Vakcinacija protiv kovida - Srbija i svet

Da li ćete primiti vakcinu?

• Ukupno glasova
    153
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nosite svi maske u gradskom prevozu pa bili "beogradjani koji zive u Beogradu decenijama" ili pridoslice koje se jelte kao i svuda adaptiraju na datu sredinu.
ja sam se bas iz bgd-a vratio u ameriku, i reko' da zakacim masku na ulasku u walmart... kad ne lezi vraze

vecina ne nosi maske, kao u bgd-u, i ja brze bolje smotah svoju u dzep

a po avionima, aerodromima se i dalje nose, i na radnom mestu

ja sam se bas iz bgd-a vratio u ameriku, i reko' da zakacim masku na ulasku u walmart... kad ne lezi vraze

vecina ne nosi maske, kao u bgd-u, i ja brze bolje smotah svoju u dzep
Amerika je podeljena, jedan deo nema nikakve restrikcije a drugi deo drzi mere na snazi. A to je jasan znak da je korona prevara jer kod ovih prvih nema da padaju mrtvi od mutant virusa i drugih hibrida indijaca, britanaca, mandzurijanaca.

Kapiram da i tamo ima prsotina koji nose maske za hirurge po ulici, ipak je to mekdonalds nacija.

Amerika je podeljena, jedan deo nema nikakve restrikcije a drugi deo drzi mere na snazi. A to je jasan znak da je korona prevara jer kod ovih prvih nema da padaju mrtvi od mutant virusa i drugih hibrida indijaca, britanaca, mandzurijanaca.
pa, da, secamo se kada je teksaski guv. prozvan neandertalcem, kad ono, niti mera niti umiranja od kovida

spasle ih vakcine maske zakljucavanja KADA BI SE LAGALI

NIJE KORONA PREVARA, VEC JE TESKA DUSEVNA BOLEST GRDJA OD SEKTASENJA

A ako si ateista onda mozes da ih vidis kao mentalne bolesnike, a koronu dobiju obaska: oni su svi prevareni, a korona nije prevara, vec postoji

pa, da, secamo se kada je teksaski guv. prozvan neandertalcem, kad ono, niti mera niti umiranja od kovida

spasle ih vakcine maske zakljucavanja KADA BI SE LAGALI

NIJE KORONA PREVARA, VEC JE TESKA DUSEVNA BOLEST GRDJA OD SEKTASENJA

A ako si ateista onda mozes da ih vidis kao mentalne bolesnike, a koronu dobiju obaska: oni su svi prevareni, a korona nije prevara, vec postoji
Nisam ateista, verujem u boga a vecina vernika koji veruju u korona smrti su pripadnici semitskih religija, hriscani i oni u Izraelu sto su se svi izvakcinisali.

Nisam ateista, verujem u boga a vecina vernika koji veruju u korona smrti su pripadnici semitskih religija, hriscani i oni u Izraelu sto su se svi izvakcinisali.
kakvi su religiozni, bolje da nismo: bar ja se ogradjujem od svih njih; elem, djavo je prvo ''religiozne'' prevario, a sektase obaska, da se ne misli da imam pik na bilo koga... uostalom ja sam adam prvi covek, kada jos nije bilo nikakvih semita, sem je dosao kasnije, a sada se bakcemo sa ujka semom

vakcine su jedenje sa drv spozn. dobra i zla, ja adam sam kriv za sve... nema vam pomoci od mene, a tek cete da vidite svoga boga, jer i dalje necete da slusate

ja sam svoju gresku uvideo, ali vi cete tek da platite

Poslednja izmena:
neka ga fajzer pozivi jos 100 godina, a ja da znam da cu da umrem ako se ne vakcinisem, opet se ne bi vakcinisao

nego sta bi sa pricescivanjem, jel se prenosi korona tako? nacuo sam da se negde prenosi, a negde ne, pa sam zbunjen
Ne prenosi se, ljudi ne znaju osnovne stvari ni o cemu pa ni o virusima sta predstavljaju i kako se prenose. Taj Joanikije se vakcinisao ni manje ni vise nego u manastiru.

I dalje ne kapiraju ko je avramski bog i ko su politicari koje slusaju.

...

Nastavljamo serijal o BESMISLENOSTI vakcina i vakcinacije:dosadno:

Dakle s obzirom da je u celoj FBiH vakcinisano oko 3%, a revakcinisano 0,5% ... Evo dokaza da se korona gasi prirodnim putem i bez vakcinacije:

BEZ PREMINULIH

U Kantonu Sarajevo samo dvoje novozaraženih u posljednja 24 sata​

https://www.klix.ba/vijesti/bih/u-k...-novozarazenih-u-posljednja-24-sata/210530017

U posljednja 24 sata samo dvije osobe bile su pozitivne u Kantonu Sarajevo na koronavirus i to nakon testiranja 334 uzoraka. Dobre vijesti upotpunjava i podatak da u ovom periodu niko nije preminuo.

