Utisak dana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Polozio sam ispit sa desetkom.Јеbeni sam genije.

Sutra polazem neke testove za posao.BAT.

Uzeo telefon u parku od neke cice.Ali tel ima 8 brojeva.Bice da sam zaljubljen u nekoga mnogo pa mi je to promaklo.I dzaba smorih damu.

Pijem ceo dan.Superiska

Isao da uzmem diplomski.Ali mi je profesor rekao u fazonu: Imam sad puno sljake,bole me **** da se cimam.Sad moram da nadjem nekog ko obrazovanje novih narastaja shvata ozbiljno.

Pozdravio bih moju simpatiju sa pesmom:
Viva la mour

Forumasi,pozdravlja vas Ja.

Nevidjeni smor.
Izloodila od srecje sto sam izgubila 2 casa (nas nekoliko treba da oslika zid ispred skole pa so se dogovarali sta cjemo i kako cjemo).
Isla na bedeme sa drustvom.
Dosla kucji, ''ucila''.
3 sata se smarala praveci prezentaciju o GLJIVAMA za cas informatike. Ubistveno zanimljiva tema.

posle nedelju dana odsustva videla se sa prijateljima....bila malo na bazemu, pa se ponovo spremam za izlazak...blazeni dan....e ne mogu sutra u shkolu pa nema sile koja bi me mogla odvesti na taj glupi dvochas biologije :evil: hmm...jedva chekam moj rodjendan...

dobila sam na mail slike sa venčanja moje najbolje drugarice
bidermajer su hvatala tri momka... i to je bilo na slikama
mene nije bilo :cry:
sada sam se setila kako sam uhvatila bidermajer na sestrinom venčanju, ali je došla zetova sestra i uzela mi ga iz ruku :twisted:
uz izgovor da meni ne treba jer imam samo 16 godina
btw, juče me pitao sestrin klinac kada ću se ja oženiti :lol:
kada sam mu objasnila kako nisu sve žene profesionalne domaćice shvatio je da ću se udati sa 60 godina i onda smo se zajedno smejali... pa šta?
neki ljudi otkriju ljubav tek u pedesetoj godini...

Utisak od juce popodne.
Mom prijatelju, koju je ozenjen, nije imao ko da pricuva malisu, od 5. godina, pa me je zamolio da to ja ucinim, sto sam prihvatio. :) Setao sam se sa malisanom celo popodne i isli smo na sladoled. :D

A uvece, oko 20h sam bio kod drugog prijatelja na rodjendan i superiska sam se proveo. :P

Ehhh...da je vise, tako lepih dana. :)

Os ja da ti dam dvoje dece na cuvanje - da me odmenis malo? :wink: :D
...par malih indijanaca od brata koje cuvam vec danima :wink: :D hehehehhehe Nece te male napasti od mene da se odvoje pa bog! :D Tako ti je to kad im udovoljavas i ne predstavljas nikakav autoritet... jos mi se i smeju u facu kad pocnem da vicem kad preteraju... Kao, tetka samo se ti deri i ne s... :D :D :D Deca ko deca... tetke ko tetke - nacisto slabe na ta krezuba stvorenjca... :wink: :D

guda:
Os ja da ti dam dvoje dece na cuvanje - da me odmenis malo? :wink: :D
...par malih indijanaca od brata koje cuvam vec danima :wink: :D hehehehhehe Nece te male napasti od mene da se odvoje pa bog! :D Tako ti je to kad im udovoljavas i ne predstavljas nikakav autoritet... jos mi se i smeju u facu kad pocnem da vicem kad preteraju... Kao, tetka samo se ti deri i ne s... :D :D :D Deca ko deca... tetke ko tetke - nacisto slabe na ta krezuba stvorenjca... :wink: :D

Ahahaha
A ona fora "da odnesem tetki lek " :)))

Ma deca znaju ko ih voli.
Sto bih ja rek'o: Ma ne znam sta im je? Nista im nisam uradio :))))))

Meni dosadno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back