gost 422686
Buduća legenda
- Poruka
- 27.626
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ipak veruješ u postojanje virusako god se razboli, samo kazu da je vec bio bolestan RANIJE -' zar vakseri stvarno misle da smo mi antivakseri toliko glupi?
vakcine su djubre, a sada cak sumnjamo da njima sire zarazu!
Zar nije bilo priče kako Vatikan ubija samo Srbe?! Sada ubijaju i svoje lololThe Vatican Will Fire Any Employee Who Refuses COVID-19 Vaccine
sekta pedersko-pedofilska
A priče da su to bakterije koje NATO širi iz aviona...Zar nije bilo priče kako Vatikan ubija samo Srbe?! Sada ubijaju i svoje lolol
Zar nije bilo priče kako Vatikan ubija samo Srbe?! Sada ubijaju i svoje lolol
Zar nije bilo priče kako Vatikan ubija samo Srbe?! Sada ubijaju i svoje lolol
Вакцинални пасоши постоје већ миленијумима,
За време Вариола Вере је морао да се покаже Жути пасош са вакцином ако хоћеш да уђеш у Италију.
То је сад само спутњик измислио да је то нешто лоше.
nikad nije ni bila prica da zapad i vatikan ubijaju samo srbe,Zar nije bilo priče kako Vatikan ubija samo Srbe?! Sada ubijaju i svoje lolol
Aha to su te f dijagnoze..nikad nije ni bila prica da zapad i vatikan ubijaju samo srbe,
oni ne biraju, ubijaju sve,
ali srbi im se najvise opiru, zato najvise i nahebemo
ja ne znam gde si ti procitao da link kaze ''ubijanje'', odakle ti to, kada ja pricam da na delu imamo sektu, korona sektu koja preuzima i druge sekte ili nazovi sekte, religiozne org., kako god, da se ne sporimo sada oko terminologije? mislim, gde je tu pamet da se crkvenjacima daje otkaz ako nece da prime vakcinu? jel vatikan zaduzen za vakcinisanje? zbogom pameti.Zar nije bilo priče kako Vatikan ubija samo Srbe?! Sada ubijaju i svoje lolol
Ubi me prejaka rec.ja ne znam gde si ti procitao da link kaze ''ubijanje'', odakle ti to, kada ja pricam da na delu imamo sektu, korona sektu koja preuzima i druge sekte ili nazovi sekte, religiozne org., kako god, da se ne sporimo sada oko terminologije? mislim, gde je tu pamet da se crkvenjacima daje otkaz ako nece da prime vakcinu? jel vatikan zaduzen za vakcinisanje? zbogom pameti.
kolega mi kaze na poslu, ako vakcine budu obavezne, da ce sam da da otkaz, nece da ceka d njemu daju otkaz, a znas sta mu ja kazem? ih, bre, pa zar necemo da se borimo legalnim sredstvima? bas da vidim ko ce meni da da otkaz zbog vakcine
ti commie mozda nisi sektas, ali imas sektaski mentalitet, ne mislis svojom glavom, samo znas za naredjenje-izvrsenje... rek'o poglavnik, gazda, fauci, konj, ko-god... sve su to lazni autoriteti, ja ADAM, PRVI COVEK, NE ZNAM ZA NIKAKVE AUTORITETE OSIM BOGA... SVE IH OSPORAVAM MAKAR SE SUDILI.
Ma, cekaj, nemoj tako: ja nikom ne branim da se vakcinise, ali valjda mozemo to na lep nacin, ima vas vaksera sasvim dovoljno, pa se vi vakinisite, a nas ne dirajte i nemojte da nam pretite i da nas ucenjujete poslom. POSTENOUbi me prejaka rec.
Nisam se vaxinisaoMa, cekaj, nemoj tako: ja nikom ne branim da se vakcinise, ali valjda mozemo to na lep nacin, ima vas vaksera sasvim dovoljno, pa se vi vakinisite, a nas ne dirajte i nemojte da nam pretite i da nas ucenjujete poslom. POSTENO
pa zato sto si probirljiv, cekas neku odredjenu vakcinuNisam se vaxinisao
Opet masis poentu.
odakle ti ideja da je to njihov posao, kakve veze oni imaju sa virusima, nisu oni virusolozi, bar ja ne znam ni 1? nisu oni sekvencirali virus korone itd...Ако Циа и Фби за време Трампа нису успели да потврде претпоставку да је вирус из Кине односно из лабораторије
''Зато што је Бил Гејц - ДРИПАЦ''...
meni je samo sumnjivo kako se grip izgubio bas kada se pojavila koronaGamelaja je rekla da će covida postati grip.