Vagner se oglasio povodom regrutacije Srba za rat u Ukrajini

Srpski placenici tj psi rata su jos 2014 isli na Krim da se bore za pare, ali nisu sakrivali svoja lica,
Bratislav Zivkovic, njega licno poznajem...kakav je on cetnik ili vojnik...obican lik, nije problematican...drzao neki etno kafic u zakicevoj ulici i posao mu solidno isao, prezivljavao nekako...ali, gazda lokala mu da otkaz i pocne sam da radi, ubrzo je propao...sto se tice Bratislava, on krenuo da se bavi cetnistvom, smejurija obicna, sada je negde u Moskvi gde nesto arbajtuje...tako bilo, sad bas gde je tacno, ko bi ga znao

Vagner se oglasio povodom regrutacije Srba za rat u Ukrajini​

53476790263cb11dcad4e2187630400_v4_big.jpg

Ovi rusofili su rusofili samo zato što je biti rusofil besplatno i odlična terapija da leče svoje komplekse niže vrenosti. I toliki su rusofili da idu da rade u zapadnu Evropu, a ne u Rusiju i da štede u evrima i dolarima, a ne u rubljama. Da se kojim slučajem plaća neka članarina od deset evra ako hoćete da budete rusofil ne bi rusofila u Srbiji bilo ni na nivou statističke greške. :D
????????????????????????
A sta je pisac ovih redova hteo da kaze?
Please explain.
:confused::confused::confused:

Bratislav Zivkovic, njega licno poznajem...kakav je on cetnik ili vojnik...obican lik, nije problematican...drzao neki etno kafic u zakicevoj ulici i posao mu solidno isao, prezivljavao nekako...ali, gazda lokala mu da otkaz i pocne sam da radi, ubrzo je propao...sto se tice Bratislava, on krenuo da se bavi cetnistvom, smejurija obicna, sada je negde u Moskvi gde nesto arbajtuje...tako bilo, sad bas gde je tacno, ko bi ga znao
Svi ti što su otišli u Ukrajinu, bilo da se slikaju ili stvarno ratuju se nisu vratili osim onog voditelja Počuče kojeg su valjda hapsili samo ne znam da li su ga i osudili. U principu to jesu ljudi koji će ostati u Rusiji ako prežive.

Ne prolazi niti jedna tema da ne okreneš na muške gujsce, jel tako

Pa na svakoj temi vas ima 50%, al čime sam ja to zaslužio
da se ti baviš mojim postovima?
da bi to saznao morao si baš da se baviš mnome? čime sam to toliko zanimljiv?
LGBT sam u nizu pomenuo u poslednja 3-4 dana, i reko aj baš da vidim
jel paze na času, kad ono paze!

brate čime se vi bavite i na šta penziju stičete, sramota....al bukvalno.

Pa na svakoj temi vas ima 50%, al čime sam ja to zaslužio
da se ti baviš mojim postovima?
da bi to saznao morao si baš da se baviš mnome? čime sam to toliko zanimljiv?
LGBT sam u nizu pomenuo u poslednja 3-4 dana, i reko aj baš da vidim
jel paze na času, kad ono paze!

brate čime se vi bavite i na šta penziju stičete, sramota....al bukvalno.
Evo njega opet
Po čemu si zaključio da sam ja pedder, osim što sam X puta rekao da me privlače isključivo žene?
Opet iznova maštaš o muških gujscama, kakvim god, daj što daš?
Dakle, tema je teroristički Wagner, ali ne ne, tebe to asocira na muška spolovila.
:mazi:

Evo njega opet
Po čemu si zaključio da sam ja pedder, osim što sam X puta rekao da me privlače isključivo žene?
Opet iznova maštaš o muških gujscama, kakvim god, daj što daš?
Dakle, tema je teroristički Wagner, ali ne ne, tebe to asocira na muška spolovila.
:mazi:

baviš se mojim random porukama po svim temema poslednjih 5 dana
i analitički izvlačiš zaključke? toliko sam cenjen i bitan, da imam i terijere svoje?
Blagodarim, ceniću to jednog dana! A do tad samo radi svoj posao!

Back