogledajte prilog 1045914
Covek sve lepo objasnio.Poslusajte od 59:23
valjda zbog brojki... gledam svaki dan mlade ljude koji se kerebece i kuckaju po telefonima ispred kovid centara u redu cekaju da vide dal su zarazeni...covek sa temperaturom to neme sanse tako da se ponasa...i onda mu nadju testom koji je jel fantasticno pouzdan i imamo pricu kolege drgana kako ide dalje procedura.
Presavij tabak pa se zali Ustavnom sudu, ako kazes da to u Srbiji nije po Ustavu.
Sta drugo da ti savetujem?
Bilo kakav sudski proces pa i najsitniji traje 5-10 godina to je info koja ti sigurno fali tamo preko.Presavij tabak pa se zali Ustavnom sudu, ako kazes da to u Srbiji nije po Ustavu.
Sta drugo da ti savetujem?
aaaa pa zato toliko smrtnih slučajeva tokom seksaDa, Plava je Fajzeru donela milijarde i milijarde, a milijarde i dalje teku.
.
bistar momakImam utisak kada zažive razni odobreni lekovi da će ljudi i dalje uzimati ivermektin.
Ako neko ne veruje fajzer vakcinama neće ni fajzer lekovima.
To je odlično poređenje, upravo to svojim egoizmom i samoljubljem rade svi koji odbijaju vakcinu, a onda s ebune na pojačane mere.Боооже, да некога мучки нападну на улици неки одавде би рекли- Па шта те брига, нека сам решава свој проблем и окренули главу.
Толико о општој, толико провлаченој бризи за људе, њихово здравље и сигурност.
Rifke , kasni mi sms , kada treba buster da dodje ?To je odlično poređenje, upravo to svojim egoizmom i samoljubljem rade svi koji odbijaju vakcinu, a onda s ebune na pojačane mere.
To je odlično poređenje, upravo to svojim egoizmom i samoljubljem rade svi koji odbijaju vakcinu, a onda s ebune na pojačane mere.
Ti nisi išao u osnovnu školu? Ne, vakcina je isključivo sredstvo kolektivne zaštite. Sad ne piešmo o vakcini protiv tetanusa.Valjda je samoljubiv onaj ko se vakciniše, obzirom da vakcina štiti samo njega.
I to potrčao da se vakciniše pre svojih roditelja i dece.
To je briga za ljude?
Ti nisi išao u osnovnu školu? Ne, vakcina je isključivo sredstvo kolektivne zaštite. Sad ne piešmo o vakcini protiv tetanusa.
Raspitaj se, pitaj one koji su završili osnovnu školu, još bolje ako znaš nekoga ko je išao u srednju medicinsku. Za lekare znam da ih se plašiš.Vakcinom se isključivo štiti onaj ko je dobio.
Tako je, barem do sada, tvrdila medicinska nauka.
Kao i to, da je nepotrebna ukoliko preležiš neki virus.
Ovo sada je neka nova medicinska nauka, farmakomafijska?
Nije to jedino sto moze da ga spreci a i bojim se da je kasno, ima mutiranih sojeva ovog virusa, ono sto je moglo da ga spreci a moze jos uvek su rigorozne mere svuda, zatvaranje svega na bar 10-15 dana. I ne samo u jednoj zemlji.A sta je "za sada eksperiment" to ne razumem?
Covid je svuda na planeti u humanoj populaci i jedino masovna primena onoga sto moze da ga spreci vredi, a to je masovna vakcinacija...
Medicinski radnici, doktori, sestre rade mnogo vise sati mesecno nego u normalnim uslovima, neko radi skoro pa duplo vise, idu u ispomoc po gradovima, premestaju ih zavisno od pika... Na taj haos koji prezivljavaju neprestano se zale, stalno vrse pritisak na svoje pretstavnike oni na krizni stab i svi su u tom lancu dobro upoznati sa tim... Dalje oni predlaziu politicarima sve mere koje su uvek po pravilu mnogo vece nego sto politicari prihvate, a sve normalno, jer je sled dogadjaja takav u praksi, jace mere, manje bolesnih kroz par nedelja... Politicari su odabrali da prihvate propusnice, ali nisu prihvatili ostale mere i onda to izgubi svaki smisao....Nije to jedino sto moze da ga spreci a i bojim se da je kasno, ima mutiranih sojeva ovog virusa, ono sto je moglo da ga spreci a moze jos uvek su rigorozne mere svuda, zatvaranje svega na bar 10-15 dana. I ne samo u jednoj zemlji.
Ma pogledaj samo ovog ludaka sta prica i sta mu je palo uopste na pamet.Medicinski radnici, doktori, sestre rade mnogo vise sati mesecno nego u normalnim uslovima, neko radi skoro pa duplo vise, idu u ispomoc po gradovima, premestaju ih zavisno od pika... Na taj haos koji prezivljavaju neprestano se zale, stalno vrse pritisak na svoje pretstavnike oni na krizni stab i svi su u tom lancu dobro upoznati sa tim... Dalje oni predlaziu politicarima sve mere koje su uvek po pravilu mnogo vece nego sto politicari prihvate, a sve normalno, jer je sled dogadjaja takav u praksi, jace mere, manje bolesnih kroz par nedelja... Politicari su odabrali da prihvate propusnice, ali nisu prihvatili ostale mere i onda to izgubi svaki smisao....
Posle svega toga ljudi su nezadovoljni i kivni na krizni stab itd... Gluposti....