Дон
Buduća legenda
- Poruka
- 29.456
Pre svega hvala Don-u i ekipi koja pomaze i trudi se da nam objasni i da informacije oko uvoza i saveta za placanje.
Citam ovu temu duze vreme i stvarno se nadju korisne i dobre informacije oko uvoza polovnih automobila. Naravno sad se prikljucujem, jer me zanima nekoliko stvari.
Pitanje za Don-a. Koliko bi me kostali svi troskovi do registracije (carina,porez,spediter,ekoloska taksa,notar,tehnicki i sta jos vec ima...) - bez prevoza,goriva,putarina za:
1) Golf V TDI 1.9 ,07/2004, 77kw(105ks), 5 vrata, Bela boja, 125000km , ABS aluminijske felne,blokada vozila,elek. podizači prozora,kontrola proklizavanja,navigacija,opremljen kožom,prog. elek. stabilnosti (ESP),putni kompjuter,centralno zaključavanje,vazdusni jastuk,vazdusni jastuk za suvozača
2) Mazda 3 1.6 CDI 16V,03/2006, 130000km, 80Kw(109Ks),metalik siva, 5 vrata,klima, ABS,navigacija,putni kompjuter,radio/CD,servo upravljanje,centralno zaključavanje,vazdusni jastuk,vazdusni jastuk za suvozača
3) Audi A4 1.9 TDI, 2003, 140000km, 96Kw(131KS) ,metalik siva, ABS,aluminijske felne,automatska klima,blokada vozila,,elek. podizači prozora,klima,prednja svjetla za maglu,prog. elek. stabilnosti (ESP),putni kompjuter,servo upravljanje,centralno zaključavanje,xenon svjetla
vazdusni jastuk za vozaca i suvozača, CD/MP3 plejer
Svi automobili bi se uvezli iz Nemacke ili Italije.
Hvala i Pozdrav
Imao sam malo lufta u vremenu, a inače ne odgovaram na ovakve upite. Ovo napominjem čisto da se zna, da sada ne navale svi redom da mi traže da im izračunavam cele kataloge.

Golf - DE 940 €, IT 570 €
Mazda - DE (JP) 1.430 €, DE (EU) 920 €, IT 700 €
A4 - DE 920 €, IT 540 €.
- - - - - - - - - -
Don,
Vidim Fenix007 spominje ekolosku taksu, znam da je bilo reci ali ne znam jel uvedena i na polovna vozila? Koliko se secam, trebalo je otprilike 10k din po toni vozila da se naplacuje? Ako je uvedena i ako se placa, jel si i to uracunao u ponude koje nam dajes?
Pozdrav!
Nije uvedena za polovna vozila. Samo za nova...