Vakcinacija protiv kovida - Srbija i svet

Da li ćete primiti vakcinu?

• Ukupno glasova
    153
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Reactions:Straks92 to sa ovih sajtova koje vi ne volite, a da sam odmah postavio link samo, kao pundit, bilo bi ''pljundit''
Trump Breaks His Silence On The Vaccine, Addresses Anti-Vaxxers
ali, izgleda da se slazemo, da smo mi desni/kozervativni vise antovakseri nego vi - eto, neka bude da vam dzentlmenski prepustamo da se vi vakcinisete prvi, u ovom eksperimentu...stvarno vam ne zelimo nezeljene efekte, samo nas ne terajte da verujemo kao i vi da su mere zakljucavanje maske vakcine sve - bolje od priridonog imuniteta, da su njujork, kalifornija pamatnije od floride...

Poslednja izmena:
To po njima nije istina vec neka zavera.
u najkracem:
da bi izbegli stvaranje nsp-a posle nuklearnog armagedona [rusija-amerika], pustili smo koronisanje, sa vojnoindustrijskog kompleksa prebacivsi teziste na farmakoindustriju... jasno se vidi da je iz amerike nastavljen plan u vuhanu, inicijelno zrtviprinosenje, i sirenje korone u svet, a ne u kinu

ko ne zeli da vidi siri kontekst i prevaru o kojoj pricam vec godinu dana, ja sta cu mu, bolje ova smrdljiva korona sekta, nego armagedon lobi da satre vise od pola sveta, a protov koga se niko ne bi borio osim mene .... sad bar imam armiju antivaksera, a ova korona sekta moze da mi pljune pod proizor

Список иностранных государств, где по лицензии производится «Спутник V»:

1. Южная Корея. Первой из зарубежных стран начала производство "Спутника". Первые партии поставили ещё в декабре. План - 150 млн доз в год.
Скрытый текст

2. Бразилия. Начало производства в январе. План - 150 млн доз в год.
Скрытый текст

3. Белоруссия. Начало производства пробных партий в феврале, запуск полномасштабного промышленного производства в марте. План - 6 млн доз в год:
Скрытый текст

4. Казахстан. Первую пробную партию "Спутника" произвели в декабре, первую промышленную партию в феврале. План - 6 млн доз в год:
Скрытый текст

5. Индия. Наладила выпуск "Спутника" в феврале. План - 300 млн доз в год.
Скрытый текст

6. Сербия. Весной стартует промышленное производство "Спутника". План - 20 млн доз в год.
Скрытый текст

7. Италия. Старт производства летом. План - 20 млн доз в год.
Скрытый текст

И ещё целый ряд других стран проявили интерес к производству российской вакцины "Спутник V":

8. Турция - запуск производства в марте или апреле.
9. Узбекистан - ведутся переговоры.
10. Китай - ведутся переговоры.
11. Иран - ведутся переговоры.
12. Малайзия - ведутся переговоры.
13. Азербайджан - ведутся переговоры.
14. Словакия - ведутся переговоры.
15. Израиль - ведутся переговоры.
16. Алжир - ведутся переговоры.
17. Пакистан - ведутся переговоры.
18. Египет - ведутся переговоры.
19. Аргентина - ведутся переговоры.
20. Бахрейн - ведутся переговоры.
21. Испания - ведутся переговоры.
22. Франция - ведутся переговоры.
23. Германия - ведутся переговоры.

u najkracem:
da bi izbegli stvaranje nsp-a posle nuklearnog armagedona [rusija-amerika], pustili smo koronisanje, sa vojnoindustrijskog kompleksa prebacivsi teziste na farmakoindustriju... jasno se vidi da je iz amerike nastavljen plan u vuhanu, inicijelno zrtviprinosenje, i sirenje korone u svet, a ne u kinu

ko ne zeli da vidi siri kontekst i prevaru o kojoj pricam vec godinu dana, ja sta cu mu, bolje ova smrdljiva korona sekta, nego armagedon lobi da satre vise od pola sveta, a protov koga se niko ne bi borio osim mene .... sad bar imam armiju antivaksera, a ova korona sekta moze da mi pljune pod proizor
Nije dobro, mnogo ljudi srecem koji jos veruju u sve ovo, danas jedna prica kako joj zet primio astrzeneku, i kaze nije mu bilo lose posle vakcine iako ima problema sa ugruscima, kako je neka zena imala blagu temperaturu, otisla kod lekara i ustanovili joj unistena oba plucna krila.... i sve tako neke price o nekakvim antitelima, nalazima.

Jeste bolje od nuklearnog sukoba, manje je zlo ali ako pored zla postoji i dobro, onda ce se vremenom eliminisati njihova nesvesna potreba za unistenjem svega.

Zivotne promene su neminovne i nuzne kod svih razumnih ljudi kada im se kao na danas kao na dlanu prikazuje koliko ima frikova i ludih. Moramo se odeliti od njih jer njihovim prihvatanjem ovog ludila, iz najcesce sebicnih razloga, vuku nas sve u ropstvo, posledice trpe svi.

Nece proci puno, pocece nas i fizicki napadati. Oni, obicni ljudi kao mi.

Snimci života u Izraelu posle masovne vakcinacije

Tel Aviv

Izrael je dozvolio svojim vakcinisanim građanima povratak u teretane, restorane i na koncerte. Život se polako vraća u normalu, a prizori mladih ljudi koji ponovo đuskaju u kafićima to i dokazuju.
Popuštanje mera u Izraelu je usledilo pošto se broj novoobolelih od kovida 19 smanjio, a više od četiri miliona ljudi je primilo obe Fajzer vakcine.
Izraelsko ministarstvo zdravlja razmatra ukidanje pravila o nošenju maski na otvorenom.
Izraelski zvaničnici imaju cilj da imunizuju sve odrasle, a svojim građanima koji se i dalje dvoume i nisu se vakcinisali nude čak i besplatna pića i obroke

https://nova.rs/magazin/putovanja/prelepi-snimci-zivota-u-izraelu-posle-masovne-vakcinacije/

Fajon o tome hoće li EU “priznati” rusku i kinesku vakcinu

“EU ima stroge zakonske regulative za odobravanje i sertifikaciju vakcina i očigledno je da kovid pasoši Unije neće moći da prepoznaju vakcinu koju EMA (Evropska agencija za lekove) još nije odobrila. Nijedna kineska kompanija još nije podnela zahtev za odobrenje... Ako bude odobrena, ruska vakcina može da bude uključena u verziju kovid pasoša EU”, kaže, između ostalog, Tanja Fajon, poslanica EP, za Nova.rs.

https://nova.rs/vesti/politika/fajon-za-nova-rs-o-novim-kovid-pasosima/

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back