..
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Keeper:... ovo mi smrdi na revoluciju ... 8)
I sloba seIncognito:
I Dzo je pravio buku :wink:Gazdarica:Ah to je opet samo mnogo buke oko nicega... :wink:
Kako je tamo u New Yorku?Koleginica:I Dzo je pravio buku :wink:Gazdarica:Ah to je opet samo mnogo buke oko nicega... :wink:
Ma, ja bi tu buku podnela , samo da sam malo tamo...Koleginica:Bucno,mogu Vam reci.
Moguce,lako moguceian:Ma, ja bi tu buku podnela , samo da sam malo tamo...Koleginica:Bucno,mogu Vam reci.
E koleg, shta je moguce? :?Koleginica:Moguce,lako moguceian:Ma, ja bi tu buku podnela , samo da sam malo tamo...Koleginica:Bucno,mogu Vam reci.
ian:E koleg, shta je moguce? :?Koleginica:Moguce,lako moguceian:Ma, ja bi tu buku podnela , samo da sam malo tamo...Koleginica:Bucno,mogu Vam reci.
Ako kazem neshto vishe zli jezici ce me napasti da sam prva...
uvek... :?Koleginica:ian:E koleg, shta je moguce? :?Koleginica:Moguce,lako moguceian:Ma, ja bi tu buku podnela , samo da sam malo tamo...Koleginica:Bucno,mogu Vam reci.
Ako kazem neshto vishe zli jezici ce me napasti da sam prva...
A sta nesto vise? Ima zlih jezika? :wink:
Nemoj da si na kraj srca...Forumashi(ali oni pravi) su vrlo pristojni i druzeljubivi.poz.Koleginica:Meni je zao sto drugi nisu
Gazdarica:Rekoh li ja, mnogo buke oko nicega... :wink: