Uz Vučića smo doživeli neviđeni civilizacijski pad

Ako neko misli da je dno sada, nije...

Cekaj do pocne izbor novih kandidata po principu ovi su svoju karijeru poceli kao SPS namesteni kadar, ali su nagurali 20 godina rada , takvi su jako kvalitetni , ostali imaju po 4 do 12 godina staza pod SNS...

Ako igras igru za glupe, onda je igras.
To znaci da ce tok igre biti usmeren tako da zavrsavas etape i one zadatke koji idu za takvu igru , bez obzira sto si ti drugaciji....ti igras igru za glupe....ne zaboravi..

Da, postoje igre i za inteligentne, ali ti je iz nekog razloga ne igras, malo posecena, nije popularna, ima neki razlog....skupa...

Ima neki Pinkov TV kanal. Emisiju vodi sitni kriminalac Kristijan Golubović, a gost mu je ratni kokošar, baboubica i ratni zločinac Dragan Vasiljković. Srbija 2025. 😂😂😂. Sav ološ koji bi trebao biti u zatvoru i izopćen ih društva se skupio oko Žvaljavog. Sva ucijenjena gamad od Anđusa, Lečiča, Golubovića do ovih radikala sa foruma. Od zla oca i gore majke. 💩💩

Poslednja izmena:
🥪

Купаца диплома је било, али су у оно време такви од друштва били осуђивани, а данас је нормално и похвално од стране власти да купиш диплому.

Лично је тај Вучић бранио Синишу Малија за крадени докторат.

Све што је раније постојало, а било је лоше, је постојало, али од стране друштва осуђивано као лоше,

а под вама, лимунадама и Вучићима је све то лоше постало нормално, морално и пожељно.
Takvi kao ti su ih prvi kupili i sad ovde moralisu .
A to sto si navikao nastavi jesti,ne smaraj nas ovde prizemnim humorom.

bosnska gimnazija a posle zukorlicev fakultet.
od snovne skole gde se laktalo za dvojku do akademskog gradjana za par meseci.
petooktobarski patent
Takvi kao ti su ih prvi kupili i sad ovde moralisu .
A to sto si navikao nastavi jesti,ne smaraj nas ovde prizemnim humorom.
А види ово двоје.

У теми разоткривамо сва непочинства мафије која је украла државу, и они решили да ме вређају измишљањем да сам купио диплому јер им се не свиђа оно што читају овде.

Петроwић се заебо што је Љимунади помињао босанску гимназију, па ће она сад да се увреди, јер је и сама завршила исту.

Naravno da ima .
Ne moraš biti na televiziji ili yt da bi bio poznat za pismene ljude .
Svako je specifičan na neki način i da je civilizacijski pad evidentan - jeste .
Ali nije Vučić tome kriv , i sad će te me napadati što tako mislim .
Koreni su dublji u samom društvu , nastali daleko pre njega , kroz razne zransformacije od početka XX veka , promena režima , partija , omalovažavanja svega prethodnog .
Ali ako bi tražili precizan datum to je posle 1389. godine , jer tad je Evropsku kulturu zamenila nekultura .

Najkorisnije Vučićeve budale ovako razmišljaju. Više od takvih ima koristi nego od ovih zombija što mu arlauču po ulici.

Ali izbor je veliki , i jos ima ponude, pa ti vidi....jos horde cekaju pred vratima da ih neko potkupi....

Има још ,слажем се...само нису то више хорде. СНС банди ипак мора одати признање колико су их скупили код себе. Привлаче их систематски.

То поготово видимо ми по мањим срединама.

Али, ајде и то, што говорио мој ђед: лопови су увек уз власт...али су ови тим лоповима дозволили да се бахате, да се поносе својом "сналажљивошћу", да буквално убијају људе, да се са тим извлаче и онда се у очи смеју родбини жртава. Пример: Предраг Ројевић, бивши председник општине Врбас, пре тога набављач канцеларијског материјала у ОТП банци (где је иначе убачен преко "жуте" везе) убио колима жену у зони школе, побегао са места несреће, два пута осуђен, трећи пут ослобођен, и за то награђен местом државног секретара у Министарству пољопривреде. Главни набављач пиротехнике за напад који је банда извршила на нас у Врбасу 12.08.

Такви ликови ће да гребу и рукама и ногама, продаће и родитеље и сопствену децу само да сачувају своју гузицу.

