Утисак године

bas kao

Elita
Poruka
19.925
utisak je da klovn "bajden" otvoreno zagovara pedofiliju, da mu devojcica radi ono, i niko sa pozicije ne sme da mu kaze, sram te bilo

i da je busenje severnog toka terorizam, ali niko ne sme da upre prstom u teroristu, cak ni 50% vlasnik - nemacka

znaci, STRAH od amerike je najveci utisak, tako da se spremite tek dogodine da vam ga uteramo jos

  • od proglasavanja rata protiv terorizma, laznog, do otvorenog terorizma
  • od ljudskih sloboda [laznih], do sakacenja dece
napravili smo pun krug, nema dalje
 
Poslednja izmena:

Atomic™

Srebrna tastatura
Poruka
200.141
100_evra_foto_shutterstock_626x940
 
S

Sumrak sna

Gost
Podsećanje na devedesete zbog Ukrajine i tužna spoznaja da je Zapad na istom (čak možda još i gorem) mestu nego tad - laži, propaganda, manipulacije, iskorišćavanje drugih naroda i država za svoje ciljeve, satanizacija trenutnih "neprijatelja", izostanak diplomatije, sankcije, ucene, pretnje i kazne za svakoga ko nije dovoljno poslušan, gušenje slobode govora po Evropi, cenzura, diktatura u nastajanju, čak posezanje za otvorenim terorizmom, te odsustvo reakcije naroda za koji se ne zna je li zaplašen, apatičan ili uveren da je sve to normalno i da tako treba... Sumrak zapadne civilizacije, koji ona vidi i slavi kao zenit. Sve veći odmak od realnosti.
 

Sanovnik

Buduća legenda
Poruka
35.276
Светски рат, који је тек почео на териротирији Украине, између Русије и запада, то јест Америке, ( хебига, на западу се нико ништа не пита, осим Америке).
 

Emihs

Buduća legenda
Moderator
Poruka
40.173
Definitivno rat i inflacija apdejtovana sa krizom resursa.Volio bih iskreno da 2023.godina bude bolja ali sve tamne sumnje nagovještavaju da ovo nije kraj već početak jedne nove nestabilne ere na štetu svih nas...
 

bas kao

Elita
Poruka
19.925
laži, propaganda, manipulacije, iskorišćavanje drugih naroda i država za svoje ciljeve, satanizacija trenutnih "neprijatelja", izostanak diplomatije, sankcije, ucene, pretnje i kazne za svakoga ko nije dovoljno poslušan, gušenje slobode govora po Evropi, cenzura, diktatura u nastajanju, čak posezanje za otvorenim terorizmom, te odsustvo reakcije naroda za koji se ne zna je li zaplašen, apatičan ili uveren da je sve to normalno i da tako treba... Sumrak zapadne civilizacije, koji ona vidi i slavi kao zenit. Sve veći odmak od realnosti.
apsolutno, 100% isto mislim, samo bi meni trebalo bar nedelju dana da ovako srocim, skidam kapu, sve je istina!
 

DJ 5ak

Obećava
Poruka
73
Utisak godine , Diksi u njenom seksi kompleticu i belim patikicama. ☺️🥰. Inače ovu godinu koja je na izmaku vec tesko da ćemo pamtiti po mnogo toga lepog i interesantnih , eto na kraju kod i odlazak legendarnog Pelea kao slag na tortu a utisak godine neka bude osvajanje SP od strane Argentine kao i polufinale Hrvatske i Maroka, nekako je i najsvežije a negativan utisak rekao bi novi neuspjeh nasih fudbalera na SP i debakl nasih kosarkasa na EP , eto ako ćemo da se družimo sporta. ;)
 

Top