bundeva
Buduća legenda
- Poruka
- 29.061
nije pichka sapun..
nije ovo spam, dr nitro.. ovo je direktan odgovor na temu... nije piсhka sapun da se moze potrositi.. dakle, pichka je vecna.. kad vec moram da ti prevodim
ps. i dalje mi ono nije smesno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije pichka sapun..
Ma...generalno smo se slozzili: Odvratna je nekultura i bezobrazluk ostariti...treba sve te preko 25 god obesiti da ne kvare prosek...sve shto nije mlado je ruzzno...mora se biti strashno glup pa ostariti...stari ljudi su se takvi rodili...godine su velika mana...kad predjesh 25 vishe nisi ni za shta..jedina ljudska vrednost je lepota i mladost...odvratno je ne biti hronichno maloletan...ako ostarish to je tvoja lichna greshka i treba te kazinit jer si to dozvolio...mi nikad nechemo ostariti i uvek chemo biti lepi i zategnuti i samim tim u pravu i pametniji...

ahaha i..jesi ga poslusala
ajooj bas si dusa od coveka. Nema veze ni sa Seranovima [/b]
Ja jesam.
Ali ne znam koja je tamo granica pre onog tochka i spaljivanja u krug.
.Naravno mora da ima dobro podmazivanje, i da klip bude srazmeran hilzni
.Ko razume shvatice
Pa..nije sapun da se trosi,cuj,rok trajanja:shock::shock::rolleyes:
Znam nekog lika koji ne bira mnogo i kazhe "Ma samo da joj ide krv na pichQ". Valjda je i to jedna od garancija
Znam nekog lika koji ne bira mnogo i kazhe "Ma samo da joj ide krv na pichQ". Valjda je i to jedna od garancija

nije pichka sapun..
jel ti ovo ozbiljno?
Naravno da je stvarno...shto ja volim te dushobrizznike......hmm...mene je bivshi frajer,posle raskida,zamolio da ne radim TO sa puuno njih,jer cu je uako istroshiti i postace KANTA!!!!!![]()
Sto? Ko da ne moze da otvori drugi nik... Ne planiram da se svadjam sa nikim...sreća te je lexa opet trenootno odsootna...inaće bi te iskidala ko mače mooškatlu....
Ja mislim da je tvom mozgicu istekao rok trajanja onog trenutka kad si se rodio. Izgleda da nije upotrebljiv ni za sta.![]()

mooškatlo, nije leksa, al poslužiće i parka
ovako, ribica ti je od mišića,
a svi znamo da mišići mogu da budu
snažni ili slabi
veliki ili mali
čvrsti ili otromboljeni
daklem
ribica može da se vežba.
potraži kegelove vežbe,ovde il guglaj, kako ti drago.
i još.
ako ikada nađeš cicu koja će ti dopustiti da se približiš tom regionu
stavi prstić tamo i zamoli je da stegne
pa vidi...
mislim lupio si ko 5 godina da imaš..
mislim lupio si ko 5 godina da imaš..
Kegelove vezbe...