Vakcinacija protiv kovida - Srbija i svet

Da li ćete primiti vakcinu?

• Ukupno glasova
    153
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Približno 60 do 70 posto populacije treba se vakcinisati da bi se zaustavilo širenje zaraze koronavirusom, rekli su u petak čelnici Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) i nisu htjeli nagađati o tome je li bolest potekla iz Kine ili ne.

Stopa je određena na temelju nekoliko studija, rekla je na konferenciji za novinare u Ženevi Katherine O'Brian, šefica WHO-ovog odjela za cijepljenje, prenosi Hina.
Nabijem ja nju malo...

dobar dan, dobar dan

mi smo jehovini kovid svedoci, i imamo flajere, biblijske
mislimo - kovidske da vam munemo zig 666, mislimo zarad radi dobrobiti opste da se zignetepardon pelcujete
  • Knock and then back up [zh: so you don't get shot?]. Follow COVID-19 distancing protocols and speak clearly. If someone is uncomfortable with you being there in person, offer to give them more distance or leave them a flyer.
  • Use your script. This will give you the basics. Once you get comfortable with it, feel free to make it sound more like you as long as all the key information is there. Make clear up front that the building has let you in and you're from the health department.
  • https://www.zerohedge.com/political...ript-vaccine-door-knocking-documents-revealed
  • jasno stavite ljudima do znanja da vas ne salje neka leva sekta vec ministarstvo zdravlja

Poslednja izmena:
banda sektaska ima da nas popisuju - ja mislim da ce im moj ker pocepati gace sa sve skriptom gde beleze, tj. koja ih instruise kako da rade

Perhaps most importantly, volunteers are told to keep a list of who's been naughty or nice.

• Report on your work! Be sure to fill out the Doorknocking Spreadsheet with the counts of who still needs a vaccine, who is already vaccinated, who needs more info, etc. This is important information that the Health Department is relying on!

The door knockers are then given various scenarios in an attached script. For example:

PM (property manager) /CAM (community association manager): We don’t allow solicitation on our property.
CHM (community health ambassador): I understand but I am not selling anything, we want to provide accurate information to the seniors in your community.

na kraju ce da gone samo nas koji nismo niti cemo da se uclanjujemo u kovid sektu, pa jel posteno to, recite mi?
zasto se diskriminisemo mi koji nemamo nikakve veze sa vasom kovid sektom, niti smo bolovali niti cemo da se vakcinisemo?
prosto se na nas vase kovid sektastvo ne prima, niti ce!
oporavljeni i vakcinisani, a sta ja sa nama koji nismo ni 1 ni 2?
ne trebaju nam ta antitela SEKTASKA, NE ZANIMA NAS VASA KOVID SEKTA.
“And we’re trying to update policy such that people who have recovered have the same privileges and access as people who are vaccinated.”
https://www.zerohedge.com/covid-19/people-who-recover-covid-19-very-low-risk-re-infection-study

'LADNO CE KOVID BOLESNICI DA SE UDRUZE SA KOVID SEKTOM I DA GONE NAS ZDRAVE, JER NEMAMO ANTITELA, I NIKAD IH NECEMO IMATI

Poslednja izmena:
According to Sky News, you are more likely to die from the Delta variant if you have been vaccinated.

That’s not our claim.

We’re not scientists.

We’re simply reporting what the folks over at Sky News reported.

As a foreign news agency, they don’t have the same agenda to push as our “news” organizations over here.

Take a look at the shocking claim for yourself:

Here’s where things get interesting.

What did Sky News claim?

Sky News claimed that more people have died from the Delta variant IF they had the vaccine compared to unvaccinated people.

Sky News Shock Claim: Delta Variant Kills More Vaccinated Than Unvaccinated

According to Sky News, you are more likely to die from the Delta variant if you have been vaccinated.

That’s not our claim.

We’re not scientists.

We’re simply reporting what the folks over at Sky News reported.

As a foreign news agency, they don’t have the same agenda to push as our “news” organizations over here.

Take a look at the shocking claim for yourself:

Here’s where things get interesting.

What did Sky News claim?

Sky News claimed that more people have died from the Delta variant IF they had the vaccine compared to unvaccinated people.

Sky News Shock Claim: Delta Variant Kills More Vaccinated Than Unvaccinated

Ipak u Britaniji nikada manje umrlih od kovida i bolnice skoro prazne. Sutra finale Evropskog prvenstva pred skoro punim stadionom plus Vimbldon. U Rusiji i Japanu veća žurka sa koronom.

