Kao prvo da si procesljao temu video bi da se Don ne bavi dovozom automobila tj. mogao bi eventualno da organizuje nesto iz Madjarske ali tamo nema ovih nemogucih cena.Kazem nemogucih jer Alfa 166 99% nije Euro3 a ona 156 od 600 eura ti je trik da se baci pogled na hendlera.Focus je vec prodat jer je verovatno bio Euro 3 ali moras bitri svestan da kad naidje takva cena da ce 150 ljudi koji su vec tamo da ga kupe i da ti nemas nikakve sanse da dodjes do njega po toj ceni.
Lagunu sa skoro 300k km bi uzeo samo lud covek al znam da mami cena i da ovde ljudi traze samo jeftina kola i misle da ce dobro da prodju tako a ne vide da to nije Yugo i da samo turbina na toj Laguni kosta kao ceo Yugo iz 2003 godine.
Kao drugo ko bi ti doterao auto bez para? Sta ako ga on dotera a tebi se auto ne svidja? Hoces li ga i onda kupiti tj izbrojati pare ili ces reci da ti se dotera drugi i tako u beskraj dok ne naleti neki lep auto? Sta mislis zasto su ta kola sa najnizom cenom na oglasima? Zato sto su kao nova,u prvoj boji i sto ih prodaju baba i deda koji nisu brzo vozili?

Moras sam po njega a to te kosta u proseku oko 400 eura a onda na scenu stupa Don sa kojim se moras cuti pre madjarske granice da bi znao sta da radis sa papirima i kilometrima na satu. Onda dolazi na red carinjenje i homologacija (ako je starije vozilo od 2002) i to te izadje jos izmedju 300 i 1200 u zavisnosti iz koje je zemlje auto i koji je model.Onda je tu jos i usluga speditera od 150 i homologacija od 60 i onda na samom kraju i probne tablice od Subotice do tvog mesta koje su oko 3000 dinara.
Mislim da je mnogo jednostavnije da kupis auto koji je vec ovde a veruj mi da zarada uvoznika od 200-300 eura vredi sigurno manje od tvog masiranja i mucenja oko uvoza kao i gubljenja kose.
Uostalom imas sve opisano uovoj temi samo se potrudi da je procitas.