Uz Vučića smo doživeli neviđeni civilizacijski pad

Па да...и поред тога што је Шунатовац истопио све тенкове Т-55, остало их је још доста да их Вучић после прода, и да их још око 300 и даље труне по касарнама на ливадама.

А тог истог Шунатовца послао у Вашингтон у Амбасаду.

tad se na crno radilo sve u 16. a i svi su manje vise bili prijavljivani na minimalac koji nisu radili u drzavnim firmama, te price o prosecnoj plati su smesne , secam se i tad da su svi ironicno govorili mojih 300E i 2000 E onog u skupštini prosecna plata.

Испада по теби да се за време жутих у ствари зарађивало више него што су званични подаци?

Данас је Србија, упркос Вучићу и напредњацима, део светске и европске економије. Не зато што је Вучић на власти, већ зато што је више него икада раније могуће радити за страног послодавца, некада из Србије а некада одласком у инсотранство које је лакше него икада раније, а то са вучићем нема везе.

Потпуно исту ситуацију имају и све околне земље које имају исте плате као и Србија, а пре двадесет година су, такође, имале исте плате као и Србија, тако да је бесмислено поредити две различите ере у размаку од 20 година. Уместо тога, поредимо Србију са окружењем, а не са ситуацијом од пре двадесет година.
samo se sa ovim ne slazem u potpunosti, mislim da nikad okolne zemlje nisu imale istu platu, uvek je bilo Slovenja pa solidan razmak Hrvatska, pa Crna Gora, e sad Bosna i Srbija kako kad, Makedonija.. e sad sto se tice Bugarske i Rumunije ne znam, mislim da nas je Rumunija odavno prešisala.
Поред могућности рада за стране послодавце, дошло је до других тектонских промена на тржишту рада.

Опет, по стоти пут причам о бејби бум генерацији. Тј. рођенима између 1946. и 1960 године. то је убедљиво највећа генерација икада, од диносаоруса до данас. И баш они, баш та генерација је била радно способна у несрећном периоду 1991-2012. година, када за ту генерацију није било посла.
Они су сви отишли са тржишта рада, највећи део њих у периоду 2010-2020. Дакле, највећа генерација је престала да ради због старости, а њих нема ко да замени, јер су нове генерације далеко мање бројчано, плус одлазе у иностранство,

а на тржишту рада важе сви економски закони који важе у свим осталим областима економије, па и у погледу односа понуде и тражње. Данас је у Србији јако тешко наћи радника, јер радника слободних (они који хоће да раде) више нема, јер је претходна генерација радника отишла са тржишта рада, а нових нема. Дакле, велика понуда цена радне снаге (цена свега са већом понудом) пада, мала понуда, цена расте , па тако са малом понудом, расте и цена неке робе, па и радне снаге.

И то се дешава буквално у свакој земљи у окружењу, без обзира што они, благо њима, немају Вучића и напредњаке.
A alternativa je bese ko?
Mislim kad vec rusimo Vucica, imamo li opoziciju?

Skrećem pažnju da kvotiranjem random tipova otvaramo pandorinu kutiju jer će suprotna strana da citira nekoga poput Vučićevića kao misao godine. A to garantujem neće da prođe ili će biti kukumakanja do u nedogled
Njega već ovde svakodnevno citiraju, ako uzmemo u obzir da je vlasnik medijske kuće koja u najvećoj meri prosipa mržnju i razdor. Treba li da brojim koliko članaka sa vrištećim uvredama postoje kao teme? Problem je preneti mišljenje nekoga koga smatram vrednim čitanja? Malo mi deluje kao potvrda uvodnog posta: omalovažiti, poniziti i zabraniti pametne...

samo se sa ovim ne slazem u potpunosti, mislim da nikad okolne zemlje nisu imale istu platu, uvek je bilo Slovenja pa solidan razmak Hrvatska, pa Crna Gora, e sad Bosna i Srbija kako kad, Makedonija.. e sad sto se tice Bugarske i Rumunije ne znam, mislim da nas je Rumunija odavno prešisala.

Može li gore od navednog u uvodnom postu? Šta još treba da se desi pa da se ne postavlja pitanje, koga posle ovih :(

Njega već ovde svakodnevno citiraju, ako uzmemo u obzir da je vlasnik medijske kuće koja u najvećoj meri prosipa mržnju i razdor. Treba li da brojim koliko članaka sa vrištećim uvredama postoje kao teme? Problem je preneti mišljenje nekoga koga smatram vrednim čitanja? Malo mi deluje kao potvrda uvodnog posta: omalovažiti, poniziti i zabraniti pametne...

Ништа од тога није лом са традицијом, него оживљавање тековина из '44, кад је Србија окупирана.

Алтернатива је систем који неће зависити од једног човека. Систем са институцијама. Где суде судије, где РЕМ одлучује по савести, а не по Вучићу. Где у ЕПС-у није Гашић или "норвежани", већ је функционер директор нпр. Томашевић кога су под хитно сменили јер није могло да се муља а резултати били видљиви. Где су посланици људи од интегритета а не Сташе, Кебаре и Лангуре. Где министри знају шта раде, а не Братине (који није ни знао да је постао министар, постоји вест о тој његовој изјави).

то ће нам обезбедити студнетска листа која ће одрадити прелазни период.

А види ово двоје.

У теми разоткривамо сва непочинства мафије која је украла државу, и они решили да ме вређају измишљањем да сам купио диплому јер им се не свиђа оно што читају овде.

