.
Ако ниси "вакцинисан" умиреш од короне и ако те полиција избуши
Нпр. овај бизаран случај самоубиства приписан је корони и налази се у статистикама:
и превод:
Полиција Њујорка: Човек кога су полицајци упуцали преминуо од коронавируса
29. мај 2020. 4:36 - пре подне
Њујорк -- Човек којег су полицајци Њујорк Ситија упуцали прошлог месеца након што је смртно угрожавао полицајце ножем и трофејним револвером (из америчког грађанског рата - проверио сам на другом месту) преминуо је пет дана након рањавања, саопштила је полиција у четвртак.
Рикардо Кардона (55), како нам је пренето да показује видео снимак пуцњаве 1. априла у Бронксу , узвикнуо је полицајцима "молим вас убијте ме" након што се оглушио о наредбе да одложи оружје.
У видео снимку инцидента наредник Карлос Ниевес каже да је Кардона који је сам позвао 911 (службе за хитне интервенције у САД) да би изазвао пажњу полиције, касније изјавио истражитељима да је желео да умре јер је недавно на ПЦР тесту био позитиван на вирус.
Ниевес каже да је г. Кардона изјавио истражитељима да му је недавно дијагностификован ковид-19 и због тога је желео да умре "самоубиством изазивајући полицајце".
Полицајци су испалили 11 хитаца у Кардону и
погођен је са седам метака у тело и доње екстремитете, али у налазу прелиминарне аутопсије наводи се да је узрок његове смрти коронавирус, а као пратећи узроци смрти наведени су његово рањавање и здравствено стање као фактори чијим компликацијама је наступила смрт.
Већина људи заражених вирусом опорави се уз благе и средње симптоме као што су грозница и кашаљ. Могуће је да изазове упалу плућа и узрокује смрт код старих или већ болесних од других болести.
.