Poslednja izmena:
1625961821253.png
As most of you know by now, Haiti’s President Jovenel Moise was assassinated in his home in the early hours of July 7th. UBISE NAM BRATA ZOVANELA NA PRAVDI BOGA, JER ODBI VAKCINE!
At the start of the pandemic the WHO offered the nation of Haiti free AstraZeneca COVID-19 vaccines in which the Haiti government led by President Moise refused the free vaccines.

Ipak u Britaniji nikada manje umrlih od kovida i bolnice skoro prazne. Sutra finale Evropskog prvenstva pred skoro punim stadionom plus Vimbldon. U Rusiji i Japanu veća žurka sa koronom.
Pa gde su bolnice pune? 'oces da kazes u rusiji i japanu jer nisu vakcinisani? za rusiju vidim porast smrti, ali za japan ne bas a vakcinisali se minimalno... pokazi mi japan, zasto je on gori od engleske trenutno https://www.worldometers.info/coronavirus/country/japan

a u rusiji jer sektare, prete ljudima mitropoliti da ce da gore u paklu nevakcinisani, Bog ih kaznjava sto to dozvoljavaju!

zamisli meni u americi da neko preti neka sekta da cu da ispastam za greh NEVAKCINISANJA

P.S. SKY NEWS, MISLIM DA JE AUSTRALIJSKA

Poslednja izmena:
Pa gde su bolnice pune? 'oces da kazes u rusiji i japanu jer nisu vakcinisani? za rusiju vidim porast smrti, ali za japan ne bas a vakcinisali se minimalno... pokazi mi japan, zasto je on gori od engleske trenutno https://www.worldometers.info/coronavirus/country/japan

a u rusiji jer sektare, prete ljudima mitropoliti da ce da gore u paklu nevakcinisani, Bog ih kaznjava sto to dozvoljavaju!

zamisli meni u americi da neko preti neka sekta da cu da ispastam za greh NEVAKCINISANJA

P.S. SKY NEWS, MISLIM DA JE AUSTRALIJSKA
Japanci su zabranili publiku na Olimpijadi.
Znaju nešto što se možda ne vidi u toj njihovoj statistici.

Pa da, ali ti pomenu i japan, 8% vakcinisanih, da je i tamo ''zurka'', ali ja nesto ne vidim da su gori od engleza, NAPROTIV
UK5,089,893+32,367128,399+344,355,423+3,354606,071417
Japan816,242+2,27814,933+16783,429+1,81617,880428
Total population (1999)59,054,800 (2002)127,333,002 (2004 est.)

JAPAN TI JE ODLICAN PRIMER DA SU VAKCINE PREVARA! STIGLI SU DO 11.9% Vakcinisanih, pogledaj brojeve malo bolje - japanci su dokazali da je kovId sekta PREVARA!

Japanci su zabranili publiku na Olimpijadi.
Znaju nešto što se možda ne vidi u toj njihovoj statistici.
Ma pusti sad politiku, napravicemo kao hitler mi olimpijadu ako treba na floridi ako secam ideje, ...pogledaj brojeve, japanaca ima duplo vise od engleza, a vakcinisani su tek 11.9%

sta im je kovid uradio? ako ih je okrznuo samo

a zasto, evo ti odgovor, pa neka ja budem teoreticar zavera, ali ovo je istina!!! nije pitanje sta oni znaju, vec je pitanje eliminacije konkurencije remdseviru, jedinom leku za kovid u usa!

Why do Asian countries use hydroxychloroquine for Covid-19 despite Western rejection?

In the competition between East and West over global governance models, it seems Asian countries may be emerging as the winners when it comes to health governance. Asian countries overall have fared better in managing the Covid-19 pandemic, with lower mortality rate which are attributed to Asian culture, climate, demographics, prior experience with SARS and MERS coronaviruses, and use of antimalarial drug hydroxychloroquine. Given the more successful mitigation models compared to their western counterparts, Asian countries appear likely to continue heeding their own judgement and guidelines for pandemic management rather than deferring to Western models

Why do Asian countries use hydroxychloroquine for ... - ISPSW

Poslednja izmena:
Gligić je pojasnila da je tako napravljena vakcina ne iziskuje dugotrajna ispitivanja, da daje kratkotrajan imunitet do dve godine, ali da je to dovoljno da se zaustavi epidemija i pandemija.

- Ove ''brzometne vakcine'' se prave na nosaču i to tako što se u neki bezazlen virus, ovog puta su to adenovirusi, ugradi parče ribonukleinske kiseline (RNK) virusa korona koji je trenutno u cirkulaciji. Ugradi se samo onaj deo RNK koji je odgovoran da stimuliše stvaranje antitela - pojasnila je ona.

