Vakcinacija protiv kovida - Srbija i svet

Da li ćete primiti vakcinu?

• Ukupno glasova
    153
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Пипнуо си изузетно важан „детаљ”. Мијења се појмовник (на све стране, па и у епидемиологији), вакцинација се све чешће назива имунизацијом како би се у свијст усадило да је вакцинација=имунизација тј. да се људи уљуљкају – само се боцнеш и миран си.
Друга велика брљотина су тестови. Сви ти „подаци” које свакодневно слушамо годину и по дана звуче као извлачење томболе. То што тртљају о броју тестираних и броју заражених можда би и могло имати неког смисла кад би барем писали број циклуса којима је тестирано, овако се добијају „званични подаци” као кад би нпр. висину мјерили некад у цемтиметрима, некад у инчима, некад у стопама, лактовима... а уписивали само голе бројеве без јединица – ето нама епидемије поремећаја висине.

Pa sto da se stane sa dve doze? Krknes 3 doze od svake, pa mozda ce neka i da radi ...
prvo su rekli da se vakcine ne mesaju, kao ni pica, ali sada izgleda da to vise ne vazi, pa ako jedna slabo deluje, onda uzmes neku drugu, da se zabetoniras

salu na stranu: dobre bi bile vakcine da ne ubiju po nekog, i onda kazu ''kolateralna steta'' -e, pa meni vera to ne dozvoljava jer nema vise zrtve za grehe

u tome je sustina sto su oni sekta, i zrtvoprnosenje im je vera, samo to nazivaju kolateralnom stetom - to je religiozno, a ne naucno pitanje, problem

da nema zrtava i nezeljenih efekata, pa ja bih se prvi vakcinisao, nista me ne bi kostalo, a ovako gledam da m iznudim priznajje da su verska organizacija, sekta... sad bas u ameerici idu na vrata kao jehove

niti se ja bojim jehova niti valkcina, ali neka priznaju posteno da su sekta pa cu da uzmem i njihovu vakcinu i njihovu bibliju, pamflete sta vec treba, i zig 666 cu da stavim kada pocne cipovanje, ali neka priznaju da su sekta ili pustam kera, nema nista od posla

Poslednja izmena:
.
Не разумем какав је ово параметар?

У земљи од 150 милиона преминуло је 750 људи. Колико је пре две године у истом периоду преминуло?

.

.
U Rusiji dnevno od korone umire trenutno po 750 ljudi svaki dan a prošle zime je to bilo manje. To samo govori da je delta ipak jači soj. Možda je isti kao prethodni a Rusi su sada opušteniji i nemaju nikakve mere ali teško da je delta slabiji soj. Za sada je svakako manje smrtan u Britaniji, USA i Izraelu ali samo zbog vakcinacije.

Пипнуо си изузетно важан „детаљ”. Мијења се појмовник (на све стране, па и у епидемиологији), вакцинација се све чешће назива имунизацијом како би се у свијст усадило да је вакцинација=имунизација тј. да се људи уљуљкају – само се боцнеш и миран си.
.
Управо тако.

У науци се строго води рачуна о терминологији.

Вакцина је дефинисана као медицинско средство помоћу којег се ствара имунитет на неку болест и то је имунизација.

Међутим, медији и кловнови који глуме струку сасвим произвољно и без икакве одговорности називају овај експеримент који се спроводи над Србима као имунизацију.

Једино што се до сада поуздано зна о овим "вакцинама" је да:
1. не спречавају заражавање
2. не спречавају обољевање
3. не спречавају ширење заразе

Нема говора о било каквој имунизацији, обична лаж.

.
Друга велика брљотина су тестови. Сви ти „подаци” које свакодневно слушамо годину и по дана звуче као извлачење томболе. То што тртљају о броју тестираних и броју заражених можда би и могло имати неког смисла кад би барем писали број циклуса којима је тестирано, овако се добијају „званични подаци” као кад би нпр. висину мјерили некад у цемтиметрима, некад у инчима, некад у стопама, лактовима... а уписивали само голе бројеве без јединица – ето нама епидемије поремећаја висине.
.
Ово је посебно интересантно из једног, сасвим другог угла посматрања.

