To je vec debilizam jer kola kupljena na licitacijama su cista ko suza sa papirima i fakturama kao i kilometrazama.
Problem je sto su to kola stara 5-7 godina a vecina naroda kupuje starija kola koja ne dolaze sa licitacija i tu se muvalo sa fakturama.
Ja juce pokazujem zeninom bratu sta se radi i na jednom od auta koji je iz Italije je madjarska faktura. Sad vi saberite 2+2 i obrazlozite kako. To nije normalno ali je regularno jer je italijanski prodavac prodao nekome po jednoj ceni a onda je taj neko prodao madjarima po daleko nizoj ceni,sto veze s mozgom nema,i onda su oni izdali fakturu po toj smesnoj ceni.
Problem je sto u papirima ne postoji faktura izmedju italijana i kupca a meni su je jednom trazili da bi imali uvid koliko je auto placen pa je onda uvoznik imao macevanje sa italijom.
Znaci da se trazila rupa u zakonu i nasla a sve je regularno ali je drzava ostecena.Takodje se pojavljuje problem placanja poreza kod placeva jer oni prijave da su zaradili 10000 din i plate porez od 2000 dinara bio to auto od 2000 eura ili auto od 10000 eura a to niko ne kontrolise jer je sve po zakonu. A tu leze takodje pare i dovoljno bi bilo zaposliti ekipu koja bi zvala kupce da ih pita za koliko su kupili auto i onda bi se pojavila velika razlika tako i da nema ovog AMSS kataloga cene bi isle gore i zbog ovog neplacanja realnog poreza.
Zato ne vidim odakle vam ne odgovara dizanje cena a non stop pricate o tome kako se trebaju otvarati firme i da se placa posteno porez.Eto sad ce biti postenog placanja poreza pa vam ne odgovara.

Sto se tice mog voznog parka koji je brojao 9 vozila spao sam na 3 a sve to u januaru i cak i po visim cenama koje sam digao za koju stotku tako da nista to specijalno nece uticati na prodaju jer nas narod je naucio da ga gaze i ne predstavlja mu problem da plati vise.