Uvoz automobila, pomoć i saveti

@mikism
Pogledaj ovu Vectru sto je na avto.net i skroz dole u dnu je vlasnik napisao koji je tip motora.
Kod Opela ti je oznaka motora koja pocinje sa:
X-Euro2
Y-Euro3
Z-Euro4
tako da ovu mozes da zaboravis jer je Euro2.Za Seata ne bi trebalo da je problem a za ovu iz Ceske bez oznake motora takodje se nista ne zna.

hvala dule,nisam nesto strucan,i vidi se,jel da :)
*Donqihote* ako moze vectra i seat,koja bi bila cena da ih dobijem na ime sa prevozom? i sta mislite jel su ok sa cenama i ovako? hvala
..jos uvek trazim,a cekam i tu fiestu da stigne,ali nije srebrna kako sam mislio,nego bela za 2100e,pa kad je vidim tek onda mogu znati kakva je

Bbbbraco jel citas ti postove iznad?
Proveri kojia je oznaka motora i znaces dali je euro3.
Ja sam siguran da nije ali cisto ti govorim da ovaj forum sluzi da bi se i malo citalo.z:)
Dva posta iznad tvog ti pise objasnjenje za Opela a valjda si upoznat da mozes da uvezes samo euro 3 i sve iznad.

cao svima

Reko da pitam da li ima u najavi uvoz auta sa euro 2 motorom?
Postoji li sansa da se uvede auto sa tim motorom na fazon za ljude koje zive duze u
inostranstvu ili sa stranim pasosom? cujem neke price pa reko da proverim...posto citajuci ovaj forum znam da motor mora da bude euro 3.

Dule salji mi sva auta koja imas u ponudi na privatni mail.Moj tast jos uvek trazi neko auto ali je malo neodlucan...

Pozdrav
Sale

Koliko iznosi sve ukupno za Opel Astru 1.6 16v sport 3v 2001god 150000km auto je Italijan.....
I da li moze da se uveze ako ima euro 3 i koliko bi iznosilo sve ukupno za njega Golf IV 1.6 16v highline 5v 2000god.... kako da znam da li ima euro 3, i koliko

Poslednja izmena:
POZDRAV SVIMA :) Procitao sam sve moguce vase komentare i potrudio se oko pronalazenja normalnijih automobila koji su nadam se euro 3 i nisu puno presli....zaista se ne razumem puno u kola jer imam samo 18 god i tek hocu da uzmem prvi auto,pa mi je vrlo bitna vasa pomoc ... konkretno me zanima koji je od ovih najbolji i koji od ta 4 uopste moze da se kod nas uveze i koliko da li bi iznos prelazio 2000 e ? znam da su jako male pare u pitanju ali sta je tu je :) Hvala unapred

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4230255&show=1
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4403218&show=1
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4428474&show=1
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4409765&show=1

Poslednja izmena:
Hoce li biti odgovora?

Izgleda da nece!

Djuka, ja, druže, radim. Satirem se od posla svaki dan, i retko imam vremena, a i snage, da računam i odgovaram na forumu.

Molim i tebe, a i sve druge forumaše za strpljenje i razumevanje.

Ovde mnogo ljudi iz dosade mašta kako bi bilo dobro nešto kupiti, pa hajde da vidim koliko bi me koštalo.
Svako ko je stvarno namerio nešto da kupi ili je već kupio, i konkretno se zna koje je to vozilo, slobodno može da pozove u moju firmu svakog radnog dana na tel. 024/ 527-999, ostavi podatke od auta, svoje ime i br. telefona, i dobiće odgovor istog ili sledećeg dana najkasnije, kao i odgovore na sva dodatna pitanja vezana za uvoz (dokumenti, postupak, itd.)
Molim vas samo da poštujete moje vreme, i da se ne javljate sa gomilom upita, ako konkretno niste rešili šta biste kupili, kako bi oni kojima je stvarno preko potrebna informacija što pre do nje došli.

Hvala na razumevanju!

Pozdrav svima!
Imam jedno pitanje sve koji se bave uvozom automobila, a gravitiraju ka Subotici...
Interesuje me Ford focus, benzinac, 1.6 motor, 3 vrata... Klasika, da je u sto boljem stanju (neudaran i tako to), a sa sto pristojnijom cenom...
Hvala unapred!

Ovo je za Kristian77. Garantujem za njega da je krajnje korektan u poslu. Naći ćeš ga na prethodnim stranicama. Njemu se obrati, i sigurno si rešio to pitanje.

Pozdrav.

Koliko iznosi sve ukupno za Opel Astru 1.6 16v sport 3v 2001god 150000km auto je Italijan.....
I da li moze da se uveze ako ima euro 3 i koliko bi iznosilo sve ukupno za njega Golf IV 1.6 16v highline 5v 2000god.... kako da znam da li ima euro 3, i koliko

Astra 500 €

Golf 500 €

Za Golfa traži br. šasije, i nazovi ovlašteni VW servis, i oni će ti pouzdano reći da li je euro3. Drugi pouzdan način ne postoji.

Back