Utisak nedelje, diskusija

Smorisha

Buduća legenda
VIP
Poruka
41.996
Mislim da ne bi bilo loše da imamo jednu temu na kojoj ćemo diskutovati o stavovima koje su gosti iskazali u Utisku nedelje.
Verovatno najpopularnija politička emisija u Srbiji zaslužuje posebnu temu.

Evo jedne ideje da svake nedelje moderator ažurira anketu sa predlozima šta je bio najveći utisak nedelje.

304979659_5316237361778703_3457557539095947708_n.jpg

Da je u vreme Tadića potpisan Briselski sporazum cela Srbija bi gorela ali obzirom da je potpisan u vreme nazadnjaka namireni radikali i ekstremni huligani su ostali kod kuće tog dana imali su pametnija posla,tako će biti i sa ovim nemačko-francuskim sporazumom AV je doveden da završi tu stvar opozicija se realno uopšte ne bori da smeni vlast računaju kad se toliko guziš da budeš vladar evo ti sad pa završi to Kosovo da ne moramo mi to da radimo i onako je dotični bio ministar dezinformisanja te famozne 1999.god.kad je Srbija proterana sa Kosova

Mislim da ne bi bilo loše da imamo jednu temu na kojoj ćemo diskutovati o stavovima koje su gosti iskazali u Utisku nedelje.

Evo jedne ideje da svake nedelje moderator ažurira anketu sa predlozima šta je bio najveći utisak nedelje.
... а поготову ако је у емисији тема Вучић!

Okršaj Jeremića i Grbovića u Utisku nedelje: Da li treba ići na referendum o evropskom predlogu za Kosovo​

https://nova.rs/vesti/politika/utis...bpush&utm_campaign=2023-04-02-Okraj-Jeremia-i

Referendum bi možda bio i najbolje rešenje, da je Srbija iole normalna država.

Zapravo, trebalo bi organizovati niz referenduma na kojima bi se narod izjašnjavao kakvu državu hoće, kog tipa, da li hoće izolaciju ili integraciju itd. Pre toga par meseci javna rasprava i na kraju da narod da svoj sud.

Verovatno najpopularnija politička emisija u Srbiji
Bila nekad, to je davno prošlo vreme.
Ko ne pljuje po Srbiji, toga Oljine gazde ne pozivaju u emisiju.

Ali se zato pozivaju oni koji su uspostavili administrativne prelaze, uveli carinske pečate, vezivali pertle
u Rumuniji kad su šipci proglasili nezavisnost, topili tenkove, prodavali naoružanje i otpustili najbolji kadar iz vojske.
Takvi likovi obično pričaju o patriotizmu i nekoj izdaji.
Podržani od velikog Srbina koji ima dvojno državljanstvo i isto tako lupeta o patriotizmu i domovini.

Pozivaju se oni koji su pokrali sve što su mogli, doveli zemlju na rub bankrota, prodali i pozatvarali fabrike,
ostavili Srbiju iza svih zemalja u okruženju, čak i Makedonije i Albanije.
Takvi likovi obično pričaju o tome kako bi Srbija mogla ekonomski da napreduje.

Alal vam vera na najpopularnijoj političkoj emisiji u Srbiji, mada, ne bih ja na vašem mestu verovao sve što
gazde kažu, a Nova, N1 i danas objave...

Može referendum, jasno je da se ne bira izolacija nego samo odbijanje legalizovanja okupacije i za koju godinu pravljenje velike Albanije.

Vučić će izgleda biti počasni gost na proslavi ujedinjenja Kosmeta i Albanije.

304979659_5316237361778703_3457557539095947708_n.jpg

Ne gledam ti ja više Utisak nedelje, od kad ga je naš prešednik zabranio... i proćero ovu... Krvu

A ja poštujem našeg prešednika. Psihopatu.

A nekad je Utisak nedelje bila sjajna emisija, svašta moglo da se vidi. To ono kad je još postojao B92. Mnogi su se ovajdili na toj emisiji... Ovde Nebojiša iz Beograda. Hteo bih samo da pohvalim... Aleksandra Vučića.

Referendum bi možda bio i najbolje rešenje, da je Srbija iole normalna država.

Zapravo, trebalo bi organizovati niz referenduma na kojima bi se narod izjašnjavao kakvu državu hoće, kog tipa, da li hoće izolaciju ili integraciju itd. Pre toga par meseci javna rasprava i na kraju da narod da svoj sud.
referendumi su najstroze zabranjeni u americkoj interesnoj sferi......... ................to smo videli na slucajevima makedonije, crne gore, svedske finske........., ukrajine.......... gde su americki agenti (korumpirani presednici i premijeri) uvlacili svoje zemlje u NATO, a stime i u oruzani sukob sa Rusija-Kina, bez ikakvih referenduma za ovako vazno zivotno pitanje.

Back