Vakcinacija protiv kovida - Srbija i svet

Da li ćete primiti vakcinu?

• Ukupno glasova
    153
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dr. Robert Malone, pionir na polju mRNA vakcina, podelio je u petak niz na Tviteru koji iznosi uznemiravajuće činjenice: zemlje sa najvećim brojem vakcinisanih stanovnika beleže najveće brojeve novih COVID-19 slučajeva, dok najmanje vakcinisane zemlje ne.

,,Ovo me prilično brine”, tvitovao je Malone, ugrađujući druge objave koje je objavio profil Corona Realism.

Prilozi

• E6gn5RcX0AMe8RE.jpeg
    E6gn5RcX0AMe8RE.jpeg
    188,2 KB · Pregleda: 7
„Nakon što je u utorak potvrđeno 78 novih slučajeva zaraženih koronom i jedan smrtni ishod, Keri Čant je izjavila da bi Australijanci trebalo da se uzdrže od razgovora, čak i ako nose maske i ako su vakcinisani.”

https://www.krstarica.com/vesti/sve...m_medium=text_link&utm_campaign=banner_header
Gospodja je zivi dokaz da je Ajnstajn bio u pravu.
Covek je pre 90 godina rekao da su samo kosmos i ljudska glupost beskonacni...
a da za kosmos NIJE SIGURAN...

Poslednja izmena:

New Jersey officials say nearly 50 fully vaccinated residents have died from COVID-19​

https://www.msn.com/en-us/news/poli...-from-covid-19/ar-AAMpKUy?ocid=BingNewsSearch
To je najavljivano i očekivano. Niko nikad nije rekao da su vakcine 100% uspešne, već da se kreće oko 80-90%. A ovo je ujedno i objašnjenje koje smo ovde više puta videli, zašto su i vakcinisani ugroženi od nevakcinisanih. Naravno, u članku jasno piše da su to sve ljudi u poznijim godinama većinom i da su svi imali nekae teške bolest, kancer ili probleme sa srcem. Na žalost, mnoge to ne zanima, već samo gledaju sovju zadnjicu.

Dr. Robert Malone, pionir na polju mRNA vakcina, podelio je u petak niz na Tviteru koji iznosi uznemiravajuće činjenice: zemlje sa najvećim brojem vakcinisanih stanovnika beleže najveće brojeve novih COVID-19 slučajeva, dok najmanje vakcinisane zemlje ne.

,,Ovo me prilično brine”, tvitovao je Malone, ugrađujući druge objave koje je objavio profil Corona Realism.

Odvratna propaganda glupih antivaxera... :whistling:

Teби је то пропаганда а ово са вакцинисањем па још и плаћају, то ти није пропаганда?
Који полусвет? Добровољно сте заменили пацове и мајмуне, у име науке, у име Фајзера! Сутра да вам кажу да скочите са крова зграде, скочили би без поговора!
Што ти је добра дресура, пара вреди (бар 3000 динара)!
Пошто си ти тако паметан, иди по трећу дозу, Фајзер рачуна на нето добит у овој години на цифру преко 20 милијарди $ а и Бил Гејт се смешка?

Teби је то пропаганда а ово са вакцинисањем па још и плаћају, то ти није пропаганда?
Који полусвет? Добровољно сте заменили пацове и мајмуне, у име науке, у име Фајзера! Сутра да вам кажу да скочите са крова зграде, скочили би без поговора!
Што ти је добра дресура, пара вреди (бар 3000 динара)!
Пошто си ти тако паметан, иди по трећу дозу, Фајзер рачуна на нето добит у овој години на цифру преко 20 милијарди $ а и Бил Гејт се смешка?
Sarcastic Sarcasm GIF

To je najavljivano i očekivano. Niko nikad nije rekao da su vakcine 100% uspešne, već da se kreće oko 80-90%. A ovo je ujedno i objašnjenje koje smo ovde više puta videli, zašto su i vakcinisani ugroženi od nevakcinisanih. Naravno, u članku jasno piše da su to sve ljudi u poznijim godinama većinom i da su svi imali nekae teške bolest, kancer ili probleme sa srcem. Na žalost, mnoge to ne zanima, već samo gledaju sovju zadnjicu.
Cekaj sledecu godinu i dve pa vidi.

Sarcastic Sarcasm GIF
Ма да, ти слушај Кона. Исто је тако наступао 2009 када је такође инсистирао на вакцинисању против свињског грипа.
Ма нема везе, свако има свој избор само за разлику од вас ваксера ја нисам острашћен, нема потребе да ти лепим епитете. Имаш право на избор, изабрао си да будеш замена за пацове и мајмуне, да на теби испитују вакцине. Страх за сопствену задњицу ти не дозвољава да видиш стварност!
Твоје право, уживај и не пропуштај ни једну!

Poslednja izmena:
Cekaj sledecu godinu i dve pa vidi.
Има он очи и може да види али не и да расуђује.
Више је сморно обраћати пажњу на његово писање. За кратко време, ми ћемо заборавити ову тему и ову расправу а он ће себе проклињати што је био тако слеп код очију.

Више је сморно обраћати пажњу на његово писање. За кратко време, ми ћемо заборавити ову тему и ову расправу а он ће себе проклињати што је био тако слеп код очију.
Proklinjace ako bude ziv. Ja mu zelim sve najbolje, jer da ne zelim, ne bih ovo ni pisao.

Proklinjace ako bude ziv. Ja mu zelim sve najbolje, jer da ne zelim, ne bih ovo ni pisao.
Наравно, ни ја никоме не желим зло и управо све ово што пишем није никакво отрцано ваксерство или антиваксерство него размена информација.
Не знам зашто појединцима смета супротно мишљење. Па управо је на томе и заснована комуникација. Замисли када би сви мислили исто?
Оно, ништа ново, сви исто мислимо; печурке?

Auuu, kad neko sam sebe ispali u dva posta u nizu.

Наравно, ни ја никоме не желим зло и управо све ово што пишем није никакво отрцано ваксерство или антиваксерство него размена информација.
Не знам зашто појединцима смета супротно мишљење. Па управо је на томе и заснована комуникација. Замисли када би сви мислили исто?
Оно, ништа ново, сви исто мислимо; печурке?
Ali očekivano od onih koji negiraju postojanje virusa koji je za sada usmrtio skoro 4.150.000 ljudi.

Auuu, kad neko sam sebe ispali u dva posta u nizu.

Ali očekivano od onih koji negiraju postojanje virusa koji je za sada usmrtio skoro 4.150.000 ljudi.
Да ли си се запитао у које проценте ти спадаш, оних 80 који наводно вакцина штити или оних 20 процената који ће да отегну паспке?
Па, пошто је то математика за први основне, пробај да решиш задатак. Коме су веће шансе да буде жив, нама који се нисмо вакцинисали јер је стопа смртности 0.01% или вама вакцинисанима где се предвиђају разне последице и оне ће бити и до 20%?
Ако ти запне, слободно питај.

Да ли си се запитао у које проценте ти спадаш, оних 80 који наводно вакцина штити или оних 20 процената који ће да отегну паспке?
Па, пошто је то математика за први основне, пробај да решиш задатак. Коме су веће шансе да буде жив, нама који се нисмо вакцинисали јер је стопа смртности 0.01% или вама вакцинисанима где се предвиђају разне последице и оне ће бити и до 20%?
Ако ти запне, слободно питај.
Ne razmišljam o tim procentima, za sad mi je iskustvo sa vakcinama više nego dobro. Ali poštzo nisam u one dve pomenute grupe iz vesti, teško da bih bio u tom malom procentu umrlih. Ako pročitaš taj članak, videćeš da se radi o 50 ljudi, tačnije 0,001%. Nije baš 20%, zar ne? :lol:
Posledica neće da bude, kao što ih nema niko ni od dosadašnjih vakcina, jer sam primio klasičnu vakcinu.
Ima ja koga da pitam, sigorno neći Jutjub ravnozemljaša.

Колико је то процената?
Да ли знаш колика стпа смртности је била потребна за проглашавање пандемије пре него су се у целу причу уплели Фаучи, Гејтс, Безос...?

Колико је то процената?
Да ли знаш колика стпа смртности је била потребна за проглашавање пандемије пре него су се у целу причу уплели Фаучи, Гејтс, Безос...?
Na početku pandemije je bila daleko veća, seti se Italije i Španije pa kasnije SAD, Brazila, Rusije... Ne zanimaju me navedeni, niti imaju neke veze sa pandemijom.

ja sam uveren da pored mene ima jos forumasa koji postuju claptona jos od grupe cream​

Eric Clapton Refuses To Perform At “Vaccine Mandate” Venues After His “Disastrous” Vaccination Experience

Clapton shares his experience in another Rolling Stone article:

“I took the first jab of AZ and straight away had severe reactions which lasted ten days. I recovered eventually and was told it would be twelve weeks before the second one…,” Clapton wrote.
“About six weeks later I was offered and took the second AZ shot, but with a little more knowledge of the dangers. Needless to say the reactions were disastrous, my hands and feet were either frozen, numb or burning, and pretty much useless for two weeks, I feared I would never play again, (I suffer with peripheral neuropathy and should never have gone near the needle.) But the propaganda said the vaccine was safe for everyone…”

Na početku pandemije je bila daleko veća, seti se Italije i Španije pa kasnije SAD, Brazila, Rusije... Ne zanimaju me navedeni, niti imaju neke veze sa pandemijom.
Zanimljivo je meni ovde da se strasna situacija u Rusiji ne
registruje nego se stalno pominje nekakav Bezos koji veze nema
ni sa vakcinama, ni sa pandemijom, ali je bogat pa zato valjda.
Usput i Amerikanac.
U Rusiji je do sada zvanicno od korone umrlo 150.000 ljudi,
nezvanicno Bog te pita koliko. Gledala sam neku reportazu
iz Dagestana, mladi ljudi kazu da nikoga nije briga za koronu,
vakcinu ne zele, a to sto neki umiru ( dede,babe, roditelji) nije
ih bas mnogo briga. A nije biga ni centralu u Moskvi.
Ovi mladi ljudi kazu da je to americka laz ( ne kineska, nego americka)
i da to ne postoji.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back