- Poruka
- 91.946
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne bi bilo čudno da već dokazani falsifikatori i prevaranti da bi diskreditovali ruske vakcine puste neke svoje falsifikate koje su štetne po zdravlje , Bajdenovska posla.U Meksiku zaplenjene Sputnjik V vakcine, ruski proizvođač tvrdi da su lažne
https://rs.n1info.com/svet/u-meksik...-vakcine-ruski-proizvodjac-tvrdi-da-su-lazne/
To je !!Ne bi bilo čudno da već dokazani falsifikatori i prevaranti da bi diskreditovali ruske vakcine puste neke svoje falsifikate koje su štetne po zdravlje , Bajdenovska posla.
Tako je jos ima pravih naucnika i zdavstvenih radnika koji ma je nauka i zdravlje iznad politike !Imunolog sa Oksforda za N1 o bezbednosti vakcine AstraZeneka
https://rs.n1info.com/posts/imunolog-sa-oksforda-za-n1-o-bezbednosti-vakcine-astrazeneka
Пошто смо по овим подацима седми, погледао сам како стоји ствар са дневним новозараженма у тих првих 7 земаља. Ево како изгледају графикони са Ворлдметра:
Izrael i Emirati su isto imali rast u januaru kada su bili što se tiče vakcinacije tu gde smo sada mi.Пошто смо по овим подацима седми, погледао сам како стоји ствар са дневним новозараженма у тих првих 7 земаља. Ево како изгледају графикони са Ворлдметра:
Pogledajte prilog 885282
Pogledajte prilog 885283
Pogledajte prilog 885286
Pogledajte prilog 885287
Pogledajte prilog 885289
Pogledajte prilog 885290
Pogledajte prilog 885291
Графикони показују приличну неуједначеност, негдје већи негдје мањи пад, негдје има и варирања, али само наш има константан раст како се све више цијепи. Зна ли неко да ли је ико из Кризног штаба понудио било какво објашњење за ову нашу изузетност?
За УСА знам да почиње драстичан пад новозаражених кад је CDC издала препоруку да се тестирају само они с израженим симптомима и да се број циклуса теста смањи на 25 (занимљиво, тачно на дан Бајденове инаугурације). Шта су с тестирањима радили по Израелу, не знам. Дакле, знам да су подаци на којима су засновани ови графикони такви да приказују и бабе и жабе, али шта да радим, немам друге податке.Izrael i Emirati su isto imali rast u januaru kada su bili što se tiče vakcinacije tu gde smo sada mi.
Možet li vi u Croaciji da birate vakcinu koju ćete primiti ?Neformalno sam svim iz mojeg okruženja poručio da, kad vakcina bude širom dostupna, nevakcinirani nisu dobrodošli u moju kuću. Kemitrejlsi me u čudu gledaju, kom krivo, kom pravo, ali milost ne tražim nit bi ju im dao.![]()