Ima nesto dobro , u Srbiji parodija se ne gleda, parodija se zivi....

Znate kako nama u Srbiji izgledaju parodija filmovi , zaebi bato , dodji u Srbiju pa snimaj film, a ne te sitne fore...
Dosao covek iz norveske, i trebalo mu 6 meseci da dobije dozvolu da napravi kapiju....naleteo na nekog lokalnog djoku pa da ga osuri....i cekao bi jos 5 meseci da mu nisu rekli komsije , pa daj djoki djokino , bogu bozije...i zamisli Bozija rec resila problem, dao djoki djokino i dobiju dozvolu za kapiju...

Bog sve gleda i na sve pazi da ne sagrese, tj da ne pogrese.....daj djoki djokino....

Ne radujete se smrti tih ljudi zbog tih ljudi nego zato što verujete da se tragedije mogu korisno upotrebiti u borbi za svrgavanje aktuelnog režima i dolazak na vlast vaših favorita.
Od Ribnikara opoziciono delovanje svodi se na eksploataciju tragedija.Do Ribnikara to je bio litijum.
Ko snsd kome bratunac ne izlazi iz usta cim se pomene pokolj u srebrenici.

Ti meni das neoig mrtvog na savest, a ja ti onda vratim drugim tebi zinat.

Mozgovi koji se frljaju sa lesevima gde ih je bilo vise.

I to iz rata koji je zavrsen. Fuj.

Treba da sve meriš u odnosu na susede. 2008 je bila velika svetska kriza.
Odlično, 2006. nije, i tako bio ja 2006. u Zagrebu, kao u Diznilend da sam dosao, putevi novi, ulice ciste, kante za smece na svakom cosku, centar lep, srednjen, fasade sveze ofarbane, zeleznicka stanica pa onaj park i hotel preko puta, sve sredjeno, trava svuda pokosena. Sve sto je za obici kad dodjes sa strane, uredno, cisto, sredjeno
Vratim se u Novi Sad i dodje mi da placem.
Putevi nikakvi, puni kratera, ne rupa, fasade sive oronule, centar noge da polomis na plocniku od rupa, fasade u centru si bile lepe, jer su radikali tad dosli na vlast a Maja Gojkovic bila gradonačelnik, to je jedino kad se Novi Sad sredjivao malo, pa da dalje tvrdjava, nikakava a druga tvedjava po velicini u Evropi, ni gradic ispod tvrdjave, ruglo ,to su 10 godina obecavali da ce srediti, msm pod demokratama je vazda bilo nadanje da ce ovo ili ono, jer su obcali, bulevari sramota nad sramotama, a o mafijaskoj gradnji necu ni da pricam, potplate i grade u starom jezgru staklene grade, itd itd E da, sredw demolrate Bulevar Mihajla Pupina, vau, nesto se radi, posle se saznaju malverzacije, pljacka itd a asfalt propadne cas posla,
Dodji sad u NS? Tipican srednje Evropski grad, sad kad odem taj isti Zagreb sam ok, tu smo negde.

Ja ne mogu da verujem da branite Demokrate, to je bilo vredjanje intaligencije ta vlast, a magijaske malverzacije i izdajnicke ra ote protiv drzave, da ne pominjem.
Bese li korodor 10 ? 🥱😅 ujvidurma
Vucica mozes da volis ili ne volis, ali, nije ni djavo skroz crn. Od kad je on na vlasti gradi se, putevi, zeleznica, Boegrad se prolepsao 100 puta, pa mi iz NS dodjemo 2012 u BG, i sprdamo se da smo u Bangladesu koliko je prljavo i ofucano sve bilo. Sad je BG mnogo sredjeniji.
Ne znam, studije? Ja kad sađ studirao u doba demokrata 2011,2012... mi nismo mogli tako lako u inostranstvo, danas sasvim normalno.
Od 2012. smo mnogo otvoreniji ka svetu.
Ne vole nas, al nas postuju.
Za vreme DS su urinirali po nama.
Vucic je br.1 sto se tice spoljne politike, od pada SFRJ.
Eto protesti i sta? Bio sam i ja, nisam ja Vucicev, ja ne glasam, nemam za koga,
al nas je Policija tukla kad smo črotestocali u doba demokrata, sad je to sve lepo i ljubazno.
Onda u doba demokrata, je bilo tragedija u NS?
Dva pozara lokal u centru i Kontrast klub, stravicme ztve ,i ? Evropska Srbija nije imala zakon o protiv pozarnoj zastiti i pravilima evakuacije. Magarac pojeo vuka
Kazem ja zemlja treceg sveta, Vucic je mnoge te Evropske zakone sproveo u delo. Demokrate su bile za Muppet show
I tako...

