Дон
Buduća legenda
- Poruka
- 29.456
jednom..sam usao u srb u 4 ujutro,u 10 ujutro isti dan sam imao tablice na ..golfu 4![]()
Jednom sam i ja maznuo miss BiH. Što ne znači da redovno krešem misice.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jednom..sam usao u srb u 4 ujutro,u 10 ujutro isti dan sam imao tablice na ..golfu 4![]()
Pozdrav svima, imam pitanje za Dona.
Koliko bi bili troskovi da se iz Svajcarske uveze sledeci automobil
Volkswagen Touareg 3.0 TDI, 165/224 (kW/KS), 240000 km, 2007 god, sa neispravnim motorom ako to nesto znaci.
Unapred hvala.
Imam pitanje ako neko zna da odgovori:
Ako uvozim vozilo, recimo na radnju, koje ce biti osnovno sredstvo, da li se placa porez pri uvozu?
Pozdrav,
Pitanje za Don-a, koliki su troskovi za ovu Alfu iz CH, s'tim da je moj prevoz
http://www.autoscout24.ch/de/d/alfa...%26vehtyp%3d10%26yearfrom%3d2007%26r%3d5&r=61
Dobro vece svima i srecne praznike zelim.
U skorije vreme bih uvezao automobil iz Nemacke, pa me zanima da li mogu da dobijem preporuku ili kontakt osobe ili firme koja se bavi time. Nadam se da ne narusavam pravila foruma. Hvala.
Pozdrav postovane kolege,nov sam na forumu,pre svega cestitam svima clanovima novu godinu i bozicne praznike.Zovem se Aleksandar iz Odzaka sam i imam jedno pitanje pa bih vas molio da mi pomognete.Hteo bi da uvezem iz Nemacke audi a4 2009 ili 2010god. 2.0tdi 143 hp,ili 170hp,gledao sam razne oglase na autoscout i na mobile.de.Nasao sam razne audie od 7000 do 10000e,interesuje me koliko bi me izasla carina i sve potrebne dazbine da uvezem auto,Pocetnik sam i nisam nikada jos uvozio auto,nemam iskustva dakle u tome,pa me interesuje koliko bi me izasao automobil,znaci sve,da znam jer planiram u skorije vreme da idem za Nemacku,a u Italiji mi zivi mama pa bih mogao i iz Italije da uvezem,ali ja sam mislio u Nemackoj,hvala vam puno unapred
Pozdrav,
Pitanje za Dona, koliko bi me kostali troskovi (bez prevoza naravno) za uvoz ova 2 automobila:
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/d...keModelVariant1.modelGroupId=21&pageNumber=9#
I ovog benzinca
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/d...akeModelVariant1.modelGroupId=21&pageNumber=5
Unapred zahvalan
Pozdrav svima, pitanje za Dona i ostale koji su stručni:
Interesuje me uvoz oldtajmera, pročitao sam deo pravilnika vezan za uslove i zanima me stanje u kom je potrebno da bude vozilo.
Konkretno da li auto mora da bude kompletan ili može biti bez motora /menjača i sl? Ako je kompletan, da li mora da bude potpuno ispravan, ili je moguće izvršiti uvoz vozila kojem je motor npr. zaribao?
Uvezao bih auto iz Amerike i ovde ga sredio.
Takođe da li je dozvoljeno da u takvo vozilo bude ugrađen kompletan motor novije generacije?
Hvala unapred.
Kod1,6 dizel motora bude problem kod ocitavanja jer to je pezoov motor pa ima na sebi dva broja.
Tako Ford cesto ima problem jer i on nosi taj motor a oni ocitaju pezoov umesto fordov.
Volkswagen Golf 1.9 TDI Comfortline
FR 08/2003
230,000 km
96 kW (131 PS)
Manual gearbox
3 vrata
iz nemacke