Vakcinacija protiv kovida - Srbija i svet

Da li ćete primiti vakcinu?

• Ukupno glasova
    153
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da se sutra odluci vakcinirati preko 60% ljudi i da svi inzistiraju na Pfizeru kao sto sam inzistirao ja, drzava bi nabavila vakcine da se sve sto prije vrati u normalu.
To ne nedini nacin da se drzava umili antickom bogu turizma, sasvim druga stvar je sto ljudi na Balkanu vakcinaciju shvacaju nonsalantno.
U Srbiji je narod podmicivan novcem,kod nas prijete nekakvim mjerama ali narod se inati, o BiH da ne dovorim, vakcina imaju ali im puca krasni kur*ac za istima.
Mene da vlastita familija nije toliko kljucala, a dobar dio njih radi u zdravstvu, ne bi se ni ja vakcinirao, vec sam to napravio da me vise ne propitkuju.
U Srbiji je vlast doslov
Meni se supruga htjela danas ići cijepiti, ali kad smo došli pred punktom za cijepljenje čeka bar 500 ljudi. Tako da je za danas odustala...

Meni se supruga htjela danas ići cijepiti, ali kad smo došli pred punktom za cijepljenje čeka bar 500 ljudi. Tako da je za danas odustala...
To onako na divljaka?
Tu kod nas se organiziralo na taj nacin.
Ja sam se prijavio i dobio termin u minutu tocno, reci joj da se prijavi kod svog doktora opce medicine i nece morati cekati.
Meni je svaki put trajalo ravno 15 minuta od dolaska do odlaska.
Ti punktovi su kaos, isla mi je sestricna samo se nacekala po vrucini.

Sad sam opet ona "stara", bilo pa proslo.
Najvise me je nekako pogodilo to sto je srce izgubilo ritam,
malo kuca brzo, a onda stane:D
Пошто си сад у реду, могу и да се зајебавам. :lol:
Што бре не нађе неку комбинацију од које послије дана зајебанције постајеш опет она млада а не она стара? :lol:

Pa nije, jer ako se pojavi samo u vezi sa vakcinacijom, a inace nikada,
odmah ti to padne na pamet.

Nisi jedina koja je imala nus pojavu kardioloske prirode...samo se o tome ocigledno cuti po nwo medijima...
Drugar je radio i baj pas posle vakcinacije...44 godine...

Ne kazem da ce se to, i u tom obimu, desiti svima, ali nekima se odrazi na kardioloskom planu ocigledno

...

To onako na divljaka?
Tu kod nas se organiziralo na taj nacin.
Ja sam se prijavio i dobio termin u minutu tocno, reci joj da se prijavi kod svog doktora opce medicine i nece morati cekati.
Meni je svaki put trajalo ravno 15 minuta od dolaska do odlaska.
Ti punktovi su kaos, isla mi je sestricna samo se nacekala po vrucini.
Mene su cijepili na poslu, a supruga je htjela ovako da se cijepi, kao i što pozivaju na TV-u.
Ne cijepe doktori. I oni šalju na to organizirano cijepljenje bez najave.

Pa ne vjerujem bas sve sto u medijima pise.
Normalno da svatko navlaci na svoju stranu, ali kratkonogi, kosooki, zuti jazavci su corona problem odavno rjesili, plus sto je njihova boca navodno najslicnija klasicnima.
Ovako ze pomalo osjecam kao pokusni kunic.
Промакло ти је да су Кинези свој корона проблем ријешили прије него се вакцина и појавила?

Пошто си сад у реду, могу и да се зајебавам. :lol:
Што бре не нађе неку комбинацију од које послије дана зајебанције постајеш опет она млада а не она стара? :lol:
I tata bi sine :D
Moram stvarno sada reci da su ove vakcine ( barem ove koje sam ja
dobila) zaista nesto savsreno deseto od raznoraznih vakcina koje
sam tokom mog dugog i srecnog zivota dobijala, a nisam ni registrovala
da sam ih dobijala, a sve ukljucujuci i vakcinu protiv zute groznice.
Zaista jako neobicna i cudna reakcija ( barem kod mene) na ove vakcine.

Nisi jedina koja je imala nus pojavu kardioloske prirode...samo se o tome ocigledno cuti po nwo medijima...
Drugar je radio i baj pas posle vakcinacije...44 godine...

Ne kazem da ce se to, i u tom obimu, desiti svima, ali nekima se odrazi na kardioloskom planu ocigledno

...
Ja sam stvarno bila i zaprepascena ali i zabrnuta kada je srce pocelo
ovako da zeza, a inace jee srce kod mene savsreno ok. Da je to potrajalo ( nego sam bila smlacena, umorna pa sam zaspala jos u 8)
ja bih bila pozvala hitnu sluzbu. Moze covek sve da ima, ali kad srce
pocne da zayebava, onda se stvarno nekako mnogo uplasimo.

I tata bi sine :D
Moram stvarno sada reci da su ove vakcine ( barem ove koje sam ja
dobila) zaista nesto savsreno deseto od raznoraznih vakcina koje
sam tokom mog dugog i srecnog zivota dobijala, a nisam ni registrovala
da sam ih dobijala, a sve ukljucujuci i vakcinu protiv zute groznice.
Zaista jako neobicna i cudna reakcija ( barem kod mene) na ove vakcine.
И мама би ћеро. :lol:
Јеси ли званично негдје пријавила то са срцем?

Mene su cijepili na poslu, a supruga je htjela ovako da se cijepi, kao i što pozivaju na TV-u.
Ne cijepe doktori. I oni šalju na to organizirano cijepljenje bez najave.
Ja sam kod svog doktora opce prakse, ali uz prethodnu najavu.
Ove masovne vakcinacije su rezultat dolaska turisticke sezone, pa bi bili najsretniji kada bi u pet dana vakcinirali cijelu drzavu.
Kod mene je islo sasvim opusteno, jedino nakon vakcine moras tamo pricekati pet minuta i mozes doma.
S druge strane,moj doktor opce prakse i sestra su stvarno odlicni i jako organizirani, ugovaraju termine u minutu i toga se drze.

Gospodin predsjednik i ja nismo manijaci.
French Yes GIF by Groundhog Day

Ma jok, trajalo je to nekoliko sati,veliki broj ljudi takve zayebancije
ima stalno.
Зато сам и питао. Наиме, огроман број сличних неуобичајених реакција које одрастао човјек никад није имао, а појаве се непосредно након цијепљења (па би по елементарној логици морале да имају везе с вакцином) званично није ни забиљежен. Свега тога у „подацима о безбједности вакцина” – нема.

Зато сам и питао. Наиме, огроман број сличних неуобичајених реакција које одрастао човјек никад није имао, а појаве се непосредно након цијепљења (па би по елементарној логици морале да имају везе с вакцином) званично није ни забиљежен. Свега тога у „подацима о безбједности вакцина” – нема.
Ja sam juce besomucno trazila ovu situaciju sa srcem, ali toga stvarno
nigde nema, a s druge strane ima, zabelezeno, da MRNA vakcine
( rezultati iz Izraela) izazivaju zapaljenje srcanog misica kod mladih ljudi,
a to zapaljenje zna da znaci i smrt.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back