Дон
Buduća legenda
- Poruka
- 29.456
Interesuje me kako mogu da uvezem, npr. iz nemacke polovnih auto gume?
Nikako. Zabranjeno je.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Interesuje me kako mogu da uvezem, npr. iz nemacke polovnih auto gume?
Pozdrav,trenutno sam u Austriji ali su ovde vozilima dosta jaka cena i carinjenje po katalogu.
Uvezao bih u Srbiju iz Holandije pa ako Don moze da mi odgovori koliko bi izasli troskovi carinjenja,
znaci od trenutka kada dodje na granicu i preda se i trenutka kad se vozilo pokupi,koliko bi to iznosilo.
Isto tamo kada se uzme u Holandiji na auto placu,probne tablice i ostalo.
Nepitam cisto onako ozbiljan sam oko uvoza
Pezo 407 2.0 HDI 16v limuzina 2004 god / 204.000 km / alu felne,klima,el podizaci,siva boja
registracija 40-PD-GX
Pozdrav,
Zanima me ukupna cena carine ovog auta?
http://www.mojauto.rs/polovni-automobili/1403019_Renault_Megane_2003_god
Hvala unapred.
Pozdrav, nov sam na forumu, i posto vidim da svi postavljaju, sto bi reko neko u prethodnim postovima to famozno pitanje "kolko ce da me kosta ovaj auto" pa ajde da i ja pitam mozda neko i odgovori posto nikad nisam uvezo automobil a planiram to da uradim ...
Pitanje je za dona, koliko bi iznosio isto ovakav pezo 407 kao sto je barbosa1 postavio u pitanju samo iz Bugarske da se uveze, i ovaj automobil http://bazar.bg/обява–5635283/vw-passat
Hvala unapred na odgovoru...
610 €
Samo jedna napomena... On je u oglasu stavio da je to onaj sa 75 Kw, a nije, nego se radi o onome sa 60 Kw.
- - - - - - - - - -
Postavio si pogrešan link. Na ovom oglasu nije Pežo 407, nego Passat.
Mjenjate li permanent nakon 2+ godine?
Kako duvate gume s obzirom na zimski period, preporuke ili lični utisak?
Zna li neko....Belgijska saobracajna je po sredini izumbana(pise vazi do i stoji datum) sta tacno to znaci??
Pozdrav,zanima me troskovi uvoza iz Nemacke Audi A4 TDI,2004 god,200 000km,metalik plava,74 kw/101ks,ABS,Airbag,ESP,EL.podizaci,svetla za maglu?
Done, jel ima neke nade za sledecu situaciju. Treba mi EUR1, auto je usao u Srbiju i stoji na carini u Novom Sadu.
Prodavac je iz Nemacke ali je auto originalno kupljen u Francuskoj. FIAT francuska je izdao potvrdu o poreklu na osnovu koje nemacka carina nece da izda EUR1 sertifikat. Traze neku drugaciju formu te potvrde ali francuzi nece da izdaju u toj formi. Probano i i Fiatu u Nemackoj, ali oni nece da izdaju potvrdu jer je auto nov kupljen u Francuskoj. I tako u krug.
Neto vrednost auta je 15.000 eur.
Mjenjate li permanent nakon 2+ godine?
Kako duvate gume s obzirom na zimski period, preporuke ili lični utisak?
Pozz,zna li neko u slucaju da je za vozilo odbijena registracija,jer nije dobro odjavljeno u zemlji iz koje je uvezeno,tacnoje vozilo je odjavljeno bar mislim,ali na njegovoj saobracajnoj to nije upisano,a pre toga je proslo carinu i sve ostalo sa sa tim.traze mi strane tablice ili da je upisano u saobracajnoj da je odjavljeno,postoji li neko resenje sem odlasaka u nemacku da se to ispravi.
Zna li neko....Belgijska saobracajna je po sredini izumbana(pise vazi do i stoji datum) sta tacno to znaci??
Pitanje za dona!
Kupio sam u nemackoj citroen c5, karavan, 2007 godiste, 2.0 hdi, 136 konja, oprema, klima, koza, navigacija, parking senzori...platio sam 3900e, presao je 194000. Treba li dizati kilometrazu i koliko bi kostalo carinjenje. Ja sam jos uvek u nemackoj i vracam se u novembru.
pozdrav i hvala.
Prvo, nigde u našem zakonu ne piše da auto mora biti odjavljeno u zemlji iz koje je uveženo, jer kada je ocarinjeno u Srbiji, to se od tog trenutka smatra srpskim autom.
Drugo, špediter ti je napravio grešku, jer ti nije izdao špeditersku potvrdu, odnosno potvrdu o prispeću, gde je trebao da naglasi da su tablice vraćene u Nemačku. Naravno, još uvek to špediter može da uradi, i oni moraju na osnovu toga da ti izdaju registraciju.
- - - - - - - - - -
Ma, koga boli uvo? Ljudi, shvatite da to za naše organe nema nikakvu, ama baš nikakvu, relevantnu važnost.
- - - - - - - - - -
1.120 €... kilometri su ok.
Pitanje za Dona.
Koliko bi me kostao uvoz uvog auta, komplet papiri do registracije? http://www.autoscout24.com/Details.aspx?id=238836116&cd=635161577380000000&asrc=st
Kao i da li je ta cena na sajtu poslednja cena koju oni daju ili je spustaju za odredjenu sumu? Interesuje me i cena prevoza auta iz Holandije do Srbije.
Hvala unapred i veliki pozdrav!!!![]()
Pa odbili su mi registraciju auta...jer nema pecata odjave.Samo stoji to izumbano po sredini...al sta je to pitaju se :-( .