Vakcinacija protiv kovida - Srbija i svet

Da li ćete primiti vakcinu?

• Ukupno glasova
    153
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Authored by Dan Rabil via AmericanThinker.com,

What happens when a population of introverts, hypochondriacs, and obsessive-compulsives is continuously bombarded with messages to seclude and disinfect themselves, for fear that COVID-19 prickle-balls lurk everywhere, waiting to attack?

What happens is that emotionally damaged people start driving bad politics and bad policy.

"Fifteen days to flatten the curve."

That phrase is surely now banned by corporate media, for it reminds us how the supposedly acute health threat of March 2020 was repeatedly re-packaged to keep populations off-balance and out of business not for 15 days, but for 15 months.

.
На темама "Вакцинација у свету" и "Вакцинација у Србији" можеш да се упутиш у моје ставове и информације на основу којих размишљам о овом експерименту.

Да предупредим погрешне квалификације, и овде ћу да поновим,

Ја нисам против вакцина и вакцинисан сам од свих болести, а поред тога и против жуте грознице и низа тропских болести.

Ако се испостави да је ова супстанца која је се сада испитује ефикасна, и ту вакцину ћу да примим.

Претходни услов је да постане вакцина.

.
Vakcinisano je vec ne u stotinama miliona,vec u milijardama

Za Vakcinu ce da zahvalimo nauci, a za bolest Kineskim vlastima

Pa kad urade autopsiju, znace sta mu je
.

И најнормалније је да пилоти Бритиш ервејза, четворица, у неколико дана после "вакцинације" тек тако премину...

И да здраво и нормално дете старо 13 година, пар дана после друге вакцине премине, да прелиминарни извештај аутопсије потврди увећање срца које је окружено необичном течношћу...

Мсм, у ком матриксу ви живите???

.

Poslednja izmena od moderatora:
Vakcinisano je vec ne u stotinama miliona,vec u milijardama

Za Vakcinu ce da zahvalimo nauci, a za bolest Kineskim vlastima
.
Ми само знамо непосредне ефекте овог експеримента и видимо да се улажу огромни напори да се непријатне истине сакрију.

О дугорочним последицама нико нема појма и тек ћемо да видимо да ли ће их бити и какве ће да буду.

Ми и даље живимо под рестрикцијама.

.

I izaziva probleme, nije ni smrtni ishod?

Pa vise ljudi ce da pogine od ruke ljubomorne zene ove godine
aaaa, neka hvala, ne bih da dobijem miokarditis, ni moja deca,zena...
Ma ne lupajte, nekoliko desetina na milione vakcinisanih nije nista.
cekaj, tek nadolazi delta skvod, pa cemo da vidimo na koga deluje, na nas koji ne priznajemo nikakve kovide [lozimo vas samo], ili na vas koji slepo verujete nekakvom naucnom konsenzusu! kada vas udesi delta, ima i vama [lozenje opet] zemlja da bude ravna kao tepsija :rotf:

The Con Job Of The Century?

War and disease are profitable, while peace and health are not...

Poslednja izmena:
.

И најнормалније је да пилоти Бритиш ервејза, четворица, у неколико дана после "вакцинације" тек тако премину...

И да здраво и нормално дете старо 13 година, пар дана после друге вакцине премине, да прелиминарни извештај аутопсије потврди увећање срца које је окружено необичном течношћу...

Мсм, у ком матриксу ви живите???

.
Probo sam da izguglam za te pilote

https://onemileatatime.com/news/british-airways-pilots-die-vaccine/

Ukratko, pise da je to jos jedna full of shit prica antivaksera

Za dete od 13 godina se mora precizirati malo jer je tesko izguglati samo "smrt deteta od 13 godina"

Ma ne lupajte, nekoliko desetina na milione vakcinisanih nije nista.
ja zato i kazem da je ovo religiozno pitanje, kao kada su jevreji rekli - sta je da jedan covek pogine, a da se spasu jevreji od rimljana

necemo se igrati vise zrtvoprinosenja - nema vise zrtve za grehe, kaze apostol.

