- Poruka
- 85.296
Poenta priče je da su poturili vakcinu i ukinuli korona histeriju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Starkelje su vaxinisane, to je poenta .И шта је поента приче?
да извинете...не турамо вам више где стигнемо...
него само у пркно...
Znaš kako , lepo kaže ono. Šteta je za mlade a ne stare, mnogo se cudimo kada stari napuste ovaj svetBaš me zanima koliko će još dugo da požive dok im životna energija ne iscuri na nos.
zalosno, propade vakser sekta, cak i razvijene zemlje nekom magijom namicu rezultate, %, ali ja nesto ne vidim, ne znam da citam ove grafikoneWorld completely vaccinated 21%.
sve sam ja njih ubacio u kazance laznih proroka, sa ovim sektaskim, pa na tihu vatru, paprikas za mene i moje i kuce, prste da polizesDefinicija epidemije je kada imate NEKONTROLISANI broj obolelih od zarazne bolesti i broj umrlih, a ovde neki stručnjaci znaju unapred šta će biti za 3meseca i za 5godina.
ajde sto sheta nego sto su namagnetisani pare se lepe za njih
Ни деца нису поштеђена...
izvor:
pa sto? jel ga ne volimo?izvor:
https://welovetrump
ma ne volim ih nego mi bilo simpaticnopa sto? jel ga ne volimo?
etp vam bajden idiot pa njega onda volite![]()
njega vise ni njegove fejk njuz ne vole
mi ameri samo pokusavamo da izmerimo koliko je ovaj svet poludeo da veruje da nam je idiot bajden predsednik... samo popisujemo gde vlada pandemija LUDILA.ma ne volim ih nego mi bilo simpaticno
ma meni je najbliza rodjaka, specijalista, bila u 1. liniji protov korone, sa sve skafanderom, i cudima, i kaze:Očigledno iz aviona da se virus zloupotrebljava kod ionako uglavnom retardiranog naroda koji nastanjuje zemaljsku kuglu.