Dе Sisti
Stara legenda
- Poruka
- 91.566
Evo i ja da se javim...
Ja sam isterao svoje i sam se iscimao do Ger po auto. Kada se sve uracuna puko sam posteno (oko 4500e) iako sam maximalno stekao pare (jedno 6xx. e samo za dovoz...cak i preko strah me bas da svedem krajnji racun) ali sam uterao auto po svom ukusu! U pitanju je plava multipla fiat. Zasad sam jako zadovoljan istom... Kazem iako sam ga platio sveukupno vise nego da sam ga ovde uzeo -zadovoljan sam, jer sam dobio sve sto sam hteo od papira tj serv.knjizice do auta bez gita i skrpi-delova...bar se nadam za delove
...a vreme ce definitivno pokazati da li mi je bas dobar pazar. A sto se tice samog uvoza, odnosno carinjenja i spedicije u to ne sumnjam da sam nacinio dobar izbor. U stvari jedino gde sam uspeo da posteno ustedim (pored cenjkanja i spustanja same cene auta) jeste bilo pri uteravanju auta u ovu nasu Srbijicu odnosno pri carinjenju i propratnim papirologicastim delatnostima!
Ovom prilikom pozdravljam coveka sa znanjem i vestinama! Gosn Donqihota! Bilo je pravo zadovoljstvo saradjivati
a cucemo se ovih dana. I stric hoce nesto da dotera..
E, da redovno izveštavaš kako služi Multipla. Ima nas još koji smo potencijalni kupci tog modela...

Možeš već i sad reći koju reč na
FIAT MULTIPLA