Последња истраживања утврдила су да заражени ковидом који су преболели на било који начин, било да су боловали или нису имали симптоме имају имунитет који је доживотан.

Сви којим је дијагностификован ковид и немају проблема потпуно непотребно се излажу ризицима ове непроверене супстанце за коју неке студије наводе да на дужи рок може да изазове неуродегенеративне болести типа алцхајмер или прионска болест (колоквијално, болест лудих крава).

Не умем да опишем колико сам очајан.

.

Poslednja izmena:
U Rusiji dnevno od korone umire trenutno po 750 ljudi svaki dan a prošle zime je to bilo manje. To samo govori da je delta ipak jači soj. Možda je isti kao prethodni a Rusi su sada opušteniji i nemaju nikakve mere ali teško da je delta slabiji soj. Za sada je svakako manje smrtan u Britaniji, USA i Izraelu ali samo zbog vakcinacije.
.
Нисам пратио податке и дешавања у Русији, па не могу ништа конкретно о томе да кажем.

Оно што сам негде овлаш приметио је да је највећи пораст смртних случајева у Москви где је и највећи проценат "вакцинисаних" и да је тај тренд кренуо са појачаном кампањом за вакцинисање.

.

Вакцина је дефинисана као медицинско средство помоћу којег се ствара имунитет на неку болест и то је имунизација.
konkretno za imunizaciju navode ljude da pogresno veruju da se imunitet stice samo vakcinama, a ne kada se prelezi bolest

znaci zavode i lazu, lazni proroci kovid sekte

a sta cemo sa azijom gde se primenjuje hidroksiklorokin?
sta cemo sa japanom, juce sam ti ostavio podatak da je vakcinisano samo 12 posto?
sta cemo sa indijom [CESKOM I SLOVAKCOM takodje] gde je uveden ivermectin i kovid opao 98%? OVDE
U RUSIJI NE ZNAM STA SE DESAVA, ALI OCIGLEDNO POGRESNO LECE LJUDE, NO FAKAT JE DA VAKCINE NISU JEDINO RESENJE
1626050974013.png

a sta cemo sa azijom gde se primenjuje hidroksiklorokin?
sta cemo sa japanom, juce sam ti ostavio podatak da je vakcinisano samo 12 posto?
sta cemo sa indijom gde je uveden ivermectin i kovid opao 98%? OVDE
Pogledajte prilog 965482
Znači Kinezi, Indijci i Japanci su budale što uopšte bilo koga vakcinišu. A Japanci tek tako zabranjuju publiku na Olimpijadi iako mogu sve da reše lekovima koje zabranili na Zapadu.

Znači Kinezi, Indijci i Japanci su budale što uopšte bilo koga vakcinišu. A Japanci tek tako zabranjuju publiku na Olimpijadi iako mogu sve da reše lekovima koje zabranili na Zapadu.
JAPAN JE DOBACIO DO 12.1% VAKCINISANIH, a sa kovidom su prosli duplo bolje od engleza, pa izvoli objasni - kako?
za olimpijadu sam ti rekao da ne znam, mozda je takva direktiva, imaju i oni nekog drkona sigurno

postoji zavera da pomre 10 puta vise ljudi, a vidimo da ivermectin i hidroksiklorikin resavaju stvar bolje od svih vakcina

kovid je mogao da se istretira kao obican grip, ali su ovi lekovi suzbijani

ceska, slovacka, indijska pokrajina - mi vidimno da se kovid satire za kratko i problem resen

ali ne, postoji zavera!!!

pri tome ja uopste nisam protiv mrna tehnologije, i najnovijih delivery drugs metoda

ako je ovo boost novoj tech. onda neka bude, ali zasto su bre ostavljeni milioni da mru, a nisu morali?