Kraj vax mantre...ćao provaxeri...:bye: Pišite kad stignete u budućnost... :bye:

Moraćete da se bodete trećom dozom..., da se potroše zalihe.., gre'ota da se baci...:bye:

...

Biološko oružje za rasterećenje PIO fondova...
Tj diskretno upakovana neo-naci-fašistička eugenika...
...
Pa sad. OK. Nije ni to isključeno. Ali ne vjerujem baš da su se mirovinski fondovi cijelog svijeta udružili protiv svojih korisnika. Iako ne sumnjam da bi proračuni (budžeti) država imali značajne koristi kad ne bi morali isplaćivati mirovine.

Pa sad. OK. Nije ni to isključeno. Ali ne vjerujem baš da su se mirovinski fondovi cijelog svijeta udružili protiv svojih korisnika. Iako ne sumnjam da bi proračuni (budžeti) država imali značajne koristi kad ne bi morali isplaćivati mirovine.
Једном и ти да напишеш нешто смислено и озбиљно.... :cool:

Ispiranje mozgova Ver XY

U Vijetnamu otkriven novi soj korona virusa koji se brže prenosi vazduhom

https://www.danas.rs/drustvo/u-vije...-korona-virusa-koji-se-brze-prenosi-vazduhom/

Znaci hronoloski smo imali:

1) Wuhanski soj
2) Britanski brži soj
3) Juznoafrički još brži soj
4) Brazilski prebrzi soj
5) Indijski prokleto brzi soj

iiiii....kad smo pomislili da nema bržeg soja...stiže nam husein bolt među sojevima...

6) Vijetnamski najbrzi soj...

Da li ce se SOJ uspeti plasirati na Olimpijadu u Japanu ili ne....ostaje da vidimo...u iscekivanju soja brzeg od svetlosti... :dosadno:

....

Pandemija kovida-19 će prestati tek kada se barem 70 posto svetskog stanovništva bude vakcinisalo, upozorio je u petak direktor Svetske zdravstvene organizacije (SZO) za Evropu, pozivajući da se vakcinisanje ubrza i da budemo oprezni dok se ublažavaju restrikcije.

“Nemojte misliti da je pandemija gotova. Pandemija će se zaustaviti tek kada bude vakcinisano barem 70 posto stanovništva“, istakao je Hans Kluge u razgovoru za AFP u Kopenhagenu, izrazivši žaljenje zbog “još uvek presporog cepljenja u celom svetu, pa tako i u Evropi“.

Na 53 teritorije, koliko ih evropski region ima po merilima SZO-a, tek 26 posto stanovništva primilo je prvu dozu vakcine.

U Evropskoj uniji 36,6 posto stanovnika je primilo barem jednu dozu, pokazuju podaci AFP-a, a 16,9 posto je potpuno vakcinisano.

Razlog zabrinutosti na tom kontinentu je sve veća zaraznost novih sojeva.

Takozvana indijski soj prisutan je u 27 od 53 zemlje na tom području, gde broj novozaraženih i umrlih pada petu nedelju zaredom, i dostigao je najniži nivo od sredine oktobra.

Premda vakcine trenutno deluju na mutacije koronavirusa, oprez nije naodmet.

Kluge je izrazio zabrinutost zbog toga što “ljudi slabije paze i postaju nerazumni i misle da je pandemija zaustavljena jer su primili prvu, pa i drugu dozu vakcine”.

Pandemija se sporije širi u svetu četvrtu nedelju zaredom, posebno u Evropi gde se povlači od sredine aprila, pokazuju službeni podaci koje je prikupio AFP.

Znači pomerili su sa 30 na 70%.

Pandemija kovida-19 će prestati tek kada se barem 70 posto svetskog stanovništva bude vakcinisalo,
Znači pomerili su sa 30 na 70%.
ma receno je da se kolektivni/krdski imunitet stice ZBIROM imunizovanih, vakcinisanih i onih koji su preboleli koronu, a zbir je izrecen izmedju 70-90%... tako da je budalasto to navodno ocekivanje da se 70% vakcinise, KADA JE SVIMA JASNO DA SE TO NIKADA NECE DESITI, NAROCITO DOK SE VAKCINE USKRACUJU ZEMLJAMA U RAZVOJU I NERAZVIJENIM

ma receno je da se kolektivni/krdski imunitet stice ZBIROM imunizovanih, vakcinisanih i onih koji su preboleli koronu, a zbir je izrecen izmedju 70-90%... tako da je budalasto to navodno ocekivanje da se 70% vakcinise, KADA JE SVIMA JASNO DA SE TO NIKADA NECE DESITI, NAROCITO DOK SE VAKCINE USKRACUJU ZEMLJAMA U RAZVOJU I NERAZVIJENIM
Kako se "uskraćuju." Vi iz GOP ste očekivali Handouts?

Teško do 70%.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back