Utisak dana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mackic:
Cula da je umro Stiv Irvin, pa me je to malo shoknulo dok nisam skontala da je to prirodna posledica bavljenja takvog vrsta posla. Eh sta ces, mozes sa zverkama da se zabavljas 100 puta, ali 101. put ces da nastradas od neke, i to u ovom slucaju od one koja vazi za neagresivnu..koja ironija..
Da jbt od morske raze,cccc

Mackic:
Raza ga je probola direktno kroz srce, i umro je posle par minuta od tog uboda. Inace njegova smrt je snimljena i snimak je u policiji.

Sta ce policiji snimak.....da ne znaju k.o je RAZA... :evil: .....Velika RAZA....aaa,ja sam mislio da su mali....to je ipak neka vrsta ajkula,,kao i Bogomoljka....sto je skakavac(zanimljiv insekt)nisam ni znao do pre 10 godina da je imamo :confused: :confused: :confused: :confused: ..........josh i tarantule.....
..........Pa velika je BLACk....KAO u filmu Alien vs.Predator ,,kada MaticaAlien probada poslednjeg Predatora......sta je njemu bilo,.....udario ga talas u glavu

Pitam se da li se branila....ili isla u napad ,da ga pojede..... :roll:

Mannibals:
Sta ce policiji snimak.....da ne znaju k.o je RAZA... :evil: .....Velika RAZA....aaa,ja sam mislio da su mali....to je ipak neka vrsta ajkula,,kao i Bogomoljka....sto je skakavac(zanimljiv insekt)nisam ni znao do pre 10 godina da je imamo :confused: :confused: :confused: :confused: ..........josh i tarantule.....
..........Pa velika je BLACk....KAO u filmu Alien vs.Predator ,,kada MaticaAlien probada poslednjeg Predatora......sta je njemu bilo,.....udario ga talas u glavu

Pitam se da li se branila....ili isla u napad ,da ga pojede..... :roll:

Pa naravno da znaju sta je i kako izgleda raza, samo kad je vec tu snimak sto da ga ne pogledaju, a mozda mogu i nekoga da optuze za nesto kad su vec tu...
A raze nisu agresivne, samo sto je ova izgleda pogresno protumacila stvari pa se branila i zato ga je ubila. Tu je najveca ironija, toliko se motao oko krokodila, zmija, i paukova, a na kraju mu glave dosla jedna najobicnija raza koja ubije coveka jednom u 100 godina i to bas njega...

...kakvi sve l(fr)ikovi postaju moderatori...
c045.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back