Sto se tice unutrasnje, ja Vucicu zameram: stranacko zaposljavanje, losi politicki podobni kadrovi dolaze na mesto vrednih, al to su i demolrate radile jos gore.
Zameram mu sto konteolise medije, al tako je u svim demokratijama, bar postoji internet.
I to je to..ne znam sta jos

Danas je 2025. Gde smo bili mi a gde oni. Eno na temi jednoj sam prikazala gde smo po nastavnočkim platama i za medicinske sestre u celoj Evropi, na samom dnu.

To što je naš IT sektor doživeo bum ovih godina i ogroman novac ulazi u zemlju iz te oblasti, to nije zasluga8 ove vlasti, to je zadlužan razvoj IT u svetu.

Ova vlast treba da se gleda u oblastima koje vodi, a to su zdravstvo, školstvo, javna preduzeća. U svim tim oblastima je haos
Pa u vreme demokrata su ljudi rmbacili za 200E a sad? Po ulici bili jugic, stojadin i golf 2
Ima se vise para, samo se uzima zdravo za gotovo
I onda smo bili medju siromasnijima

Krivo je njemu sto "baba"zna da borba protiv Vucica ne treba da ukljucuje mrznju i borbu protiv Srba iz Republike Srpske.
Cim je ovo drugo ukljuceno to vise nije borba "protiv Vucica" nego nesto drugo.
Samo nemojte da podrzavate i botujete za SNS mafijaske ubice, i sve ce biti ok.

Ako ih podrzavate, naravno da cemo da vas psujemo.

SNS ustase, SNS fasisti, vi ih podrzavate, a mi da vam titramo?

Hoce to.

Stefan Simic

3 ч. ·

Možda najgore što smo doživeli sa Vučićem, to je civilizacijski pad.
Krali su i drugi, manipulisali,
Ali taj nivo zaglupljivanja i laganja.
Taj nivo etiketiranja ljudi.
Taj nivo mržnje i neosvešćenosti.
Taj nivo zloupotrebe svega i svakoga.
Gde se sve banalizuje, ismeva.
Gde smo patriotizam sveli na primitivizam, koji je postao državni projekat.
Gde smo crkvu sveli na krstove oko vrata i tetovaže, a ne na dubinu i preispitivanje.
Gde smo pamet i obrazovanje sveli na mahanje zastavama i okretanje glave od problema.
Umesto dijaloga nudimo urlanje nalik na Dragana Vučićevića, gde svakog iole normalnog naziva izdajnikom.
Svaka reč iz njegovih usta je etiketiranje – neprijatelj, plaćenik, anti-srbin.
Ako je on kriterijum za Srbina, teško nama.
Kič je postao umetnost.
Agresija stil komunikacije.
Mržnja osnovna emocija.
Podlost vrlina.
Licemerje zaštitni znak.
Kukavičluk mudrost.
Prostakluk autentičnost i narodnost.
Nema moralne virtikale, podhranjuje se sve što donosi profit ili glasove.
Ovde se ne radi o politici, ideologiji, nego o najprimitivnijem loženju naroda da bi se vladalo.
Gde nema vrhunskih vrednosti ka kojima se teži, nego podilaženje najgorim strastima.
Gde nema pažljivo odabranih reči, nego “pomijarenje” po svemu i svima.
Civilizacijski pad je najveće nasleđe Vučića.
Izgubili smo osećaj za dostojanstvo, meru, sramota, empatiju, slobodu, solidarnost.
Paranoja je postala, ne dijagnoza pojedinih, nego način života.
I što je najgore, svi učestvujemo u tom rijalitiju,
Gde smo zasipani sa svih strana.
Da bi određena grupacija mogla da vlada.
Nacionalni interes treba da bude opšti interes, a to je prosvetljenje i produhovljenje,
Gde ćemo jedni druge da tretiramo kao ljude, a ne da maltretiramo.
Zato promene ne treba da budu samo političke,
Nego opšteljudske.
Gde će mnogo šta što se danas radi
Biti nedostojno čoveka.
Dok to ne osvestimo, ništa nismo uradili.
A Vučić, što je najgore, ne koristi ljudsku snagu, nego slabosti,
Ne da bi ih učinio boljim, nego da bi mogao da vlada.
Najbolje se to videlo na zloupotrebi košarkaške reprezentacije. Umesto da su ostavljeni na miru da igraju,
Nezdrava atmosfera je preneta i na njih.
Kao i na sve drugo.
Krenuli pripreme kao svetski šampioni, dobijali sve kao od šale, vratili se kao gubitnici.
Tako i u drugim oblastima.
Džabe imaš najbolje ljude, kada ih vode najgori.
Sve pokvare.
Stefan Simic
ovaj Simic je , bogami, za ovaj tekst inkasirao najmanje jednu vilu u Herceg Novom.
Steta sto ga niko ne uzima za ozbiljno ..............osim onih koji su placeni da ga "prihvate".