Петроwић се заебо што је Љимунади помињао босанску гимназију, па ће она сад да се увреди, јер је и сама завршила исту.
Poseban osvrt na pismenost zbog koje proziva 😂

Алтернатива је систем који неће зависити од једног човека. Систем са институцијама. Где суде судије, где РЕМ одлучује по савести, а не по Вучићу. Где у ЕПС-у није Гашић или "норвежани", већ је функционер директор нпр. Томашевић кога су под хитно сменили јер није могло да се муља а резултати били видљиви. Где су посланици људи од интегритета а не Сташе, Кебаре и Лангуре. Где министри знају шта раде, а не Братине (који није ни знао да је постао министар, постоји вест о тој његовој изјави).

то ће нам обезбедити студнетска листа која ће одрадити прелазни период.
Nisam nesto optimista, a i smesno mi da mi student bira vlast. Nije se ni i jajeta ispiljio

Ima neki Pinkov TV kanal. Emisiju vodi sitni kriminalac Kristijan Golubović, a gost mu je ratni kokošar, baboubica i ratni zločinac Dragan Vasiljković. Srbija 2025. 😂😂😂. Sav ološ koji bi trebao biti u zatvoru i izopćen ih društva se skupio oko Žvaljavog. Sva ucijenjena gamad od Anđusa, Lečiča, Golubovića do ovih radikala sa foruma. Od zla oca i gore majke. 💩💩
SAMO U SRBIJI!!!! :rotf: :rotf: :rotf: :rotf:

Narod koji neguje kult vođe, narod koji je generacijama učen da je nepotizam jedini način uspeha u nečemu, narod koji je decenijama učen da više ceni najgoreg jer je "njegov" nego da ga osudi, narod koji vlast doživljava kao nepormenljivu, narod koji omalovažava školovane i radne ljude, narod koji tradiciju doživljava na potpuno pogrešan način i narod koji ništa niije naučio iz prošlosti, a i tu samu prošlost je prilagođavao vođama...nikako da se slegne talog koji su studenti podigli. Voda je i dalje mutna, ne nazire se dno koje smo dotakli.

Nas će ubiti baš taj mentalitet : Ćuti, može i gore :( Jesi li svestan da postoje države gde je promenjlivost vlasti usled grešaka normalna pojava?
Nisam na to mislio, već ako se čvrsto zna ko šta i kako, koji program se zastupa, za šta se zalažu, kakvu istoriju imaju iza sebe, da li su to uopšte sposobni i kvalifikovani ljudi,
ako ispunjavaju odredjene kriterijume onda to vredi podrzati.
Ovako je kao da odeš sa kupiš auto jer ti stari ne valja, ni ne proveriš ga, nego daj, to je
mačka u džaku.
jesam cuo, i to je normalno, treba menjati vlast, ali:
Ne da ne znam koga i šta biram.
Ne da mi na vlast "ponovo" dodju neke strane marionete, koje rade za interese svojih gospodara. Koji ce i šakom i kapom rasprodati i ovo malo što demokrate nisu strancima rasprodale. Koji ce priznati Kosovo. Promovisati Vojvodjansku naciju itd
Ne neko ciji program ne podržavam
Nasumicni primer, nemam nista protiv gej ljudi, poznajem dosta, al ako se zalažu za istopolne brakove, moj glas ce dobiti kad na vrbi rodi trotinet.

Nisam na to mislio, već ako se čvrsto zna ko šta i kako, koji program se zastupa, za šta se zalažu, kakvu istoriju imaju iza sebe, da li su to uopšte sposobni i kvalifikovani ljudi,
Ovako je kao da odeš sa kupiš auto jer ti stari ne valja, ni ne proveriš ga, nego daj, to je
mačka u džaku.
Ne da mi na vlast "ponovo" dodju neke strane marionete, koje rade za interese svojih gospodara. Koji ce i šakom i kapom rasprodati i ovo malo što demokrate nisu strancima rasprodale. Koji ce priznati Kosovo. Promovisati Vojvodjansku naciju itd
Nasumicni primer, nemam nista protiv gej ljudi, poznajem dosta, al ako se zalažu za istopolne brakove, moj glas ce dobiti kad na vrbi rodi trotinet.
I da dođu, smeniš ih jer u normalnoj državi to može. Ovi decenijama kradu, niko ih ne smeni nego se samo rotiraju na funkcijama i nastave da kradu...nema grđe od ovoga.

da Tuđman vaskrsne i dođe za predsednika Srbije bolji je nego tvoj izdajnik i ti pitaš imamo li opoziciju?
naravno da imamo opoziciju

mačka u džaku.
strane marionete koji rade za interese gospodara..super si opisao ove izdajnike na vlasti za koje botuješ :)

Nije on samo "topio tenkove", on je bio i zuti olos sve ovo vrijeme pod av komandantom. Sada treba taj "olos" da nam bude ambasador?
Zato kazem, komandant ce sve da uradi, kako bi zadrzao vlast.

Па он јесте амбасадор.

Он је у ствари најбоља потврда колико су СНС гамад у ствари против оних "жутих".

Николико.

Зато кад почну да ми продају муда за бубреге типа "а они пре"...ма који "пре", кад сте то исти ви... :roll:

Па он јесте амбасадор.

Он је у ствари најбоља потврда колико су СНС гамад у ствари против оних "жутих".

Николико.

Зато кад почну да ми продају муда за бубреге типа "а они пре"...ма који "пре", кад сте то исти ви... :roll:

Jovo Bakić: Žuti ološ i radikalski šljam zajedno čine naprednjački režim

Bez Cenzure
09.12.2024
0
338657
Jovo-Bakic-bez-cenzure.jpg

https://bezcenzure.rs/jovo-bakic-zuti-olos-i-radikalski-sljam-zajedno-cine-naprednjacki-rezim/

Back