Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ti ne verujes da su drzave nabavljale testove godinu dana pre korone u Vuhanu.Oh da, ti veruješ da korona ne postoji, da su vakcine zlo i da su svi ostali sektaši. Oh, čekaj...
u najkracem:To po njima nije istina vec neka zavera.
Nije dobro, mnogo ljudi srecem koji jos veruju u sve ovo, danas jedna prica kako joj zet primio astrzeneku, i kaze nije mu bilo lose posle vakcine iako ima problema sa ugruscima, kako je neka zena imala blagu temperaturu, otisla kod lekara i ustanovili joj unistena oba plucna krila.... i sve tako neke price o nekakvim antitelima, nalazima.u najkracem:
da bi izbegli stvaranje nsp-a posle nuklearnog armagedona [rusija-amerika], pustili smo koronisanje, sa vojnoindustrijskog kompleksa prebacivsi teziste na farmakoindustriju... jasno se vidi da je iz amerike nastavljen plan u vuhanu, inicijelno zrtviprinosenje, i sirenje korone u svet, a ne u kinu
ko ne zeli da vidi siri kontekst i prevaru o kojoj pricam vec godinu dana, ja sta cu mu, bolje ova smrdljiva korona sekta, nego armagedon lobi da satre vise od pola sveta, a protov koga se niko ne bi borio osim mene .... sad bar imam armiju antivaksera, a ova korona sekta moze da mi pljune pod proizor
Ne verujem, a ti veruješ?A ti ne verujes da su drzave nabavljale testove godinu dana pre korone u Vuhanu.
Russia: Despite Vaccine Shortage, Moscow Sending More Abroad To Gain Market Share
https://www.eurasiareview.com/16032...ending-more-abroad-to-gain-market-share-oped/
Аматеру...PAPA
FINANSIJE
INTERES
ZAVERA
EKSPERIMENT
ROTARIJANCI
Israeli Police State Medical Tyranny is the Model for Globalist Great Reset
Дарија Кисић о томе да ли ће држава одузимати невакцинисану децуNece proci puno, pocece nas i fizicki napadati. Oni, obicni ljudi kao mi.
Pope Francis Just Called for a “New World Order” When the Pandemic EndsPAPA
FINANSIJE
INTERES
ZAVERA
EKSPERIMENT
ROTARIJANCI
And did he call for any negative things
Here are the US states that don't require face masks - CNNAntivakseri na aparatima.
he called for chrislamAnd did he call for any negative things