Utisak dana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jekyll_doesnt_Hyde:
mislim da sam se zaljubila :P

:P :) 8)

Otpadose svi planovi, odoh ja da trosim pare koje su mi velikodusno dali za rodjos! :lol:

SHOOOOOOOOOOOOOOPPING !!!!

4.gif

Ja sam sama sebi utisak dana,utisnula sam se u ovaj dan kao viljuska u pire,kao jastucnica na obraz,kao podvezica u butinu...i nikako da se istisnem. :wink:

Otpale mi noge i pokisla sam ko pacov! :(
Plus, promenila sam raspolozenje jedno sto puta od euforije, histerije i depresije u roku od par sati! :lol:

Al' zato sta sam sve kupila :arrow: :D i sto sam dobila poklon od dragog :arrow: :D

TOO HOT, TOO SEXY! :P :) 8)

ne mogu dochekati da dam josh dva ispita i da se najzad otarasim osecaja retardiranosti koji preovladjuje posle svakog ispita na kom ne treba da pishesh o konretnim stvarima nego da kenjash o smislu zhivota :?

shetala kejom skontala puzha i ne razmishljajuci vratila se da ga premestim na drugu stranu shetalishta gde se uputio, da ga neko ne zgazi

posle skontala zashto sam to uradila prvi put u zhivotu ... love is a very strange thing...

Danas sam odneo 4 paketa naših izdanja deci bez roditelja. Najvše Džon Piplfoksa :lol: Igrao sam se, ali sam posle pomislio na slepu decu....
Nisam hteo da se tuširam sa Anom po povratku kući. Otišao sam da se šišam, sreo ortaka iz osnovne, i nešto sam sav setan, bljak... Eto....
Večeras idemo na rođendan, pritajeno ću da se olešim :lol:

Frizerka mi je rekla da mi je kosa katastrofalno oshishana. A zna da je to uradila njena koleginica i josh plus je to rekla itekako naglas... :?
Prvi put sam jela indijsku hranu- :o

Sutra putujem.
Ovaj mali opet zeza.Hm...MOram da ga kaznim :lol:
Dve kapi vruceg zejtina na mom duxu !!! Uzas.Kako to da skinem? :roll:
Imam utisak da je dan tek poceo,odo da popijem kafu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back