Odlično, 2006. nije, i tako bio ja 2006. u Zagrebu, kao u Diznilend da sam dosao, putevi novi, ulice ciste, kante za smece na svakom cosku, centar lep, srednjen, fasade sveze ofarbane, zeleznicka stanica pa onaj park i hotel preko puta, sve sredjeno, trava svuda pokosena. Sve sto je za obici kad dodjes sa strane, uredno, cisto, sredjeno
Vratim se u Novi Sad i dodje mi da placem.
Putevi nikakvi, puni kratera, ne rupa, fasade sive oronule, centar noge da polomis na plocniku od rupa, fasade u centru si bile lepe, jer su radikali tad dosli na vlast a Maja Gojkovic bila gradonačelnik, to je jedino kad se Novi Sad sredjivao malo, pa da dalje tvrdjava, nikakava a druga tvedjava po velicini u Evropi, ni gradic ispod tvrdjave, ruglo ,to su 10 godina obecavali da ce srediti, msm pod demokratama je vazda bilo nadanje da ce ovo ili ono, jer su obcali, bulevari sramota nad sramotama, a o mafijaskoj gradnji necu ni da pricam, potplate i grade u starom jezgru staklene grade, itd itd E da, sredw demolrate Bulevar Mihajla Pupina, vau, nesto se radi, posle se saznaju malverzacije, pljacka itd a asfalt propadne cas posla,
Dodji sad u NS? Tipican srednje Evropski grad, sad kad odem taj isti Zagreb sam ok, tu smo negde.

Ja ne mogu da verujem da branite Demokrate, to je bilo vredjanje intaligencije ta vlast, a magijaske malverzacije i izdajnicke ra ote protiv drzave, da ne pominjem.
Bese li korodor 10 ? 🥱😅 ujvidurma
Vucica mozes da volis ili ne volis, ali, nije ni djavo skroz crn. Od kad je on na vlasti gradi se, putevi, zeleznica, Boegrad se prolepsao 100 puta, pa mi iz NS dodjemo 2012 u BG, i sprdamo se da smo u Bangladesu koliko je prljavo i ofucano sve bilo. Sad je BG mnogo sredjeniji.
Ne znam, studije? Ja kad sađ studirao u doba demokrata 2011,2012... mi nismo mogli tako lako u inostranstvo, danas sasvim normalno.
Od 2012. smo mnogo otvoreniji ka svetu.
Ne vole nas, al nas postuju.
Za vreme DS su urinirali po nama.
Vucic je br.1 sto se tice spoljne politike, od pada SFRJ.
Eto protesti i sta? Bio sam i ja, nisam ja Vucicev, ja ne glasam, nemam za koga,
al nas je Policija tukla kad smo črotestocali u doba demokrata, sad je to sve lepo i ljubazno.
Onda u doba demokrata, je bilo tragedija u NS?
Dva pozara lokal u centru i Kontrast klub, stravicme ztve ,i ? Evropska Srbija nije imala zakon o protiv pozarnoj zastiti i pravilima evakuacije. Magarac pojeo vuka
Kazem ja zemlja treceg sveta, Vucic je mnoge te Evropske zakone sproveo u delo. Demokrate su bile za Muppet show
I tako...

