Utisak dana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
guda:
Os ja da ti dam dvoje dece na cuvanje - da me odmenis malo? :wink: :D
...par malih indijanaca od brata koje cuvam vec danima :wink: :D hehehehhehe Nece te male napasti od mene da se odvoje pa bog! :D Tako ti je to kad im udovoljavas i ne predstavljas nikakav autoritet... jos mi se i smeju u facu kad pocnem da vicem kad preteraju... Kao, tetka samo se ti deri i ne s... :D :D :D Deca ko deca... tetke ko tetke - nacisto slabe na ta krezuba stvorenjca... :wink: :D

Aj, vazi! Dogovoreno! :D :D

O`s da ih cuvamo u duetu?! :) :P :wink:

Utvrdila sam dioptriju i izabrala okvir za naocare, bice gotove za dva dana.Za dva dana izgledacu pametno. ;)
A sinoc prelepo vece na Gardosu uz mnooogo dobro domace vino sa mnooogo dobrim drustvom. :D

Bebironcici, bebironcici!

2.gif

Danas me na poslu pohvalio šef. Takve sitnice gode, pogotovu kada čujem (od kolega) da mu je to tek drugi put za proteklih pet godina (da nekog pohvali). Ali bolje da mi je dao platu, pa nek priča i kako sam najgori. Puni su mi džepovi hvale, u životu i na poslu, ali time ne mogu hleb platiti.

DisMisaL:
Danas me na poslu povalio šef. Takve sitnice gode, pogotovu kada čujem (od kolega) da mu je to tek drugi put za proteklih pet godina (da nekog povali). Ali bolje da mi je dao platu, pa nek priča i kako sam najgori. Puni su mi džepovi hvale, u životu i na poslu, ali time ne mogu hleb platiti.

Samo zamisli da je bilo ovako...

Astma mi se polako budi. :cry: A taman sam pomislila da je nestala... Sad ne mogu ni stepenicama da se popnem. :x Koje je to sranye!!! Po ceo dan shishtim po shkoli i svi bulje u mene ko da sam pala sa Marsa... :roll:

Počeo opet da mi curi nos :( Traću nedelju zaredom :(
Plata možda bude tek sledeće nedelje, a prethodne odavno nema, moraću opet da se grebem od roditelja, a to mrzzzziiimmmmmm :x

Koji je najbrži, najbezbolniji, najsigurniji i najefikasniji način da se samoubijem?

boli me glava od ranog jutra
u stvari, sada prolazi
veceras imam date

resila sam jednu misteriju
kupila sam clarins masku za lice
sasvim slucajno sam iskulirala nekog na ulici ko je to zaista zasluzio
cula sam da cu umreti u 84. godini zivota... to znaci da imam jos malo vremena ... samo 55 godina :cry:
to je skoro duplo koliko sada imam
xmm... pa nadam se da cu dobro iskoristiti to vreme

Ustala jutros u 06.00h, komirana.
Na 1. casu-informatici, onaj dabar od profesorke mi rekao da prezentacija o gljivama (na koju sam juce potrosila 3-4 duuuga sata) ''nije dobrog kvaliteta''. Uh. Kad mi je vracala CD mogla sam joj ischupati ruku iz ramena.
6. i 7. chas provela przeci se i crkavajuci na suncu, krececi ''mali zid'' za koji se na kraju ispostavilo da je dugacak 30 metara, a na koji cu sutra citav dan da crtam neke nebuloze na temu ''Skola nekad i sad''. Ne zelim da razmisljam o tome kako cu izgledati kada zavrsim sa farbom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back