Uvijači za udžbenike Kreativnog centra

Pa posalji pitanje kreativnom centru...
Bas sam gledala njihove knjige pre neki dan, super su, i za ucitelje i za ucenike, odradjene super (1 zamerka mi je bila sto nemaju vise boje i sto ne znam sto su stavili onaj format knjige. Mislim, sve se to moglo i u normalnom formatu). Moj savet, ako mozes, uvij u neki sareni papir dok ne nadjes uvijace. Iskreno, ja jos nisam videla uvijace za onaj format. Sutra cu da pitam, pa ako neko zna, javicu :)

A sto bez veze uvijate uopste? Knjige sad imaju bas lepe korice, nema potrebe sakrivati ih... Ja se secam kako je nas uciteljica u 1. terala da svi imamo uvijene knjige, jer treba da se cuvaju bla, bla... Ja kreten naterala moje da mi posto-poto kupe to, jer zaboga, uciteljica traziii, a i kako druga deca da imaju, a ja da nemam...:dash: Vec u drugom sam ih batalila, mnogo je bolje bez njih, a knjige se ostecuju i ovako i onako....;)

A sto bez veze uvijate uopste? Knjige sad imaju bas lepe korice, nema potrebe sakrivati ih... Ja se secam kako je nas uciteljica u 1. terala da svi imamo uvijene knjige, jer treba da se cuvaju bla, bla... Ja kreten naterala moje da mi posto-poto kupe to, jer zaboga, uciteljica traziii, a i kako druga deca da imaju, a ja da nemam...:dash: Vec u drugom sam ih batalila, mnogo je bolje bez njih, a knjige se ostecuju i ovako i onako....;)

Браво! И ја сматрам да уџбеник не треба да буде увијен.
А увијачи спадају, и потпуно су беспотребни, само праве проблем.
Ја, уствари, не волим кад видим увијене уџбенике, и молим родитеље да не увијају деци књиге.

Upravo sam to hteo da kazem,posto moja deca ne uvijaju knjige i sveske.Nisam to radio ni kad su nastavnici to trazili od dece,cak sam i sa nastavnicima dosao u sukob zbog toga.
Kad kupujemo deci sveske,deca biraju sveske sa slikama koje se njima svidjaju,knjige su isarane kao najluksuznije slikovnice a i na kraju krajeva,tesko da ko moze da koristi iste te knjige sledece godine,posto obicno menjaju autora knjige a i knjige su toliko lose vezane da se raspadaju vec posle prvog meseca upotrebe.

Kad ovo cujem skontam da su moji skroz nezainteresovani... :lol: Moj tata kad sam krenula u 1. nije kupio knjige na vreme, pa sam 3 meseca bila bez njih, dok nisu stigle porucene... Nije hteo da mi kupi uvijace, ranac mi kupio 2 dana pred skolu... Pustio me je vec 2. dan da idem sama, samo ja i neki cigancic isli bez roditelja...:rotf: Meni to nista nije smetalo, cak sam bila i zadovoljna sto me ne smaraju...:mrgreen: Mislim da cu i ja biti takav roditelj, jadno moje dete, ima da me se odrekne preko novina...:rumenko:

Back