- Poruka
- 33.100
Ali pazi: EMPIRE OF SERVIA 
Sva sreća da je more ispod, naebala bi i Italija.

Sva sreća da je more ispod, naebala bi i Italija.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto mislis da bi dementi i osteceni radikalski mozak uspeo da shvati tako komplikovane stvari ?meni potpuno nevjerovatno izgleda da sam samo ja pogrešno shvatio ovaj događaj
"Srijem Hrvatskoj" ne znači da Srem treba potpasti pod vlast države Hrvatske već je u pitanju kulturni događaj u Lisinskom u kojem se pokazuje šta Srem ili Srijem želi da ponudi Hrvatskoj u tom smislu.
nekad je postojala manifestacija, ako se ne varam, "Djeca Evrope maršalu Titu", i nikome nije palo na pamet da Tito ima želju da kidnapuje ili usvoji svu tu đecu.
mislim ... u pm
Pa u svim relevantnim knjigama iz istorije kako domacim tako i stranim od Corovica naovamo lepo pise da Bosna nikad nije bila deo srednjovekovne drzave Nemanjica pa ni Dusanove al izgleda da je Salom ucio istoriju na pokojnoj TV Palmi kod onih strucnjaka sto su drzali beskrajna predavanja o Srbima Atlantidjanima , Srbima Egipcanima , Srbima Ameba i ostalim Srbima .Ali pazi: EMPIRE OF SERVIA
Sva sreća da je more ispod, naebala bi i Italija.![]()
Београд је био у поседу Стефана Драгутина (1276-1282), Стефан Душан је живео између 1308 и 1355.....Ја Бања Луку ни на једној од ових Карата не видим....Котроманићи који су владали Босном су били у родбинским везама са Немањићима, познато је да је Твртко I проглашен за српског владара након гашења династије Немањића, званична титула му је била краљ Рашке, Босне, Далмације и Приморја, 1390. године покорили су му се Сплит, Трогир, Шибеник и острва Брач, Хвар и Корчула, Његова држава је обухватала највећи део источне јадранске обале: од Задра до Бококоторског залива....И видиш сам си лепо рекао Хрватска је тачно тамо где треба да буде, ви Хрвати сте имали Велику Хрватску, НДХ, па сви знамо шта сте чинили и како сте по други пут кад сте осетили пораз брзо пресвукли дресове....
da bi čovjek povjerovao u ovo kao u način prisajedinjenja nekih dijelova srbije tj vojvodine hrvatskoj mora biti ili vrlo zao ili ZAOstao.
Pa u svim relevantnim knjigama iz istorije kako domacim tako i stranim od Corovica naovamo lepo pise da Bosna nikad nije bila deo srednjovekovne drzave Nemanjica pa ni Dusanove al izgleda da je Salom ucio istoriju na pokojnoj TV Palmi kod onih strucnjaka sto su drzali beskrajna predavanja o Srbima Atlantidjanima , Srbima Egipcanima , Srbima Ameba i ostalim Srbima .![]()
Кад год видим наслов ове теме пријатно се обрадујем јер га увек прочитам као "Серем Хрватској"B]
A jel vidis ti neku vremensku distancu izmedju Porfirogenita i Karla Velikog sa jedne i Nemanjica sa druge strane ?1. The first recorded mention of Bosnia was written during this period by the Byzantine emperor Constantine VII Porphyrogenitus, who described "Bosona" as a district in "baptized Serbia."
1. The first recorded mention of Bosnia was written during this period by the Byzantine emperor Constantine VII Porphyrogenitus, who described "Bosona" as a district in "baptized Serbia."