Uvoz automobila, pomoć i saveti

@nsboy
Onda ne treba da gledas 320 Ci zato sto on ima motor od 2171 ccm nego 318 Ci koji ima 1995 ccm. Ja sam mogao da uzmem takvog BMW-a ali kad sam video da oznaka vise ne znaci i kubikazu s*****o sam se jer je Bendzamin bio u extra stanju sa koznim enterijerom.
http://www.carfolio.com/specifications/models/car/?car=74448

BMW 320i se pravio i od 1997 ccm i ima 150ks, a kad je izbačen iz proizvodnje (pošto je motor još od E36) onda je pomerena klasifikacija pa je 323i postao 320i. U svakom slučaju ima dosta modela 2000. godište sa 150 ks koji imaju do 1997ccm (redni šestak). Ci je oznaka za kupe.

Poštovani Donquihote,
Nov sam na ovom forumu.
Hteo bih da uvezem dva automobila iz inostranstva (jedan za ženu, a jedan za moju malenkost) i to:
BMW 320i 2000. godište (obavezno 2.000 ccm) - može kupe, limuzina ili karavan i
Fiat punto 2001. godište 1,2
Zemlja uvoza mi nije bitna.
Bitno mi je da oba auta budu dobro očuvana (naročito bmw), a da im, naravno, cena bude što niža (Srbija do Tokija).
Za pronalaženje autmobila, dovoz i uvoz angažovao bih Vas, pa Vas molim da me kontaktirate bilo na forumu, bilo na mejl i obavestite o ceni za svaki od navedenih automobila po prinicipu "na ime kupca". Hvala!

Poštovani,

ja ne pronalazim i ne dovozim automobile za klijente. To oni moraju sami. Ja mogu da vam organizujem dovoz preko prevoznika sa kojima sarađujem, ali odabir vozila, kao i pregovori o kupovini moraju biti vaši. Takođe, to podrazumeva i da vi plaćate automobil, da li preko banke ili da date keš u ruke prevozniku.

Poštovani,

ja ne pronalazim i ne dovozim automobile za klijente. To oni moraju sami. Ja mogu da vam organizujem dovoz preko prevoznika sa kojima sarađujem, ali odabir vozila, kao i pregovori o kupovini moraju biti vaši. Takođe, to podrazumeva i da vi plaćate automobil, da li preko banke ili da date keš u ruke prevozniku.

Poštovani Don,
Hvala na odgovoru.
Da li bih mogao preko Vas da uradim špediciju i kome da se javim?
Koliko bi me izašlo carinjenje i svi ostali troškovi za sledeći automobil: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5095318&show=1
i da li bih mogao da ga uvezem pošto je 2000. godište?

@Dule021

Koliko bi me koštalo da mi za moje potrebe odradite odabir, dovoz i uvoz sledećih automobila po principu "na ime kupca":
1. bmw 320i 2000. godište (do 2.000 ccm - već smo konstatovali da postoje i u toj kubikaži) ili ako je jeftinije bmw 318i 2001. godište (može karavan, limuzina, kupe).
2. fiat punto 1,2 2001. godište.
Zemlja porekla mi nije bitna. Važno mi je da budu očuvani (posebno BMW)?
Hvala!

P.S. Pošto sam nov na forumu, mislio dam da se Donquihote bavi uvozom, ali kad sam malo isčitao postove vidim čovek radi špediciju, a da Dule021 radi uvoz. Pa se ovaj put, nadam se, obraćam pravoj osobi.

Ovog puta si se obratio pravoj osobi ali ja trenutno ne dovozim kola nego prodajem ono sto mislim da vredi a da ima i moje zarade.Trenutno imam 8 automobila ali BMW nemam tj nisam ga ni imao do sad a nudi mi se jedan lep karavan 2001 ali sa dizel motorom. Sto se tice Punta to definitivno nemam jer ono sto bih ja imao bi bilo malo skuplje u odnosu na vecinu.
Mozda budem imao jedan BMW 318i 2001 u lepom stanju al vec na NS tablama al to moram da ispitam.

Poštovani Don,
Hvala na odgovoru.
Da li bih mogao preko Vas da uradim špediciju i kome da se javim?
Koliko bi me izašlo carinjenje i svi ostali troškovi za sledeći automobil: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5095318&show=1
i da li bih mogao da ga uvezem pošto je 2000. godište?

Automobil je već skinut sa oglasa.
Možete meni da se javite za špediciju. Ostaviću vam broj na PP.
Možete da uvezete 2000. samo da je euro3.

POZDRAV SVIMA...ako mozete da mi pomognete oko uvoza iz bugarske,interesuje me koliko bi me otprilike izasla carina u dimitrovgradu ili pirotu za fiat stilo 1,6 cupe verzija 2002,2003god. sa abs,servo,klimom,alum.felnama?hvala puno unapred;)

To je najvece djubre iz Italije. Bugari rasturaju koliko skidaju kilometrazu. Bolje uzmi nesto kod nas, bice ti jeftinije, a verovatno ces i dobiti bolji auto. Moj rodjak je dao 1.000 za carinu, Stilo je 2002 god. navodno presao 100.000 km, vozio deda itd.

To je najvece djubre iz Italije. Bugari rasturaju koliko skidaju kilometrazu. Bolje uzmi nesto kod nas, bice ti jeftinije, a verovatno ces i dobiti bolji auto. Moj rodjak je dao 1.000 za carinu, Stilo je 2002 god. navodno presao 100.000 km, vozio deda itd.

automobili su sada u srbiji dzabana narocito ovi vraceni ili oduzeti od strane banaka i lizing kuca

evo videh danas na www.dobos.rs honda accord 2008 bila cena 10.200 evra a sad je 7000

imaju isto i daciu logana cena bila 3800 pa je spustili na 2200 evra

auto ima neka sitnija spoljna ostecenja ali nista specijalno sto se ne moze srediti sa par stotina evra.

jednostavno gomila auta oduzeth stoji na placevima nema ko da ih vozi , narod u srbiji je maksimalno obespario tako da se neki uvoz tesko danas isplati

plus ova auta sa lizinga ili kredita su 100% ekstra odrzavana jer to uslove banke/lizing kuce i kilometraza je garantovana

Back