A na skupu Canak i Kostres, tapsu.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ауууууууу.........шта је ово....... сунце му калаЈисано........ страшно! Па том ћопавом треба и другу ногу пребити........
Шта се ти исчуђаваш, као да ово годинама не знамо...
Шта се ти исчуђаваш, као да ово годинама не знамо...
Хехехехехе.... Тадићев мали...
Ja za ovaj konkretan slucaj nisam znao dok nisam danas video ovaj snimak. Zaista je neverovatno da ovako nesto moze da se sakriva u Srbiji godinama.
Zar Čanak ne udara i po Tadiću?
Да не грешимо душу и кривимо тадића... Коштуница је његов савезник био баш тада и у том, тренутку.
jes voja ce da da srem...nego s kim ste vi bili u koaliciji ono kad su lemali narod po gradovima srbije aco?
A Tadic danas kao ne zna za te njegove stavove.. ma daaaaj
Народ, очигледно није довољно леман.
А народна милиција и служи да бије народ... да се народ не поквари...![]()
Nece. Nece da ni Crnu Goru.
Ups.![]()
Нисам знао ни ја, али то није разлог да се чудимо. Мислим то СРС говори годинама да Чанак ради.
А пази ово је јавни наступ био, на Хрватској ТВ....
А колико се ја сећам Војислав Коштуница је био у Коалицији са тим чанком те 2002 године у скупштини Војводине....
А и сада су...
Да не грешимо душу и кривимо тадића... Коштуница је његов савезник био баш тада и у том, тренутку.
cccc.. pa sa takvim stavom ne možeš u eu kako ti se kandidat srchano zalaže... da mu ti vodiš kampanju ne bi došao ni do drugog kruga![]()
Зато је и добио "ногу" од ДСС-а, а колико се сећам том кафанском музиканту Чанку је Коштуница ОПСЕСИВНА МРЖЊА, то је 1000 пута и јавно потврдио својим нападима.
Да му ја водим кампању не би било ни првог круга...![]()