Napominje da su sve farmaceutske kompanije koje su ušle u trku za proizvodnju vakcine, uzele za nosače različite adenoviruse, kojih u cirkulaciji ima stotinak i koji ne izazivaju bolest kod čoveka.

Na tom principu napravljena je i ruska vakcina "Sputnik V", a Gligić navodi da Rusi osim te prave i klasičnu vakcinu koja može da da i doživotni imunitet, ali iziskuje duža istraživanja.

- Za klasičnu vakcinu uzme se agens koji koji je u cirkulaciji, što izaziva problem i obolevanje kod ljudi, i oslabi se. Mi kažemo imamo živu, oslabljenu vakcinu od agensa koji napada - navela je ona.

Oslabljena, živa vakcina, kako kaže, mora biti dobro proverena jer može da izazove bolest.

Osim oslabljene žive vakcine Rusi su počeli i proizvodnju takozvane "mrtve vakcine", gde se razmnoži agens koji je u cirkulaciji, u ovom slučaju virus korona, a zatim se ubije hemijskim sredstvima i tako proizvodi vakcina.

- Vakcine proizvedene od pravog agensa koji napada, a koji se oslabi daju dugotrajan imunitet. Može da da i doživotni imunitet - navela je ona.

Bas kao

2022 pandemija će proći.
ma kakvi, kovid je zlatna koka, stigli smo tek do delte, i lambde cini mise, a gde je omega?
cak i da zavrsimo plandemiju covid19, vec se najavljuju nove, sigrno samo cekaju momenat da ih puste, sto ti kazes kada se ova zavsri 2022

ovo samo lud ispusta, nema vrdanja sada, u'vacena je zlatna koka - samo corav ne vidi koliko su se nafatirale big tech sa monopolistima, amazon gugl, fejs, tviter, razni volmarti i ini... ZLATNA KOKA PLANDEMIJSKA TEK CE DA NOSI JAJA.. ima da se napunimo para neki, dok ce drugi da robijaju, a ko nece u sektu ima da bude zigosan sa 666, to je tek adut i po za plan-demiste... zabava tek pocinje! you've seen nothing yet

Poslednja izmena:
ma kakvi, kovid je zlatna koka, stigli smo tek do delte, i lambde cini mise, a gde je omega?
cak i da zavrsimo plandemiju covid19, vec se najavljuju nove, sigrno samo cekaju momenat da ih puste, sto ti kazes kada se ova zavsri 2022

ovo samo lud ispusta, nema vrdanja sada, uvacena je zlatna koka - samo corav ne vidi koliko su se nafatirale big tech sa monopolistima, amazon gugl, fejs, tviter, razni volmarti i ini... ZLATNA KOKA PLANDEMIJSKA TEK CE DA NOSI JAJA
WHO je rekla 2022.

WHO je rekla 2022.
who smo mi trampisti 'teli da ugasimo, jer je to sljam belosvetski, - oni su se prodali smrdljivom

remdesivir - Gilead -u.​

da skenjaju hidroksiklorokin, tzv. trampov lek, a nije niciji, na njemu nema zarade - vidi link iznad koreja i japan kako se stite od korone - NISU VAKCINE!
kako su ga skenjali? - FALSIFIKATOM, POTKUPILI EDITORA IN CHIEF LANCETA! vidi podforum o kovidu, odavde https://forum.krstarica.com/threads...uradite-ovo-kaze-doktor.919282/#post-42869446

i sad ostade remdesivir prvi i jedini odobren lek u americi, i koja im je vajda?

seronje cemo oterati na robiju za genocid, samo da se tramp vrati.. baba bajden vise ne zna ni kako se zove... pa jel tebi jasno da who ne postoji osim da skenja zapad? JEL NEKO VAKCINISE ZEMLJE 3. SVETA, AFRIKU? NIKO~! A KO TREBA AKO NE WHO? da necu ja, antivakser umesto who?

you've seen nothing yet - POHAPSICEMO IH!

Poslednja izmena:
do sada 2, i jos 2 miliona na 12 ???

for service sector workers and civil servants.

servisno osoblje ce da napusti poslove, a na drzavnim jaslama ce se verovatno vakcinisati svi

u svakom slucaju to nije obavezna vakcinacija za sve kao u turkmenistanu, vec da sa 20% dobace bar do 40%
Namjerno sam presutio da je za javni sektor da cackam @Grom_sa_neba! .

:mrgreen:

Ali kako god okrenes, dio naroda je bata Putke natjerao na NWO bocu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back