Uvoz automobila, pomoć i saveti

Done, postavljam pitanje u ime drugog forumasa:

http://www.ooyyo.nl/detail/c=CDB61D...BD643541CEB51C5115/-4861899248341852660.html/

Колико би ме коштало да овај аутомобилчић буде мој? Значи сви трошкови. Дајте угрубо рачуницу.. Члан фамилије би ми га довезао пред кућу. Мисим.. да ли је исплативо увозити или купити нешто овакву у Србији. А ауто је прави лепотан морате да признате. :worth:

Мене интересује следеће. Хоћу да купим ауто у Холандији, изабрао сам га, и да би га довезао у Србију.. да ли је боља варијанта да га мој брат држављанин Холандије купи од власника тамо и довезе у Србију, или ја морам да идем у Холандију и купим директ од власника па да га довезем у Србију. Ја бих прву варијанту, да га он довезе.. јер ионако планира да дође код мене у госте (уштеди на авио карти, аутобусу).. Јел он мој рођак после мени "прода" ауто у Србији кад га довезе.. или постоји могућност да га он само довезе, а ја купим од власника на неки начин. Како то уопште иде.. :confused:Може ли неко да објасни ништа ми није јасно.:worth: Која је најбоља варијанта.

pitanje za DON-a......imam fiat 500 1.2 benzin,2009to, automatik ,na spanske tablice na moje ime,ne odjavljen vazi itv tj tehnicki,ima osiguranje vazece,farban,manualna klima,ima panorama krov,cd sa usb,centralno sa daljinskim,alu felne,53000km,ja vlasnik.......
.....da li bi moglo da ti predam auto u segedinu tako neodjavljen sa sve tablicama i da ti zavrsis sve sta treba i da dodje buduci vlasnik po auto kod tebe u suboticu i koliko novaca bi izaslo sve to kod tebe?hvala na odgovoru!

Back