jevreji su potom opet podigli ustanak i rimljani su ih satrli

posteno, ni vi vakseri nemojte nista bolje da ocekujete, jer vi svesno zrtvujete navodno nekliko desetina da bi se spasio ceo svet

nema da se zrtvuje ni 1! - to vam je moja RELIGIJA, za mene ste sekta, jer svesno zrtvoprinosite vasem kovid bogu koji vam je uterao strah. cekaj samo dok vam vas kovid bog posalje izaslanika DELTU! pa pomrecete od straha, nema jos uvek te vakcine koja ce vas spasti, stara ne deluje!

tek cete da pevate o ravnoj zemji, kada vam se utera delta, pa cemo da vidimo onda ko je teoreticar zavera

Poslednja izmena:
Probo sam da izguglam za te pilote

https://onemileatatime.com/news/british-airways-pilots-die-vaccine/

Ukratko, pise da je to jos jedna full of shit prica antivaksera
.
Прво да се захвалим што си се потрудио да ствари о којим пишеш провериш на Интернету. То је реткост овде.

А сада о теми, у чланку који си навео позивају се на факт чекера Сноупс као крајњи ауторитет у провери чињеница, па да видимо како је факт чекер утврдио да је то "још једна булшит прича антиваксера". Дакле, они наводе:

а) Један од пилота заразио се коронавирусом марта 2020 док је био на путу у Тексасу, био је тешко болестан и пре повратка у Енглеску у децембру 2020. провео је осам месеци у болници.
б) један од пилота је пронађен без свести у маунтин бајк парку и мртвозорник је утврдио да је смрт наступила услед унутрашњег крварења.
в) Иако су подаци о смрти трећег пилота непознати, људи који су упознати са случајем потврдили су да смрт није у вези са вакцином.
г) поред тога, не постоје докази да су пилоти преминули "неколико дана" након вакцинације

Коментар, а пре коментара, искрено, да ли ти ово што су навели делује убедљиво?

а) значи, прошле године пилот је (тешко) преболео корону, фирма му прописала да се вакцинише, лекар рекао може, он се вакцинисао и умро. Наравно, то нема никакве везе са вакцинацијом. Умро човек и шта да радиш. Откуд знају да нема везе са вакцином? Јебемлига...

б) колико је здравих и у кондицији људи у целокупној историји пронађено мртвих у маунтин бајк парку (не наводи се, али вероватно возећи маунтин бајк) и како то што је мртвозорник утврдио да је смрт наступила услед унутрашњег крварења искључује вакцину? Јебемлига...

в) немамо појма шта се десило, али анонимни извори који су упознати са случајем потврдили су да смрт нема везе са вакцином. Како знају? Јебемлига...

г) немамо појма о периоду у којем су се ове трагедије десиле, али нема доказа да је то било "неколико дана после вакцинације" међутим, исто тако нема доказа ни да није било "неколико дана после вакцинације".

У закључку чланка се наводи,

Нажалост, неосноване теорије завере су у пуном замаху и људи масовно верују у све што се уклапа у њихову причу, чак и ако пркоси логици и нашироко преносе анонимуса који дели анонимну говорну пошту, на основу информација из друге руке.

Да, трагично је што су неки пилоти Бритиш ервејза претходних недеља преминули. Не, ми немамо никакав разлог да верујемо да је било који од њих преминуо јер је био вакцинисан. Ван мозга је да се из смрти пилота који је преминуо након што је осам месеци провео у болници због коронавируса извлачи закључак да опасност долази од вакцина.

Повежи ово са мојим претходним коментарима, па ако треба и ово да расправимо.

Ипак, дирљиво је како се читаоцима скреће пажња да не обраћају пажњу на анонимусе који шире непроверену говорну пошту, али када Сноупс наводи анонимусе (види тачку в), то је сасвим кредибилан извор у који не треба сумњати.

Za dete od 13 godina se mora precizirati malo jer je tesko izguglati samo "smrt deteta od 13 godina"

Детаље о смрти несрећног дечака објавила је његова тетка на тњитеру:

E4gC5OjWUAkqjil

"Пре недељу дана, тринаестогодишњи син мога брата примио је другу дозу вакцине против ковид. Мање од три дана након тога преминуо је.

Почетни резултати аутопсије показују да му је срце било увећано и окружено неком течношћу. Није имао здравствених проблема и није узимао никакве лекове."

Тешко да ћеш пронаћи било шта о томе, јер о томе нема шта више да се каже, али се итекако крије.

.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back