febo_ch
Elita
- Poruka
- 17.485
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne gori Srbija - nego ološka jazbina.Овај се радује што Србија гори.
Ja malo malo moram štap da nosim jer mi se koči nogaNe slusajte ga. Nablaci vas . Bicete uhapseni. Ne trebaju vam nikakve palice.
Pobedio je. Nije prsrom mrdnuo. Pobedili su oni sami sebe, sto je najgore.
Misliš na ove kriminalce iz Ćacilenda, ili...?zbog cega vanredno stanje? zbog par stotina idiota koji nikako da dobiju pendrek spasa?
to policija ako dobije nalog pocisti za 10 minuta
da ne pricamo sta bi im radila zandarmerija ili kobre
upravo divljaju po beogradu. bas sadMisliš na ove kriminalce iz Ćacilenda, ili...?
Čeka teška robija - ali tvog Vučevića.
normalno da nece da ucestvuje KADA IM JE ZABRANJENO da postupaju prema teroristima kako trebaMajku mu, skoro trećina novosadske policije iznenada na bolovanju
Neće ljudi da učestvuju u ovome
znaci i ti opravdavas pokusaj ubistva? bravo bravo ima vas ko gomanaČeka teška robija - ali tvog Vučevića.
To se ceka.Za veleizdaju je svuda u svetu samo jedna kazna.
Inače će sve opet biti sprdnja.
Ovo što Andrej pokazuje - strpaj tamo gde si se zavukao Vučiću i prestani da kenjaš gluposti.
Meni je normalnih pripadnika policije u svom ovom haosu žao. Ne, bronost nije problem. AV je angažovao parapoliciju, pustio robijaše napolje i nadoknadio manjkove, jer tako to radi pravi državnik.normalno da nece da ucestvuje KADA IM JE ZABRANJENO da postupaju prema teroristima kako treba
naredjeno im je da budu glineni golubovi. ako bas i nekog mlatnu sa pendrekom odmah ce ih napadati zbog prekoracenja sile
i ti policajci su necija deca i muzevi.
Nema normalnih i nije mi ih zao.Meni je normalnih pripadnika policije u svom ovom haosu žao. Ne, bronost nije problem. AV je angažovao parapoliciju, pustio robijaše napolje i nadoknadio manjkove, jer tako to radi pravi državnik.![]()
Nije ih valjda Vučić odvezao sa lanca u Ćacilendu?upravo divljaju po beogradu. bas sad
Mnogo je paravojske i lažnih policajaca u poslednje vreme na ulicama. Videh snimak od juče gde pandur zakiva nekog klinca laktom u potiljak više puta. Potez iz tajlandskog boksa. Nema to veze sa policijskom obukomNema normalnih i nije mi ih zao.
Normalni su bili oni koji su ubijeni ili penzionisani prerano, kao na primer inspektor Dejan Jovic koga su zaklali.
Sumnjivo nesto ili?Nema sukoba u NS-u večeras, što je dobro. Ima mnogo više naroda nego juče, ali nema suprotne strane
Normalno.normalno da nece da ucestvuje KADA IM JE ZABRANJENO da postupaju prema teroristima kako treba
naredjeno im je da budu glineni golubovi. ako bas i nekog mlatnu sa pendrekom odmah ce ih napadati zbog prekoracenja sile
Zamisli policija ne sme da dira teroriste i neko se opase bombom ili napravi talacku krizu, ili digne u vazduh tamo vincu ili nesto tako?normalno da nece da ucestvuje KADA IM JE ZABRANJENO da postupaju prema teroristima kako treba
Nije pokušaj - nego već obavljena Veleizdaja predajom Kosova Šiptarima, predajom cele Srbije tudjindskim kompanijama, već pokradenim milijardama evra, već obavljenim naručenim političkim ubistvima, već aboliranim mafijašima, batinašima...znaci i ti opravdavas pokusaj ubistva? bravo bravo ima vas ko gomana
I nije. Nema AV toliko paravojske koliko mislimo. Svestan je on da ne može u potpunosti da se osloni u organe reda i plaši se da će ga izdati kao Slobu u odsudnom momentu. Danas mu je fokus na BGD, a neki izvori tvrde da je masu poslao i na Vrbas, mada odande ne dolaye nikakve informacije. Juče su npr. bili fokusirani na NS i Bačku Palanku. Najviše na palanku. Tamo su zauzeli celo mesto i svima uterali strah u kostiSumnjivo nesto ili?
Ja sam blizu BP. To je bosansko leglo kriminala ali nikome nisu uterali strah tamo.I nije. Nema AV toliko paravojske koliko mislimo. Svestan je on da ne može u potpunosti da se osloni u organe reda i plaši se da će ga izdati kao Slobu u odsudnom momentu. Danas mu je fokus na BGD, a neki izvori tvrde da je masu poslao i na Vrbas, mada odande ne dolaye nikakve informacije. Juče su npr. bili fokusirani na NS i Bačku Palanku. Najviše na palanku. Tamo su zauzeli celo mesto i svima uterali strah u kosti