Poslednja izmena:
JAPAN JE DOBACIO DO 12.1% VAKCINISANIH, a sa kovidom su prosli duplo bolje od engleza, pa izvoli objasni - kako?
za olimpijadu sam ti rekao da ne znam, mozda je takva direktiva, imaju i oni nekog drkona sigurno
Pa tu Olimpijadu bez publike su mogli održati i prošle godine. Odložili za ovu i opet ukinuli publiku.

Vembli večeras kao da korone nema ali to je vakcinisana Britanija.

1626029646155-euro-2020-finale-fudbal-fudbalska-reprezentacija-italija-engleska002-830x0.jpg

Pa tu Olimpijadu bez publike su mogli održati i prošle godine. Odložili za ovu i opet ukinuli publiku.

ja ti opet kazem da uporedis brojeve nevakcinisanih japanaca i vakcinisanih engleza imajuci u vidu da jednih ima duplo vise od drugih, a oba su ostrva, znaci slicni

olimpijada je politika, prosto su dobili naredjenje, ne znam zasto si se uhvatio za nju kao pijan plota

englezi? pa uporedi ih sa slovacima koji su uveli ivermectin
1626052301620.png

Pogledajte prilog 965483
.
И невакцинисана Русија је 18. марта 2021. присуствовала са 80.000 људи говору Путина на стадиону Лужњики и никаквих проблема није било.

.

И невакцинисана Русија је 18. марта 2021. присуствовала са 80.000 људи говору Путина на стадиону Лужњики и никаквих проблема није било.
ali njega buni, odakle sada imaju probleme, i jedini odgovor mu je zbog nevakcinisanja - za sve ostalo kao da ima am, nece da vidi da problem lezi negde drugde

.
Ништа необично, као и у другим деловима света, проблеми су тамо где се спроводи "вакцинација".

.
problemi mogu i nastaju tamo gde se pojavljuju sve noviji sojevi, jer je vakcinisanje bezumno proglaseno za jedino resenje, ali mi danas vidimo da je to resenje za pelcovanje cak i 3 puta godisnje!

mi imamo zaveru supresije jeftinih lekova koji pomazu u aziji [koreja, japan itd] tzv. trampov lek, hloroklorikin, a u slovackoj/ceskoj, indiji ivermectin [vidi linkove sam ostavio]

prvo smo mislili da bi se eliminisala konkurencija, jer u americi je jedini lek bio i ostao remdesivir, upitnog delovanja,
a onda smo shvatili da se radi o probijanju nove mrna tehnologije, sa fosfolipidnim i nano podizvodjacima radova

ali, zar je trebalo pustiti da pomre 10 puta vise ljudi da bi mrna terapija uzela maha?

problemi mogu i nastaju tamo gde se pojavljuju sve noviji sojevi, jer je vakcinisanje bezumno proglaseno za jedino resenje, ali mi danas vidimo da je to resenje za pelcovanje cak i 3 puta godisnje!

mi imamo zaveru supresije jeftinih lekova koji pomazu u aziji [koreja, japan itd] tzv. trampov lek, hloroklorikin, a u slovackoj/ceskoj, indiji ivermectin [vidi linkove sam ostavio]

prvo smo mislili da bi se eliminisala konkurencija, jer u americi je jedini lek bio i ostao remdesivir, upitnog delovanja,
a onda smo shvatili da se radi o probijanju nove mrna tehnologije, sa fosfolipidnim i nano podizvodjacima radova

ali, zar je trebalo pustiti da pomre 10 puta vise ljudi da bi mrna terapija uzela maha?
.
Индијска адвокатска комора поднела је тужбу против Тедроса Гебресијуса Генералног директора СЗО, Др Сумије Сваминатан, руководиоца научних истраживања СЗО и Проф. Др Сунила Кумара због завере и ширења лажних информација путем медија и стварања забуне међу лекарима увођењем Смерница, наводно објављених 27. маја 2021. које у ствари нису обавезујуће и које су одбачене пресудом Високог суда у Бомбају од 28. маја 2021.

Виши суд у Бомбају је пресудио у корист тужитеља, Државне владе Гоа, да је препорука СЗО против коришћења лека ивермектина погрешна и да су истраживања показала да је ивермектин ефикасан у третману ковид-19.

