Odlično, 2006. nije, i tako bio ja 2006. u Zagrebu, kao u Diznilend da sam dosao, putevi novi, ulice ciste, kante za smece na svakom cosku, centar lep, srednjen, fasade sveze ofarbane, zeleznicka stanica pa onaj park i hotel preko puta, sve sredjeno, trava svuda pokosena. Sve sto je za obici kad dodjes sa strane, uredno, cisto, sredjeno
Vratim se u Novi Sad i dodje mi da placem.
Putevi nikakvi, puni kratera, ne rupa, fasade sive oronule, centar noge da polomis na plocniku od rupa, fasade u centru si bile lepe, jer su radikali tad dosli na vlast a Maja Gojkovic bila gradonačelnik, to je jedino kad se Novi Sad sredjivao malo, pa da dalje tvrdjava, nikakava a druga tvedjava po velicini u Evropi, ni gradic ispod tvrdjave, ruglo ,to su 10 godina obecavali da ce srediti, msm pod demokratama je vazda bilo nadanje da ce ovo ili ono, jer su obcali, bulevari sramota nad sramotama, a o mafijaskoj gradnji necu ni da pricam, potplate i grade u starom jezgru staklene grade, itd itd E da, sredw demolrate Bulevar Mihajla Pupina, vau, nesto se radi, posle se saznaju malverzacije, pljacka itd a asfalt propadne cas posla,
Dodji sad u NS? Tipican srednje Evropski grad, sad kad odem taj isti Zagreb sam ok, tu smo negde.
Ja ne mogu da verujem da branite Demokrate, to je bilo vredjanje intaligencije ta vlast, a magijaske malverzacije i izdajnicke ra ote protiv drzave, da ne pominjem.
Bese li korodor 10 ?

ujvidurma
Vucica mozes da volis ili ne volis, ali, nije ni djavo skroz crn. Od kad je on na vlasti gradi se, putevi, zeleznica, Boegrad se prolepsao 100 puta, pa mi iz NS dodjemo 2012 u BG, i sprdamo se da smo u Bangladesu koliko je prljavo i ofucano sve bilo. Sad je BG mnogo sredjeniji.
Ne znam, studije? Ja kad sađ studirao u doba demokrata 2011,2012... mi nismo mogli tako lako u inostranstvo, danas sasvim normalno.
Od 2012. smo mnogo otvoreniji ka svetu.
Ne vole nas, al nas postuju.
Za vreme DS su urinirali po nama.
Vucic je br.1 sto se tice spoljne politike, od pada SFRJ.
Eto protesti i sta? Bio sam i ja, nisam ja Vucicev, ja ne glasam, nemam za koga,
al nas je Policija tukla kad smo črotestocali u doba demokrata, sad je to sve lepo i ljubazno.
Onda u doba demokrata, je bilo tragedija u NS?
Dva pozara lokal u centru i Kontrast klub, stravicme ztve ,i ? Evropska Srbija nije imala zakon o protiv pozarnoj zastiti i pravilima evakuacije. Magarac pojeo vuka
Kazem ja zemlja treceg sveta, Vucic je mnoge te Evropske zakone sproveo u delo. Demokrate su bile za Muppet show
I tako...
Sto se tice unutrasnje, ja Vucicu zameram: stranacko zaposljavanje, losi politicki podobni kadrovi dolaze na mesto vrednih, al to su i demolrate radile jos gore.
Zameram mu sto konteolise medije, al tako je u svim demokratijama, bar postoji internet.
I to je to..ne znam sta jos
Pa u vreme demokrata su ljudi rmbacili za 200E a sad? Po ulici bili jugic, stojadin i golf 2
Ima se vise para, samo se uzima zdravo za gotovo
I onda smo bili medju siromasnijima