Sto se tice unutrasnje, ja Vucicu zameram: stranacko zaposljavanje, losi politicki podobni kadrovi dolaze na mesto vrednih, al to su i demolrate radile jos gore.
Zameram mu sto konteolise medije, al tako je u svim demokratijama, bar postoji internet.
I to je to..ne znam sta jos

Pa u vreme demokrata su ljudi rmbacili za 200E a sad? Po ulici bili jugic, stojadin i golf 2
Ima se vise para, samo se uzima zdravo za gotovo
I onda smo bili medju siromasnijima
brt kada govoriš o demokratama da te podsetim da je 90 % demokrata sad kod Vučića..

kada govoriš o požarima ne možeš da porediš nesreću izazvanu požarom i ubistvo tako što je država Srbija rekonstrukcijom nadstrešnjice lično ubila 16 ljudi..

kada govoriš o putevima više je puteva izgradila ta bivša vlast za 10 godina nego ovi kriminalci za njihovih prvih 10 godina.. to se lako proveri u podacima Republičkog Zavoda za statistiku ali ti se očigledno informišeš na Pinku kod Jeremićke i Sarape.. ali tebi je brt ispran mozak

200 eura? šta si mogao da kupiš tada za 200 eura a šta sada za 500 ?

ne vole nas u svetu ali nas poštuju? hahahhaha..ovo je toliko glupo da je smešno i komentarisati :D

vozili smo juga, stojadina? pa jbt valjda je normalno da se 15 godina kasnije voze neki drugi, bolji automobili ili je za to što ne vozimo golfa dvojku nego peticu zaslužan Vučić i vlast?

Gomila gluposti brt

Poslednja izmena:
brt kada govoriš o demokratama da te podsetim da je 90 % demokrata sad kod Vučića..

kada govoriš o požarima ne možeš da porediš nesreću izazvanu požarom i ubistvo tako što je država Srbija rekonstrukcijom nadstrešnjice lično ubila 16 ljudi..

kada govoriš o putevima više je puteva izgradila ta bivša vlast za 10 godina nego ovi kriminalci za njihovih prvih 10 godina.. to se lako proveri u podacima Republičkog Zavoda za statistiku ali ti se očigledno informišeš na Pinku kod Jeremićke i Sarape.. ali tebi je brt ispran mozak

200 eura? šta si mogao da kupiš tada za 200 eura a šta sada za 500 ?

ne vole nas u svetu ali nas poštuju? hahahhaha..ovo je toliko glupo da je smešno i komentarisati :D

vozili smo juga, stojadina? pa jbt valjda je normalno da se 15 godina kasnije voze neki drugi, bolji automobili ili je za to što ne vozimo golfa dvojku nego peticu zaslužan Vučić i vlast?
Gomila gluposti brt
A stas ocekivao? Majster ekarta :lol:

Samo nemojte da podrzavate i botujete za SNS mafijaske ubice, i sve ce biti ok.

Ako ih podrzavate, naravno da cemo da vas psujemo.

SNS ustase, SNS fasisti, vi ih podrzavate, a mi da vam titramo?

Hoce to.

Довукли су ми багру у Врбас, да нама вичу да смо усташе.

А са "наше" стране бар пола оних пореклом из Херцеговине, Босне, Лике, Кордуна, Далмације...што колонизованих, што дошлих 90-тих, којима су усташе клале претке и који су са усташама ратовали.

Па да их ***** у уста безобразна олошка и мафијашка, и све њих, и оно усташко ***** Шешеља који их је направио.

U pravu si,sem ovoga"pajaci i kvaziintelektualci sa onim pričama "Srbi, narod najstariji"A savetujem ti da ta pisanja na temu Srba,doobro proucis i da dokaze
koje oni iznose pronadjes i sam se uveris.
Znaš li ti, rođače, šta uopšte znači „narod“? I znaš li koja je razlika između pojmova „narod“, „nacija“ i „etnicitet“, na primer? Najpre treba ovladati fundamentalnim pojmovima, pa tek onda ulaziti u bilo kakve rasprave. Pogotovo se ne treba upuštati u topografiju, toponimiju i etimologiju, jer za tako nešto moraš govoriti bar 5–6 živih jezika i nekoliko mrtvih, tek da bi mogao da diskutuješ, polemišeš i teoretizuješ.

Cela ta ekipa „patriotskih istoričara“ zajedno ne ispunjava te uslove. Uostalom, već kad neko uz jedan tako apstraktan i istorijski kompleksan pojam kao što je „narod“ upotrebi pridev „stari“, to ti samo po sebi pokazuje koliki je neobrazovan idiot.

Back