Оптуженим потенцијално прети доживотни затвор јер су својим погрешним препорукама допринели смрти десетина хиљада људи..

.

.
Индијска адвокатска комора поднела је тужбу против Тедроса Гебресијуса Генералног директора СЗО, Др Сумије Сваминатан, руководиоца научних истраживања СЗО и Проф. Др Сунила Кумара због завере и ширења лажних информација путем медија и стварања забуне међу лекарима увођењем Смерница, наводно објављених 27. маја 2021. које у ствари нису обавезујуће и које су одбачене пресудом Високог суда у Бомбају од 28. маја 2021.

Виши суд у Бомбају је пресудио у корист тужитеља, Државне владе Гоа, да је препорука СЗО против коришћења лека ивермектина погрешна и да су истраживања показала да је ивермектин ефикасан у третману ковид-19.

Оптуженим потенцијално прети доживотни затвор јер су својим погрешним препорукама допринели смрти десетина хиљада људи..

.
isto su uradili za drugi lek hidroksihlorokin:
szo je u kriminalnom kolabiranju sa lensetom prezentovala falsifikovat, potpuno izmisljene podatke kako bi eliminisala hidroksihlorokin, i time je de fakto pocnila genocid, citaj, i gledaj video ovde:
Ako se sećate, oko hidroksihlorokina je bila velika afera, kada je u Lancetu doktor Stepan Desai, (firma SurgiSphere) izneo istraživanje koje je navodno pokazalo da ovaj lek izaziva teske posledice po srcani rad i ritam. Verovatno kao reakcija na Trampa i njegovu promociju lečenja ovim lekom. Ko nije ovo procitao obavezno prodjite, bila je velika afera. Svetska zdravstvena je na osnovu ovoga potpuno izmišljenog rada izdala saopšenje da je lek nebezbedan i da se njegova upotreba odmah obustavlja. A iza rada bukvalno stoji čovek koji je sve lažirao, urednik Lanceta se osramotio, bajagi peer-eview časopis.

Istraživanje je navodno bilo na preko 60.000 pacijenata, koji su primili ovaj lek, korišćene su napredne tehnike obrade podataka (tipa mašinsko učenje i sl).
Pokazalo se da je čovek potpuni prevarant, sam kreirao i lažan nalog na LinkedIn, mesec dana pre početka pandemije. Sve ovo je otkrio neki mladi doktor čiji ću video dole da atačujem, ko ima vremena obavezno poslušajte! Opet kažem, SZO je na osnovu ove potpune prevare na svetskom nivou obustavila primenu leka!

Vrlo informativan
video čoveka koji je razotkrio aferu.

isto su uradili za drugi lek hidroksihlorokin:
szo je u kriminalnom kolabiranju sa lensetom prezentovala falsifikovat, potpuno izmisljene podatke kako bi eliminisala hidroksihlorokin, i time je de fakto pocnila genocid, citaj, i gledaj video ovde:
.
Најновија истраживања показују да хидроксихлорокин повећава изгледе преживљавања од ковид-19, 200% (две стотине процената).

Према објављеном истраживању Henry Ford Health System, третман хидроксихлорокином значајно смањује смртни исход код пацијената хоспитализованих са ковид-19, без нежељених ефеката по рад срца.

.

Poslednja izmena:
.
Најновија истраживања показују да хидроксихлорокин повећава изгледе преживљавања од ковид-19, 200% (две стотине процената).

Према објављеном истраживању Henry Ford Health System, третман хидроксихлорокином значајно смањује смртни исход код пацијената хоспитализованих са ковид-19, без нежељених ефеката по рад срца.

