Sve je stvar dogovora, Imas opciju da ti nadjes ovde dobar model i da se izboris za dobar popust,,,
Moj jedini interes da nadjemo polovno vozilo iznad prosecnog stanja, obracamo paznju na sitnice odmah mozemo primetiti kako je tretirano vozilo.
Posao nas privatni povezao nas sa par vlasnika auto kuca, koji rade zamenu ''staro'' za novo i to su vozila stara 2-8 godina. uglavnom se prodaju jos pre nego sto budu postavljeni na net. Ima tu bugara, grka, makedonaca;;; kola su vozila holandjani koji redovno menjau na 2- godina i koriste kao potrosnu robu i sasvim normalno.
U
Za placanje i nacin isporuke za svako vozili pravimo dogovor, da se svi osecamo max sigurno. Poenta da kupac dobilje auto sa kojim je jako zadovoljan. Da za te jeftinije opcije i godista 2001-2008 ne vredi putovati i licno traziti, Neki prodavci zaista ne zele danima nedeljama primat pozive i pisati mailove na milion nebitnih pitanja koje kupci postavjaju... i polovna kola traze da izgledaju kao da su iz fabrike izasle upravo. Kad na takvog naletimo cenu mi dogovarmo i bice sasvim pristojna.
|na se sta je bitno da se vidi na autu novije generacije, ipak ljudi ne pazarimo stojadine i fice

stanovnici Beneluxa kad dozive malo veci udes menjaju vozila.
Zna se kako auto izgleda sa fotki koliko kosta, kakav enterijer a ostalo mi proverimo ako smo angazovani

naravno od preuzimanja nasa je garancija do isporuke.
kilometar je pravi, pa se mnogi iznenade kad vide kod nas 200000-700000 km, Mi km sat ne vracamo. Posle dosadasnjih iskustva totalno je nebitno, bolje da ima 500 000 tamo nego kad nas uzmes sa 130 000 hiljada sav sretan a ima 800.000. Mozemo u bilom kom delu beneluxa biti za 2-3 sata. Kilometraza kod uvoznih vozila u srbiji uvek se vraca i to drasticno nekad i 3 puta.... . Sve pise u gornjem postu, ako nekog zanimaju uslovi cene modeli nek pise u pp. Ali da ne trosimo vreme na ljude trenutno nemaju nameru da pazare. Ako ni neko konkretno kaze treba mi Audi a4 2005 za do toliko i toliko sa takvom opremom, Mi za ili max dva dana nalazimo takav i saljemo fotke ili ne. Ako je taj kupac ozbiljan tu nema sta dalje za 4-5 dana ga vozi u srbiji. A mi garantujemo da cemo imati bolju ponudu ili je nemamo.
A uvek mozete sami naci nesto ok preko neta, a tu je jedino bitno da se odmah reaguje, jel Holandjani imaju visok standard i mnogi ne zele se bakcati 10-15 dana za vise nesto para, kad ih porez i dazbine stizu... svakog dana.