V.s.r.k.p

Pa sta je ljudi, niko nece da se sali osim Dzoa, jeste svi izgubili smisao za salu. Ej delete nece ti niko vratiti salu, svi su nesto kao ozbiljni :( :( :(

eh gazdinka svaka ti cast... ja sada ne bi mogao da ostavim pljuge, pivo, i jos neka antidepresivna sredstva ni za sta na ovome svetu(a i sire)... osim mozda za jedan meteor u glavu... mozda

Aeromag, ja sam jedna od najomrazenijih osoba ovdje... :roll: :roll: :roll:

d1, rijesila sam da neke stvari u svom zivotu dovedem u red... Pocinjem sa malih stvarima, kao sto je ostavljanje cigareta... Piva se, pak, ne odricem ni u ludilu... :wink: 8) :P

Па шта колегиница предлаже газдарици? Како је она успела да батали цигаре? Да ли да уједно батали и пиво?
Газдарице, најбоље је батали ти модераторе. Делете модератор и навали на пиву бона.

Fala, fala, na podrsci... Ako bog da, batalicu ga potpuno... Pa cu onda da se udebljam... :D
Ma, da mi nije piva, pretvorila bih se do sada u cackalicu... :roll:
Nego, koleginice, mlo me ti zabrinu... Kakva ti je posljedica ostala...???
Simeone, kako da delete moderator...??? Da li to znaci da ja samu sebe delete...??? :shock: :roll: :?

Koleginica:
Kumo Gazdarice,posto nam je Simeon nabacio kumstvo sta kazes da i njega pozovemo da nam se pridruzi? :D
Koleginice ian gde li si ti? Nesto se ne javljas?
Ja na 'koleginice' sve se neshto osvrcem..kao drugo ime.. Shta ima mile drugarice? Simeon opet dize prashinu?

Не сама себе за име бога. Па то би било самоубиство модератора. То би било страшно.Шта би после тога било? Дигла би се прашинаааа, и ... Ма права еколошка катастрофа

Mislim da bi na redu bilo proucavanje efekta staklene baste...
Steta sto ne odoh proslog mjeseca na ekoloski sajam u Cologne... Poslali mi ljudi poziv, detaljno cak objasnili i kako da najlakse avionom stignem od Banjaluke do Kelna, ali nigdje ne spomenuse placanje smjestaja... :? :(

Back