IkacX
Početnik
- Poruka
- 5
103kw sorry za gresku
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
103kw sorry za gresku
Pozdrav za Dona, u Nemackoj sam, uvezao bi ovaj auto pa me interesuju svi troskovi do registracije i kako da te kontaktiram ukoliko uzmem auto.Pozdrav.
http://suchen.mobile.de/auto-insera...&negativeFeatures=EXPORT&categories=Limousine
Pitanje za don-a. Koliko sam razumeo,nema veze sto vozilu nisu odjavljene tablice u nemackoj,ako je doterano na prikolici bez tablica,proslo carinu,a odbijena registracija.Sad ako mi spedicija izda taj papir tj.potvrdu,ja cu moci da registrujem vozilo.Jer drugo resenje nemam,posto je nemoguce dobiti coveka od koga je uzeto vozilo.
Vidim da ovde ima puno vas koji znate i radite uvoz automobila pa me zanima sledece
Hocu da iz nemacke uvezem ovaj auto
BMW X5 xDrive40d, god.proizv. 05/2012, 2993cm3, dizel, 225KW (306 KS), presao 28000km, euro 5 motor.
Koliko bi me kostalo sve do registracije i mogu li taj auto da uvezem sa euro 1 s obzirom da se auto proizvodi u americi?
Pitanje za Dona.
Kupio bih auto. Covek je dovezao auto iz Italije (tamo ga je kupio od firme) i ocarinio ga na svoje ime. Auto jos nije registrovan.
Postoji li neki nacin da ja kupim auto, a da ne platim porez na prenos vec da auto ide direktno na moje ime?
Hvala unapred!
Ok,dao si mi neke okvirne podatke
Mogu li nekako da te kontaktiram pa da o poslu pricamo telefonom?
Pitanje za Dona.
Kupio bih auto. Covek je dovezao auto iz Italije (tamo ga je kupio od firme) i ocarinio ga na svoje ime. Auto jos nije registrovan.
Postoji li neki nacin da ja kupim auto, a da ne platim porez na prenos vec da auto ide direktno na moje ime?
Hvala unapred!
Ne. Plaćaš 2,5% od vrednosti auta
Pitanje za don-a.Bio sam do pravne sluzbe u sup-u.Rekla mi je da moram da napisem neki zahtev i da im ostavim sve papire od auta,carine i tu potvrdu da su vracene tablice,i u roku 3 dana ce razmotriti da li ce biti odobrena registracija ili ne.Znas li mozda kakva treba da bude forma tog zahteva i koliko su realna ta njihova razmatranja?
Pitanje za nekog ko kalkulise troskove uvoza, koliko bi kostali troskovi za ovaj auto so se tice carinjenja i poreza??? Hvala unapred
http://www.autoaffari.com/auto/auto-usata/citroen/c4/milano/1362689611.html#ancora_foto
Juče mi čovek iz Smedereva reče da su čoveka koji je bio u redu ispred njega poslali da plati porez iako ima račun od firme. Ne zna kako se završilo.Zato mnogi i carine auta kod nas subotičkih špeditera, jer se ovde carini na uvozničke firme, pa se kasnije izdaje krajnja faktura na kupca, i nema plaćanja poreza na prenos vlasništva.
Sup Sabac.Traze taj zahtev da bi razmotrili da li moze da se odobri reg.i ja mislim da je to cista glupost i da ce u svakom slucaju odbiti.
Juče mi čovek iz Smedereva reče da su čoveka koji je bio u redu ispred njega poslali da plati porez iako ima račun od firme. Ne zna kako se završilo.
Kad smo već kod ove teme, pojavljuju se novi "takmičari" u maltretiranju naroda - poreska uprava.
U Petrovcu neće da overe ugovor i naplate porez dok ne vide uplatnicu da je plaćena carina, dok u Požarevcu taj porez računaju 3-4 dana.
Trebalo bi te debile naučiti...
ok, a reci mi samo, izvini mozda sam dosadan malo, sta spada sve pod tih 500 eura? da li je na primer tolika cena bilo gde kada ga carinim ili to mi ti dajes takvu ponudu ako to radim preko tebe? jel ti nije problem da mi malo pojasnis posto sam skroz nov u svemu ovome a dosta sam zagrejan za tako nesto... Hvala ti unapred