Utisak dana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moram da crtam,ne vredi.Vrlo je vazno da se odselim.Kad bih ja napravila ovde dok zivim u ovim stanu, odnosno kuci, klasicnu vezu sa Misom na primer, ja bih od njega zahtevala neke nemoguce stvari, celo svoje nezadovoljstvo prebacila bih na njega i sve bih tako pokvarila sto je lepo izmedju nas, odnosno nasu ljubav bih tako pokvarila, posvadjali bismo se.Tako da je meni super ljubav izmedju nas ovakva kakva je sad a ovo sad izmedju nas nije klasicna ljubavna veza.Kad bi on mene sad pozvao, ili ja njega sad kad bih pozvala ja ne bih promenila misljenje, i ne bih pozelela sad da pravimo klasicnu ljubavnu vezu,nego bih ga pozvala zato sto hocu da ga cujem zbog neke frke ili zbog nekog problema na primer, a ponekad dodju takvi dani kad mi treba da ga cujem ili da ga vidim i samo tad ga i zovem, a ja njemu kad trebam on zove mene.To je zbog toga sto ja imam neke komplikovane zelje koje su iznad onoga sto vecina vas smatra za najvecu srecu.

Jos malo crtanja.To moje nezadovoljstvo odnosi se iskljucivo na moje roditelje i necu sa tim da kvarim nesto sto je lepo.Necu sa tim nezadovoljstvom da opterecujem vezu.

Koju ocenu dobijam za crtanje? Je l moze ovo jos da se uprosti, sta mislite? :D

Cula da je umro Stiv Irvin, pa me je to malo shoknulo dok nisam skontala da je to prirodna posledica bavljenja takvog vrsta posla. Eh sta ces, mozes sa zverkama da se zabavljas 100 puta, ali 101. put ces da nastradas od neke, i to u ovom slucaju od one koja vazi za neagresivnu..koja ironija..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back