cornflakes
Veoma poznat
- Poruka
- 14.672
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta je bilo snjom?.
И једно добронамерно упозорење, за евентално надобудне:

(клик за већу слику)
.
Kako ti to znas?Ženu pustio da mu umre 1982 trebale mu pare a na sebe nije dao, dodju tako mladi azilanti, obećaju im green card, odu na dogovoreno mesto i ode bubreg, ode čuka, ispumpaju im krv...
Vidi, kad neko rikne nastavlja sledeći da radi po knjizi
Šta misliš, kad će Bil Gejts da rikne?
To ti je Rajka do juce prica kako ce Srbija poslednja da dobije vakcine onda kad smo dobili pre njene voljene EU smislja novu teoriju i tako u krug.jel sam ja postavio link? ove mrna vakcine su em jeftnije em se lakse i brze prave... zasto onda nema vakcina? nesto ovde debelo smrdi! kako je moguce da nema vakcina ako se lakse proizvode od tradicionalnih, a tradicionalne se pravile svake godine druge protiv gripa?
ja mislim da ih nema samo zato sto se boje da ce da naprave nezeljene efekte, pa su pustli izrael da budu zamorci.
ako sa izraelcima ne bude nista, tacno cekaju da vide kako ce na njih da deluju
.Koristi se pravi virus u kineskoj ali to je najstarija tehnologija i teška je za proizvodnju i komplikovana za kontrolu (moraš da uzgojiš ogromnu količinu živog virusa.
Taj virus se posle umrtvi i eto vakcine.
Međutim, nije naše telo baš tako glupo, kad mu ubaciš mrtav virus reakcija nije baš epohalna, imuni sistem se zapita - šta su mi ubacili ovaj crknuti virus, koga ja sad da ubijem. Da bi se malo pojačao imuni odgovor dodaje se aluminijum na koji antivakser vrište i propuštaju da pomenu da više alumijuma pređe na hranu preko alu folije ili na pivo i piće preko konzervi.
Kako onda da ubaciš živ virus, da bi reakcija organizma bila burnija.
Najbolje bi bilo da ubaciš živ korona virus u minimalnoj količini ali šta je taman za mene možda je previše za nekoga drugoga i obrnuto, ako je njemu taman meni je malo i nema reakcije
Zato se prave vakcine sa virusom nosačem na koga se nakaleme neke karakteristike korona virusa. Takva je ruska vakcina, bazirana na dva bezopasna adeno virusa na koje je dodat šiljak od korona virusa. Pošto se radi modifikacija tih adenovirusa to se može smatrati nekim GMO.
Eto, objasnio sam ti najprostije moguće
.Šta je bilo snjom?
Što je dokaz da je vakcina nebezbedna..
Осам дана после вакцинације доживела је побачај и изгубила дете.
.
jel sam ja postavio link? ove mrna vakcine su em jeftnije em se lakse i brze prave... zasto onda nema vakcina? nesto ovde debelo smrdi! kako je moguce da nema vakcina ako se lakse proizvode od tradicionalnih, a tradicionalne se pravile svake godine druge protiv gripa?
ja mislim da ih nema samo zato sto se boje da ce da naprave nezeljene efekte, pa su pustli izrael da budu zamorci.
ako sa izraelcima ne bude nista, tacno cekaju da vide kako ce na njih da deluju
.
Нико до данас није изоловао и прочистио вирус, културу вируса развио на одговарајућој подлози и затим ту културу убризгао лабораторијским животињама и добио симптоме болести која се испитује. Ово је Кохов постулат.
Наћи ћу линк, извесна жена је послала захтев на основу америчких/канадских прописа о слободи информација у (мислим) око сто званичних институција и тражила одговор на питање да ли је вирус изолован и прочишћен. Одговорило јој је 46 и све су потврдиле да немају изолован и прочишћен вирус.
Тако да је цела прича са вакцинама и мутацијама потпуно на претпоставкама.
"Вирус" који се користи за прављење вакцине је компјутерски модел по којем је извршена генетска модификација и зато кажу генетски модификован вирус.
.

Sada će reći nije validan dokaz..

Дакле, извесни Френсис Лидер из В. Британије обратио се е-поштом са захтевом да потврде да ли је за прављење фајзерове вакцине коришћен изолован вирус и добио је одговор:
"ДНК образац који је коришћен не долази директно од изолованог вируса из заражене особе".
И даље,

.
"Образац ДНК (САРС-ЦоВ-2, GenBank; MN908947.3) генерисан је комбинацијом синтезе гена и технологијом рекомбинације ДНК."
МХРА је британско регулаторно тело за одобравање лекова и медицинских средстава.
Дакле није коришћен изоловани вирус из оболелог већ је урађена компјутерска пројекција како би вирус могао да изгледа и на основу те пројекције направљена је вакцина.
.
.Sada će reći nije validan dokaz.

WHO je kao i što sam rekao pogrešila više puta..
Какав бих ја био теоретичар завере када не бих имао још гомилу доказа
.
.WHO je kao i što sam rekao pogrešila više puta.
Epidemiolozi i dužnosnici Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) već godinama upozoravaju na pojavu i moguću pandemiju neke nove nepoznate visoko zarazne bolesti često nazivane "bolest X"..
Све у вези са овим вирусом је погрешно урађено и што је најгоре, раде се све горе и горе ствари.
.
.
Какав бих ја био теоретичар завере када не бих имао још гомилу доказа
.
.Epidemiolozi i dužnosnici Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) već godinama upozoravaju na pojavu i moguću pandemiju neke nove nepoznate visoko zarazne bolesti često nazivane "bolest X".
.Izvini a šta će tebi bolji dokaz od Neše iz Beočina,
čovek bio bolestan od korone pa i dalje veruje i podržava gluposti koje pišeš
.
Вирус постоји и болест постоји, али не знају како тај вирус изгледа, немају појма какав му је састав.
Само претпоставке.
.
.Totalna glupost, već godinu dana se zna precizno kako izgleda originalni Sars-CoV-19 kao i svaka od njegovih brojnih mutacija.
To rade i naše laboratorije a kamoli svetske.
Ne znam šta želiš da postigneš insistiranjem na takvoj gluposti da se ne znaju detalji genoma virusa.