povremen
Obećava
- Poruka
- 71
Uvoz automobila, pomoć i saveti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav svima. Unapred se izvinjavam ako je ovo negde odgovoreno.
Posle visemesecnog trazenja auta i nailaska na razne sumnjive prodavce, preprodavce, prevarante planirao sam da auto uvezem iz Nemacke gde imam rodjaka. Sta su tacne price oko uvoza i cemu da verujem nisam pametan. Verovatno ko i u svemu treba najvise srece i malo pameti.
Elem, ujak je dojavio da je spreman da mi dotera auto koji ja nadjem ili u krajnjem slucaju moze i on da nadje. Zivi u Stuttgartu vise od 30 godina i ranije je dovozio auta, ali sad ne znamo citavu proceduru, pa mi je potreban pomoc oko sledeceg:
- Kako je najbolje da nadjem auto: mobile.de, neki drugi site, auto-plac?
- Da li da iskljucivo uzimam od privatnog lica ili da rodjak trazi nekog dilera koji je pouzdan (ako je tako nesto uposte moguce)?
- Kad se auto nadje da li je najbolje da rodjak to kupi na svoje ime i dotera mi u Srbiju i koja je ovde procedura: sta je sa papirologijom, spediterima i sl?
- Da li postoji neka bolja varijanta da se preko rodjaka najbezbolnije uveze auto?
Pozdrav.
Pozdrav ljudi, nov sam ovde, a i hteo bih da carinim Kia Sorento 2007god tada i prva reg. 190k km, 2.5crdi 170ks automatik.. auto mi je u srb odjavljen, znaci treba mi i ulaz. Koliko sve kosta sa amss.. ? ( Dzip ima ostecenje od grada i ocesano krilo... Da li to umanjuje cenu carine? ) Hvala u napred
Poštovani,
Koliko koštaju dažbine do registracije za Renault Scenic II 1,6 Dynamic iz Švajcarske? Prva reg. 10/2003. 110.000 km pređenih. Type certificate1RA50.
Hvala unapred.
Renault Scenic II 1,6 Dynamic iz Švajcarske je saKoliko Kw? Gorivo?
Evo taze članak o uvozu automobila, šta, gde, kako... http://www.polovniautomobili.com/au...uvezete-polovan-automobili-korak-po-korak.php
Nadam se da će onima koji prvi put nameravaju da se upuste samostalno u uvoz vozila dati neke korisne smernice.
P.S. Malo sam pomogao novinaru, a on me potpisao kao koautora članka. Lafčina...![]()
Renault Scenic II 1,6 Dynamic iz Švajcarske je sa
1,6 benzin sa 83 kw.
A koliko bi iznosile dažbine za isti automobil da ga uvozim iz Njemačke?
Veliki pozdrav
don, pitanja
Honda HRV iz nemacke, one 77 kw verzije, da li sva godista ulaze u Euro3 normu .. ? Auto bih eventualno dovezao sam do subotice, i onda da mi kazes koliko para trebam da izdvojim da bi mi sredio da bude pred registraciju ?
Isto pitanje za Golf 1.6 benzinac 2002 godiste
Aute bi dovozio sam jer mi brat zivi u Minhenu i drzi auto-centar (papiri, pranja, servis, mehanika, vulkanizer, sve zivo) i onda mu dolaze ljudi sa smesnim ponudama, daju mu aute i po 2 puta nizoj ceni nego sto se mogu naci na oglasima, a konkretne razloge ne znam. Pricao mi je brat da ima dosta auta koji su po nemackom standardu za reciklazu, a kod nas bi se sasvim lepo prodali na oglasima, kao i cinjenica da mnogo narkomana dolazi da proda kola, ili bogatije porodice kojima nista ne znaci da se otarase 6tog auta iz dvorista koji smeta. I cinjenica da je kod njih izraz "ostecenje" sa mnogo drugacijim znacenjem nego kod nas.
elem, honda je 2000 godiste, pa sam zato pitao, HR-V se pravio od 99 do 2006 i ne znam koji je euro3
Pozzdrav....moze li mala pomoc...kolika je carina za Renault lagunu 2 2002 god. 1.8 16v...116ks....139000 km presla...polukoza...alufelne..automatik...auto klima....ima plin..??hvala
@Don:
Hyundai Getz 1.3 (60W), benzinac, 2004. godište, 80.000km, 3 vrata, klima. Kupljen u Sloveniji, od fizičkog lica. Ne znam da li je proizveden u EU ili Koreji, pitaću naknadno. Kolike bi bile dažbine?
Pozdrav!