Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.816
xoxoxo to volim kod mene po staroj ceni to jes dignutoj

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Uuu, nešto mi puca uz Kalemegdan za poskupljenje polovnjaka....
'Leba, pričaj !
Kako je 'leba kotiran ?
I kakva je tendencija, tj, krivulja grafikona.
Jeb'o te polovnjak, da te jeb'o !
Da je išta valj'o ne bi bio polovnjak !
Ja dosadan a ti ne mozes da nadjes za tih 400 eura takav Santa Fe u Italiji?Al' si bre dosadan sa alu felnama. Hyundai santa fe 2.4, benzinac, 2005.g. u katalogu košta 400eur. Postoji samo jedan model, ne važi priča da se stavlja jeftiniji. Od te cifre se odbija i Italijanski porez, i koriguje se za više/manje pređenu kilometražu. Možeš da mu dodaš i 4 alu felne koje koštaju 100eur i automatsku klimu od i ikonu Svetog Nikole da se okači za retrovizor, taj auto ostaje na cifri od 500eur što je minimum koji se prihvata.
Ajd' bre, probajte da shvatite da za uvoz neke robe nije bitna cena na domaćem tržištu, već cena u zemlji iz koje dolazi.
- - - - - - - - - -
Da bi ga uvezao bez problema, mora da prođe 6 meseci od datuma prve registracije. Vidi prvo da li ispunjavaš taj uslov.

Ja dosadan a ti ne mozes da nadjes za tih 400 eura takav Santa Fe u Italiji?
Tebi je ocigledno normalno da kad kupis nesto treba da ti stoji petostruko manja cifra na racunu i da u slucaju spora prodavac treba da ti vrati tu sumu jer se prava suma nigde ne spominje?
Ako to tako narodu odgovara onda super jer mnogi tako naebu tuzeci prodavca pa na kraju dobiju petinu auta a prodavac auto.
Done daj zapakuj jedno 5-6 Focusa 2002 za 1500 eura jer ja ih za te pare ne mogu uzeti i placam ih preko 2000.
Доне претера га са овим ценама![]()
Е класа 220 2005. колико комада их има за 8.000? Једна. Остале иду и до невероватних 15.000 евра.
Фокус 2002. да иоле ваља 2.000 евра а иду и до 3800 евра.
П.С.Управо ово што је Дуле навео као пример и ја сам писао пар постова изнад, то како се до јуче радило у безброј случајева је завршавало на штету купаца јер у случају спора ако суд донесе пресуду у корист купца он тек онда схвати како је голему курчину попушио јер је платио ауто 5.000, а фактура гласи на 2500.
Па ако идеш том логиком исто Дулету исто и теби исто свим увозницима и шпедитерима, једино нама купцима није исто. Мени се чини да баш није тако и да ће ово највише да погоди шпедитере у Суботици и Шапцу као и тамошље царинике, можда грешим али стекао сам такав утисак.
Па ако идеш том логиком исто Дулету исто и теби исто свим увозницима и шпедитерима, једино нама купцима није исто. Мени се чини да баш није тако и да ће ово највише да погоди шпедитере у Суботици и Шапцу као и тамошље царинике, можда грешим али стекао сам такав утисак.
tebi i duletu je bas stalo da ovaj narod jadan plati vise nego pre
mislis dace daim opadne promet u sapcu i subotici dace ubuduce da bude u dinar isto svuda , pasta akoje u subotici jeftinije nego u kg , nebih da pricak koja razlika u ceni i zivaca u kg i kod dona ( gdesmo zavrsili poso )
Veruj mi da neće posebno nas da pogodi, nego sve u lancu i u celoj Srbiji. Evo, ja sam na vezi sa kolegama iz drugih gradova, i svi mi kažu da nema ni P od posla. Evo, tu ti je Aca iz V. Gradišta, pa ga pitaj da li ih je pogodilo ili im je sada baš super. Dakle, mene pogađa samo sa te strane što će se manje uvoziti, pa ću imati manje posla, pa ću možda čak i radnicu morati otpustiti. Ali najviše su pogođeni krajnji kupci, bez obzira da li kupuju od preprodavaca ili sami idu po auto. Lepo ćemo se vratiti u Slobino vreme kada su auta koštala kao da su od zlata i kada je 90% nacije vozilo najgore krševe. Još samo da nam Kertesa vrate na čelo carine, i idila iz 90-ih će biti potpuna.
****** Доне, друга крајност. Знаш ти боље од мене колики је криминал на увозу кола. Почев од фалсификовања преко утаје пореза, изношења пара из земље и тд.
U globalu se slažem sa ovim što si napisao. Jedino što ne može da se ukine popust na pređenu kilometražu, ali se to rešava time što ne sme u prodaji ili prilikom registracije da bude manja od one izražene na deklaraciji. Znači, kao i u drugim zemljama, na registracioni list sa tehničkog pregleda da se upiše kilometraža. Mada, treba reći i ovo... kilometraža je diskutabilna stvar već u inostranstvu. Dobro je poznato da vlasnici placeva u Italiji, a i Turci i ostali koji nisu Nemci u Nemačkoj, spoštaju km pre prodaje. To, naravno, ne mogu da urade za ona vozila koja imaju važeći tif, ali za ona kojima je istekao tif i odjavljena su, mogu to da urade, i rade, bez problema.
A, što se punjenja budžeta tiče, sada su valjda i oni svesni da su se zaebali. Sada im se iz cele Srbije za nedelju dana slije manje u budžet, nego ranije samo iz jedne ispostave za dan.
И оно најбитније, у потпуности би забранио увоз хаварисаних аута.
Iz ovoga se jako lepo vidi koliko nemaš pojma u čemu pričaš. Hoćeš da uvedeš pravila koja već postoje i primenjuju se.ако што би на технички преглед уз ауто ишла и копија царинске да се провери да ли се поклапа км.
Ti bi da hteo da ti određuješ šta ko treba da kupuje!?ali sam ogorcen na "marvu" koja hoce da kupi auto ispod 2k eura ali pritom da auto nema nijednu ogrebotinu i da je prakticno savrsen.