Branko Lori
Zaslužan član
- Poruka
 - 108.566

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Švedska neće u potpunosti vakcinisati sve odrasle do 30. juna
Vlasti Švedske najavile su da neće ispuniti svoj cilj da u potpunosti vakciniše sve odrasle do 30. juna, izjavio je koordinator za vakcine u zemlji Ričard Bergstrom, pozivajući se na kašnjenje u isporukama vakcina.
Ova skandinavska zemlja registrovala je u četvrtak najveći broj novozaraženih u 2021. godini u okviru trećeg talasa korona virusa koji je zahvatio Evropu, preneo je Rojters.
"Proći će malo više vremena dok svi ne budu u potpunosti vakcinisani, ali možda će pet miliona ljudi biti u potpunosti vakcinisano do kraja prve polovine godine, 30. juna. Biće potrebno još možda dve sedmice u julu pre nego što svi dobiju dve doze (vakcine)", rekao je Bergstrom.
Do sada je u Švedskoj, koja ima deset miliona stanovnika, više od milion ljudi primilo prvu dozu vakcine, dok je 450.000 osoba primilo dve doze.
(Tanjug)

To je tek teška glupost i laž. Alkohol ne smeju da konzumiraju samo oni koji imaju problem sa jeteom, recimo alkoholičari.Zašto vakcinisani sputnjikom v ne smeju da konzumiraju alkohol? Kao da je neko namerno pravio tu vakcinu da odgovori Ruse od vakcinacije lol
Neki je problem tu jer 2/3 Rusa nece da cuje za tu vakcinu.Zašto vakcinisani sputnjikom v ne smeju da konzumiraju alkohol? Kao da je neko namerno pravio tu vakcinu da odgovori Ruse od vakcinacije lol
Ma ok, sada jeste tako, ali za 4 nedelje bice sve drugacije.Kako god u Rusiji se dnevno vakcinise 50 000 ljudi vise nego u nemackoj , Rajela ...... i sto je bitno tamo rade fabrike, restorani, pozorista, sportski dogadjaji pred publikom .... a vi cekajte taj Angelin Megalokdaun ko brojleri u kavezu ......
Nemačka 16% vakcinisanihKako god u Rusiji se dnevno vakcinise 50 000 ljudi vise nego u nemackoj , Rajela ...... i sto je bitno tamo rade fabrike, restorani, pozorista, sportski dogadjaji pred publikom .... a vi cekajte taj Angelin Megalokdaun ko brojleri u kavezu ......

Ma ok, sada jeste tako, ali za 4 nedelje bice sve drugacije.
U samoj Nemackoj ima mnogo vise ( procentualno) vakcinisanih nego u
Rusiji i to zeza Putina mnogo. Zeza i Vucica, al sta da rade, takvi im narodi.

Kod alkoholičara, narkomana, raznoraznih terapija za kancer....je jako usporeno delenje imuno ćelija. Ne odnosi se samo sa SputnjikVZašto vakcinisani sputnjikom v ne smeju da konzumiraju alkohol? Kao da je neko namerno pravio tu vakcinu da odgovori Ruse od vakcinacije lol
( onako kako sam ja i jos par upucenijih odavno pisli ) ; 
Može, evo čim prođe pandemija.Ja sam ZA da se polako vraćamo životu kao što je bio pre epidemije.
U samoj Nemackoj ima mnogo vise ( procentualno) vakcinisanih nego u
Rusiji i to zeza Putina mnogo.
Докази су јасни, од Белорусије до Шведске, Флориде, Никарагве и Танзаније.
Удвостручавање неухрањености деце.
Ma pusti nju, Putin je odmah zalegao za vakcine.Seti se šta je Adriana Lima pisala ovde dekadama