Utisak dana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hellen:
samouka
Registrovan korisnik

Dobar dan svima, ja sam ovde nova,
volela bih sa nekom da razgovaram o slobodi, o Karlosu Kastanedi...

09.09.2006., 12:57 #2
ŠiŠkaaa
Registrovan korisnik

Razradi temu, da ti je ne zatvore, objasni neke pojmove koji su vezani za njega!
Ja iskreno nisam čula za njega!

09.09.2006., 13:10 #3
Vesna_I
Registrovan korisnik

Meni zvici kao da je Spanac a sumnjam da se Italijan. Karlos K.

09.09.2006., 13:12 #4
ŠiŠkaaa
Registrovan korisnik

Ja mislila neki lik iz španske serije, glupača sam!

09.09.2006., 13:22 #5
Vesna_I
Registrovan korisnik

Sta je on ustvari, neki pisac ili nesto sasvim drugo? Pisac je sto posto, tako mi opet zvuci.

Sta je ovo neka tema koju sam propustila?

Nije valjda da ljudi odavde nisu culi za Ucenje Don Huana... :roll:

pirattik:
karlos kastaneda je umobolnik koji je ispusio vise pejotla nego sto albanija proizvede trave za 1000 godina. inace zvuci kao pisac jer to i jeste.......

Pejoto (cini mi se da je naziv ipak pejoto) je kaktus...i koliko se secam uglavnom se drugacije konzumira...
Procitala sam Ucenje Don Huana..i ne svrstavam je uopste u umobolne knjige..niti pisca...
U sustini mi je vise takva literatura tipa Ca Blues - Milan Oklopadzic i K. Kastaneda...lezala vise dok sam bila u srednjoj...ALI...kada smo kod umobolnosti podsetio si me na film koji sam gledala pre par dana HOSTEL by TARANTINO....pa kad vec pricamo o umobolnosti da malo uporedimo....
Naravno verujem da ce pola krste skociti i pokusati da me raskomada jer pljujem Tarantina i njegov najnoviji film koji je S R A N J E... ipak je on IN...iako je zaista umobolan... :lol: :lol: :lol: :lol:

pirattik:
tarantino je sranje
a ako volis kastanedu.....ukusi su razliciti
razlika je sto je kastaneda pomeren a tarantino kreten

Ne bih mogla da se uvrstim nikako u likove koji vole Kastanedu..ipak sam procitala samo jednu njegovu knjigu...
Za Tarantina nemam komentar...mislim da je civilizacija dosla do takvog momenta gde ljudi vise nemaju ideja pa umetnost mesaju sa budalastinama...
Nego da ne cetujemo na temi...
Moj utisak dana..ceo dan nisam bila kuci...pola dana sam imala alergijsku kijavicu...ostatak dana provela na rodjendanu u super atmosferi...smrzla sam se..i sad cu uskoro da legnem...sve u svemu ...fin dan... :)

E da...jos jedan utisak..U drustvu sa kojim sam bila ...bila je devojka koja je poreklom odavde ali zivi u Engleskoj...Londonu...proputovala je i ona i dosta likova iz ekipe...pola sveta...pa sam se naslusala prica..
..jedna zanimljiva: Jedan od najelitnijih restorana u Japanu je uradjen pola kao zatvor, pola kao bolnica...U delu gde je bolnica posluzuju te konobarice obucene kao medicinske sestre... sve onako zajedno sa infuzijom...uz obrok dobijas i vizuelni efekat krvi kao valjda ambijent...Postoje bolnicki kreveti...sok sobe...ma fuj...sta covek sve moze da napravi i prodaje po visokoj ceni...

Mi smo evropski prvaci...
smajliyugoslaviabg1.gif
smajliyugoslaviabg1.gif
smajliyugoslaviabg1.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back