Pacho Herrera
Iskusan
- Poruka
- 5.966
Da se prijaviš u dobrovoljce i da ideš na prvu liniju fronta ☝️ Da pogineš od Ukrajinaca kao čovjek. Možda te i u gusle opjevaju, pa da živiš vječnošta je to problem?
meni se čini da danas u Srbiji EU/NATO vrednosti podržavaju SAMO homosexualne osobe.
Nema taj onu stvar za tako nešto.Da se prijaviš u dobrovoljce i da ideš na prvu liniju fronta ☝️ Da pogineš od Ukrajinaca kao čovjek. Možda te i u gusle opjevaju, pa da živiš vječno![]()
Evo sad će.Povucite se i platite reparacije
Прсо лик... Иронија живота да смо на његовој теми ,😔Није смешно.
Ти треба тему да отвориш а не овај усијани клинац... Све иоле Србско су црвени расформирали,.. на крају ће да се сажму нА гроб мртвог Тита и његових јуришника на Србе и остале нормалне у СрбијиU Srbiji je bio ENOT Corp, i vodili su srpsku decu u kampove na vojnu obuku, u Bosni, u Srbiji i u Rusiji.
Jako dobri drugarcici Strelkova
Medjutim njima je FSB u medjuvremenu polomio kicmu unistio ih je kompletnu organizaciju
Oni koji nisu pohapseni, ne znam gde su, al to bi moralo da se zna, narocito iz perspektive Drzavne Bezbednosti Srbije to mora da se zna ko prelazi granicu od tih poganih njuski
Ови нису видели рат. Сликали се и паљба назад. Какви курчеви четници, 21 век. Дс ли си нормалан Кулганове?Srpski placenici tj psi rata su jos 2014 isli na Krim da se bore za pare, ali nisu sakrivali svoja lica,
Da se prijaviš u dobrovoljce i da ideš na prvu liniju fronta ☝️ Da pogineš od Ukrajinaca kao čovjek. Možda te i u gusle opjevaju, pa da živiš vječno![]()
Šta je sad? Nećeš na front? Šta sam pogrešno rekao? Bogme na prvoj liniji fronta se gine i vjerovatnoća da bi te Ukrajinci ubili je velika. Jer sam siguran da se ti tamo ne bi sakrivao u rovu, došao si iz Srbije, moraš pokazati ludu hrabrost da nas tamo ne brukaš. Ja samo realno pričam. A svakako ćeš jednog dana umrijeti. Gusle te čekajuDrugome želeti smrt može samo homosexualac istraumirani
što ga majka volela nije pa se okrenuo čikama umesto tetama.
Rejtuj progresNema EU za vas. Na pogresnoj strani🤦
Svakim danom sve dalje od EU perspektive.🤦
Kako će preći neprobojni zid Rumunije?Evo sad će.
Tvin jbt kako ne razumeš da Rusi dolaze.![]()
jes vidjao sam ranije rumunske zidare, to kad ozida zid pa taj zid ce nadziveti keopsove piramideKako će preći neprobojni zid Rumunije?
Pa svaki rusofil leči komplekse niže vrednosti, zato i jest rusofil, nas i Rusa dvesta meleonaTakve ja smatram za prave rusofile. Ovi ostali su samo rusofili da leče svoje komplekse niže vrednosti.
Šta je sad? Nećeš na front? Šta sam pogrešno rekao? Bogme na prvoj liniji fronta se gine i vjerovatnoća da bi te Ukrajinci ubili je velika. Jer sam siguran da se ti tamo ne bi sakrivao u rovu, došao si iz Srbije, moraš pokazati ludu hrabrost da nas tamo ne brukaš. Ja samo realno pričam. A svakako ćeš jednog dana umrijeti. Gusle te čekaju![]()
Naravno da ne, već mi je drago. Pametan izborразмишљам да одем у неку НАТО земљу, на привремени рад, по после, ако стигнем...
несе љутиш?
Naravno da ne, već mi je drago. Pametan izborAli onda ne huškaj druge da idu u rat na ruskoj strani a ne želiš svojim postupkom da daš lični primjer.
Ne prolazi niti jedna tema da ne okreneš na muške gujsce, jel takošta je to problem?
meni se čini da danas u Srbiji EU/NATO vrednosti podržavaju SAMO homosexualne osobe.