.
FUCI LAID GRENDMA DAID
ja kazem, da pocnemo vec jednom sa hapsenjima... jer mnooooogo je to ljudi zrtvovala kovid sekta NA ZAPADU, IZ VIDEA KOJI SAM CITIRAO IZNAD JE JASNO BILO DA JE FALSIFIKAT, a ne naucni podaci, komplet izmisljeni ''podaci'', NEPOSTOJECI, ne postoji pitanje validnosti, metodologije itd ako je sve bilo izmisljeno
1626060276906.png

Poslednja izmena:
Last summer, Twitter restricted the account of Trump Jr after he posted a video of doctors touting the effectiveness of the drug. The social media platform accused him of 'spreading misleading and potentially harmful misinformation' related to the coronavirus.

CEKAJTE BRE MALO, PA JA SAM MISLIO DA TRAMPU TREBA POKRASTI IZBORE, A NISM MISLIO DA SE POBIJU MILIONI LJUDI..

KAKO SAD OVO? TVITER UCESTVOVAO U GENOCIDU?

prvo su rekli da se vakcine ne mesaju, kao ni pica, ali sada izgleda da to vise ne vazi, pa ako jedna slabo deluje, onda uzmes neku drugu, da se zabetoniras

salu na stranu: dobre bi bile vakcine da ne ubiju po nekog, i onda kazu ''kolateralna steta'' -e, pa meni vera to ne dozvoljava jer nema vise zrtve za grehe

u tome je sustina sto su oni sekta, i zrtvoprnosenje im je vera, samo to nazivaju kolateralnom stetom - to je religiozno, a ne naucno pitanje, problem

da nema zrtava i nezeljenih efekata, pa ja bih se prvi vakcinisao, nista me ne bi kostalo, a ovako gledam da m iznudim priznajje da su verska organizacija, sekta... sad bas u ameerici idu na vrata kao jehove

niti se ja bojim jehova niti valkcina, ali neka priznaju posteno da su sekta pa cu da uzmem i njihovu vakcinu i njihovu bibliju, pamflete sta vec treba, i zig 666 cu da stavim kada pocne cipovanje, ali neka priznaju da su sekta ili pustam kera, nema nista od posla
Ovde u Kanadi lupaju kako su nevakcinisani krivi za ovo ... ljudi za koje sam mislio da su normalni skroz ko da su poludili. Krenuli su i decu vakcinisati, a u toj grupi ima jedan smrtni slucaj od desetina hiljada zarazenih. Sektasi i sve kordinirano iz istog centra moci...

Ovde u Kanadi lupaju kako su nevakcinisani krivi za ovo ... ljudi za koje sam mislio da su normalni skroz ko da su poludili. Krenuli su i decu vakcinisati, a u toj grupi ima jedan smrtni slucaj od desetina hiljada zarazenih. Sektasi i sve kordinirano iz istog centra moci...
Vidi, da je moj neko najblizi umro od kovida jer ova banda ubica kovid sektasa je sprecavala da se leci sa vec poznatim i delotvornim lekovima, pa ja bih trazio da se stvar istera na cistac sudski kao sto je Индијска адвокатска комора поднела је тужбу против Тедроса Гебресијуса Генералног директора СЗО

The maximum punishment in above cases is death penalty.

naravno, za genocid sta drugo osim smrtne kazne?

pa ja sam vec pisao da se mi spremamo da organizujemo sudjenje kao nirnberg posle 2. svetskog rata.

pa ova kovid sekta je pobila NEVINE LJUDE USKRACUJUCI IM LECENJE

a za vakcine me boli uvo, mrna tehnologija je predvidjena za lecenje a ne za imunizaciju, jer znamo da je moderna imala mrna vakcinu protov gripa jos 2o17 - KAKO SAD ZA KOVID MOZE, A ZA GRIP NE MOZE?

Poslednja izmena:
kada cemo da dobijemo druge mrna vakcine, pa majku mu nije kovid jedina bolest?

sta je problem sad? zasto cekamo na druge mrna vakcine, ako znamo da vec postoje konkretno moderna je ispitivala 2017 vakcinu protov gripa influence

mi vidimo da sad se samo uhvati novi soj i samo izbace novu mrna vakcinu protiv kovida, 3 sreca fajzerusa

pa sta je onda problem da izbace i za druge bolesti?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back